Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hakerzy atakują PO w Białymstoku |
Ojeja, no już tak se nudzą i afer szukają... jak można się włamać do komputera który nie jest w zadnej sieci, a jesli by byl w sieci sejmowej to wątpie w to aby ktoś tam sie mógł włamac !, i to akurat do tego komputera ???!!! Sposób pierwszy: Nie można bo wlamywacz musiałby wlamac sie do sieci sejmowej, a to raczej malo prawdopodobne. Sposób drugi: wlamywaczem jest pewnie kolega z partii, albo oplacona sprzataczka ktora wgrala bezposrednio plik i zmienila tapetę, sposob trzeci: Jesli Tyszkiewicz mial windows XP, komp był w sieci ze stałym IP , ( chyba że był router to trzeba by wlamac sie na router i przekierowac porty na komputer w sieci Tyszkiewicza ) i gdy wlamywacz mial dostep do zdalnego pulpitu ( zdalny pulpit musiaby byc uaktywniony w co wątpie ) to teroretycznie mogl to zrobic zdalnie, jednak patrz: sposób pierwszy , czyli pokonać zabezpieczenia sieci sejmowej Podsumowująć nasze rozważania Wątpie aby to byli HAKERZY i zeby sie wlamali, poprostu któś wzucił mu tapetę i dźwięk ręcznie a nie przez włam. Pozostaje pytanie to czego szukali współpracownicy Tyszkiewicza w jego komputerze ? pozwolił im grzebać ? Jedna wielka ściema
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hakerzy atakują PO w Białymstoku |
Sposób pierwszy: Nie można bo wlamywacz musiałby wlamac sie do sieci sejmowej, a to raczej malo prawdopodobne. watpisz w polakow? haha ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
hehehe, faktycznie zwatpiłem :) moj błąd... nie zmienia to jednak tego że chyba sie nudzą w tym Bialymstoku wladze i afery wymyslają
|
|
co potrzebne do włamania sie na kompa: 1.IP ofiary 2.exsploit na kompa 3.ofiara musi mieś internet albo LAN z hakerem co do stron inna historia wszystkiego nie opisuje .
|
|
oczywiście IP musi być zewnętrzny ;)
|
|
chyba nie .
|
|
ehhh, hakiery hakiery ;) i te ich exSploity ;) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
konserwa: skoro twierdzisz że nie to proszę bardzo: oto mój wewnętrzny: 10.0.0.60 i teraz powiedz mi co z nim zrobisz?
|
|
powie Adminowi :P i on Ci zrobi kuku ;-P hehehe
|
|
poza tym że mi może odciąć internet to za wiele się nie boję :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |