Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pub w Łomży |
Czy jest jakies miejsce w Łomży w którym przy piwie mógłbym obejrzec sobie mecz Polska-Kazachstan?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pub w Łomży |
tak 54 assasin
|
|
Pod Ratuszem
|
|
idź tylko tam gdzie działa klima, pozostałe lokale radzę omijać z daleka
|
|
klima w pazdzierniku?!?!? chyba chłopaku coś Ci sie pomieszało w głowie Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
re tommeknet no tak tylko z klimą i to nastawioną na full tak żeby gile w nosie ci zamarzały. Dla mnie wystarczy porządna wentylacja bo mój pies mnie nie poznaje jak przychodzę uwędzona dymem nikotynowym. Klimy w Łomży nie ma chyba żaden lokal a jeśli ma to jej nie włącza bo to się poprostu nie kalkuluje przy tej ilości klientów. Jeśłi natomiast zamierzasz czynnie uczestniczyć w tym piłkarskim wydarzeniu (tzn czasy czas w ruchu) i obawiasz się wystąpienia nadmiernej potliwości to klima w tym przypadku może ci tylko zaszkodzić bo cię najnormalniej przewieje i pokręcony nie będziesz mógł pójść do wyborów i spełnić swójego obywatelskiego obowiązku, no chyba, że zabierzesz - jeśli mieszka z tobą - swojej babci dowód.
|
|
Myśle ze najlepiej obejrzeć w domu przy otwartych oknach.
|
|
oj figlarko W 54 klima jest, ale w październiku nie włączają:)
|
|
klub 54
|
|
ewentualnie Pub Pod Ratuszem, Tscheslav Pub 54 to niestety obecnie spęd różnego rodzeju cwaniactwa (zróbcie dla nich jakieś pomieszczenie zamknięte) a jak tak dalej pójdzie szulernia. Jeśli tam jest klima to dlaczedo latem można było się tam udusić, teraz jest lepiej bo naszczęście mają okna. Ja osobiście preferuję indywidualne przeżywanie tego typu wydarzeń sportowych w klubie 69 na kanapie (jak ktoś lubi skóry to może być skórzana) ze swoim partnerem. Mnie osobiście mecze tak bardzo nie interesują a ten "klub" to idealny kompromis dla mnie i dla mojego partnera.
|
|
Figlarka mozesz jakies konkrety Dlaczego uwazasz ze w 54 teraz jest sped cwaniactwa. Bo ja nie zauwazylem tam zadnych cwaniakow. 90% to ciagle ci sami ludzie, ktorzy chodza tam od dluzszego czasu. I nazywanie ich cwaniakami jest raczej obrazliwe. A wrzucanie ligi pokerowej do jednego garnka z szulernia to juz przesada. Skoro wlasnie czesc stalych klientow wyprosila na wlascicielach mozliwosc gry w pokera to czemu maja byc zamykani?? (lige pokera organizuja osoby, ktore do 54 chodza chyba od jego powstania). No tak, ale kazdy kto gra w pokera cwaniak i szuler ;o))) Chyba ze oprocz tych banalow masz jakies konkretne uwagi - ktoras z tych osob oszukala Cie, wyzwala, pobila, obrazila, okradla, sprzadala Ci kradziony samochod, wyludzila pieniadze, naciagnela na cole ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |