środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DYSKOTEKi

CZy ktos z was może polecić dobrą dyskoteke w Łomży
Mieszkam bardzo blisko ALIBI YAMY i 7 kier ----> która jest najlepsza??? Amoże całekim inna ...np. Rzymianka?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DYSKOTEKi

na tym forum nie spodziewaj się, że ktokolwiek poleci ci jakikolwiek z tych lokali. To miasto życiowych nieudaczników i totalnej dezaprobaty dla własnej inicjatywy. Tak więc żeby nie wywoływać następnej kłótni na tym forum odnośnie lokali - a to zaraz będzie, że za duszno, ciasno, zła muza, nasrane w kiblach, ludzie jacyś inni niż w wawie - jedź do jeziorka albo do jedwabnego.

ja rowniez wole jeziorko:D a tak ogolnie to podoba mi sie wszedzie:D

Po pierwsze:
Yama i 7kier to sa kluby, nie dyskoteki (Albi to dyskoteka, Rzymianka to taki Pub - chyba ze cos sie w 'Rz' zmienilo)

Po drugie:
jesli chcesz sie cos dowiedziec rzeczowego o KLUBACH w Łomzy i w regionie to zapraszam na www.clubbing.lomza.pl . Obecnie znajduja sie tam świeże fotorelacje z imprez w Yam Caffe, z eventu Sensation White PL Halla Ludowa Wroclaw (juz niebawem równiez dostepne beda filmy w wysokiej rozdzielczości obrazu). Mozna je obejrzec po rejestracji i oddadniu komentarza w danej galerii.

Pozdrawiam!

A co za problem zajść do każdego klubu i samemu sprawdzić...

Polecam "Milano" psy juz tam nie gryza xd ale naprawde nawet jak pojedziesz tam na trzezwo to bedziesz sie dobrze bawil..

buehehe dobre z tym Milano :D

w zasadzie polecić można tylko VIPa i Yamę... i nie wiem co ostatnio się dzieje w Atlanticu (może nic?)

a jak lubisz łatwe małolatki to Alibi :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

nie no ludzie walimy dzis na milano.. ma "hamówy" xd hehe alibi n.c

Atom jest the best i nic wiecej:P pozdro dla atomowiczow hehehhe

taa konrad juz po twoim nicku widac w kto sie bawi w atomie :] gdyby nie to ze chodzi tam duzo osob ponizej 18 to lokal w calej lomzy najciekawszy-sporo miejsca i dobry kilmat(swiatla, naglosnienie, muzyka)...

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

heh jestem dziewczyną wszyscy mnie mylą z chłopakiem na MILANO nie pojade chyba nigdy tam mój kumpel umierał
za tydzień odwiedzę pewnie ALIBI

"Autor: figlarka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-10-07 12:28

(...) To miasto życiowych nieudaczników i totalnej dezaprobaty dla własnej inicjatywy.(...)"

Biedna zakompleksiona dziewczyno... Mowil Ci ktos ze to nie te czasy gdy sie zyje stereotypami?

Inicjatywy spoleczne sa, chociazby nasz klub uzytkownikow (fanow) Linuxa. Jednak nikomu nie chce sie polecac malo ambitnych klubow. Nie wyjezdzaj mi tu prosze z potupajkowym bajorkiem. Sa fajniejsze miejsca (nawet w Lomzy). Nawet Yam-Cafe (za ktorym nie przepadam za mocno) w dzisiejszych czasach daje ludziom czasem nawet fajna muze. Nawet ja sie tam czasem zjawiam. Zamiast wiec powtarzac stare bajki o czarnej dziurze lomzynskiej i beznadziejnych Lomzyniakach wyjrzyj czasem przez okno.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

re: loosac

To o czym pisałam to nie dezaprobata dla tych co cokolwiek próbują w tym mieście zrobić ale fakt ciągłego narzekania tych którzy nie robią nic i wypisują jak to im w naszej Łomży źle. Jestem Łomżynianką i mimo, że studiowałam w warszawie to nigdy nie krytykowałam tego co nasze, a co w wawie wspaniałe.
Jak najbardziej popieram waszą inicjatywę związaną z klubem Linuxa, jednak obawiam się, że przy tak słabym rozumieniu tego co czytasz klub ten może nie odnieść żadnych sukcesów.
Jednak Koła Gospodyń Wiejskich prowadzą kursy przygotowawcze do czytania ze zrozumieiem i tu widziałabym dla ciebie szansę.

Hehehe, kobietka sie zbluwersowala ;) Zlapalas haczyk :P

"na tym forum nie spodziewaj się, że ktokolwiek poleci ci jakikolwiek z tych lokali."
Ja widze, ze polecili. Nawet sam (powiedzmy) polecilem :P

"To miasto życiowych nieudaczników i totalnej dezaprobaty dla własnej inicjatywy. "
"I TOTALNEJ DEZAPROBATY" A moze jednak kolezanka ma problem z czytelnym formulowaniem przekazu?

Nie usprawiedliwiaj sie, bo to co mi teraz odpisalas (w ramach wyjasnienia) ma sie nijak do tego co wyzej i powinnas to juz wyzej zamiescic. Napisalas po prostu niejasne oskarzenie, ktore latwo zinterpretowac tak jak ja:

"ale fakt ciągłego narzekania tych którzy nie robią nic i wypisują jak to im w naszej Łomży źle." a gdzie to wynika w twojej pierwszej wypowiedzi? NIGDZIE.

Widac tylko 2 krzywdzace stwierdzenia w jednym zdaniu

1) Lomza to miasto nieudacznikow,
2) Lomza to miasto gdzie niszczy sie wszelkie inicjatywy powstale w Lomzy.

Po prostu. Nie zaadresowalas jasno swoich oskarzen, w sposob zgodny z tym co napisalas teraz. Wyzej jest tylko o Lomzyniakach.

"Ktokolwiek na tym forum" -> i nic wiecej -sugeruje wszystkich forumowiczow poza toba (chyba poza).
"Lomza to miasto nieudacznikow"

-wg mnie to jasne stwierdzenie. Nie obwiniaj czytelnikow za niejasnosc sformulowan ktorych uzywasz.

Nie wykrecaj sie.

Nasza inicjatywe linuksowa przytoczylem w ramach obalenia stereotypu, ktory wyglosilas, ze w Lomzy niszczy sie wszelkie inicjatywy. Nikt naszej inicjatywy nie niszczy. Wrecz przeciwnie -spotyka sie ona z zainteresowaniem w kregach do ktorych ja kierujemy (biznesowo-edukacyjnych).

To, ze o czyms myslalas, nie znaczy ze forumowicze to slyszeli w myslach i kazdy zrozumial wyrwane z kontekstu twoich mysli zdanie. Trzeba to jeszcze dokladnie i zrozumiale napisac :>

Reklamujesz kola gospodyn wiejskich, wiec moze sama powinnas odwiedzic? Zapewne maja kurs formulowania czytelnego przekazu ;)

Ojej, ale ja CI sie dzis narazilem... Wybacz zlosliwosci ;) Kiedy ktos probuje mnie (nieslusznie) atakowac, czasem lubie odpowiedziec rownie ostro lub bardziej.

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org