Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fajne nutki |
Wita. Szukam fajnych nutek..jakichs nowosci polskich i zagranicznych. Powiedzcie czego teraz sluchacie? co nowego weszlo? Czego warto posluchac?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fajne nutki |
stare ale bardzo fajne C.C. Catch Cause you are young
|
|
Andrew Spencer and the Vamprockers-Zombie
|
|
niezle
|
|
Ja polecam kilka moich ulubionych kawałków * 3 Doors Down - Behind Those Eyes * Alyson Avenue - Free Like The Wind * Armand_Van_Helden - I want your soul * Aunrise Avenue - Fairytale gone bad * Dark Princess * David Guetta vs. The Egg - Love Dont Let Me Go * Jennifer Lopez - Do It Well * Linkin Park - Bleed it out * Metallica - Low Man * Sertab Erener - Everyway That I Can .. no i troche obcojęzyczne *Athena - Herşey Güzel Olacak * Barış Akarsu - Islak Islak * Bulutsuzluk Özlemi - Sözlerimi Geri Alamam uhh mam troche tego :) Pozdrawiam
|
|
1 6 awans Defrikz Round And Round 2 11 awans Britney Spears Gimme More 3 20 awans Feel A gdy jest już ciemno 4 14 awans Shaggy Those Days 5 2 spadek Jay Delano Just Like Me 6 12 awans Infernal Ten Miles 7 17 awans Kanye West Stronger 8 3 spadek Sugababes About You Now 9 8 spadek Akon Sorry, Blame It On Me 10 18 awans Shaun Baker V.I.P. 11 nowosc Alicia Keys No One 12 1 spadek Verona Ti Sento 13 nowosc Marquess Vayamos Companieros 14 5 spadek Jeckyll & Hyde Freefall 15 7 spadek Patrycja Markowska Zaćmienie Serca 16 4 spadek Sean Kingston Beautiful Girls 17 13 spadek The Last Goodnight Pictures Of You 18 nowosc Yves Larock Rise up 19 9 spadek Łukasz Zagrobelny Nieprawda 20 15 spadek Sunblock Baby Baby Poczekalnia 1 Craig David Hot Stuff 2 Minimalistix Whistling Drive 3 Monrose Strictly Physical 4 Nefer Nieważne to 5 Booty Luv Don't Mess With My Man 6 Margo Dlatego walcz 7 Seal Amazing 8 Kombii Myślę o Tobie
|
|
a jak sie nazywa taki kawalek, ktory spiewaja takie 2 blondynki (siostry) one kiedys byly w mtv cribs
|
|
a ja polecam Praga Khan, dune, marusha, westbam, Member of mayday, HIM, Blink 182, Lords of acid,Good charlote i wiele wiele innych dla tych co nie lubia populizmu i komerchy! Pozdr
|
|
dzieki wielkie.. a moze cos z polskich kawalkow jakies fajne nutki, nowosci.... pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |