Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nenene |
Witam. Mam nadzieje że pomożecie mi. Poszukuje wykonawcy i tytułu piosenki. Leci ona : moja cyganeczko nenene. Zajefajna nuta!!! albo jakoś stronke internetową gdzie można wpisać tekst i wyszuka. Z góry dzięki ;] ;] ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nenene |
hahahaha... to musi być jakiś hicior... nie ma ***** we wsi... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
A moze "cyganeczka zosia" ??
|
|
nie to nie jest to ani cyganeczka janeczka. ;]
|
|
a może cyganeczka Jadzia ;)
|
|
cyganeczka Zbigniew?
|
|
hahaha akuart znam ten kawalek :) wpada w ucho heheheh Arwid - Piekna cyganka heheh tak sie chyba nazywa :))) Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
a gdzieś ty się urodził, że takie pytania zadajesz?????????? waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
dzięki to pewnie ten Arwid. Ale nie moge ściągnąć tego nigdzie może ktoś wżucić to Rapida??? z góry dzieki. ;]
|
|
to napewno bedzie cyaneczka hera nenene bede ruchal cie teraz nenene to ta? kozak
|
|
Dzięki mieszko to ta. ;]
|
|
Wezcie z Lomzy nie robcie zaglebia buractwa. Co to za temat w ogole? -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Się ***** odezwał miastowy. ;]
|
|
"cyganeczka Zbigniew?" muhahaha padam xd
|