Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr Siwik- gdzie prywatnie? |
Witam. Czy ktoś wie czy dr. Siwik (ortopeda dziecięcy) przyjmuje gdzieś prywatnie? Jeśli tak to gdzie, może ktoś zna numer telefonu żeby umówić się na wizytę? A może ktoś mi poleci i da kontakt do jakiegoś innego ortopedy dziecięcego? Chodzi mi o prywatną wizytę. Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr Siwik- gdzie prywatnie? |
osoby starsze prywatnie to przyjmuje w szpitalu na izbie przyjęć a czy ma gdzieś prywatny gabinet to niewiem
|
|
Radze udac sie do dr Golaszewskiego przyjmuje we wtorki w szpitalu w poradnia gdzies na Kazanskiej prywatnie
|
|
Osobiscie nie polecam tego pana,mialem powazne problemy ze stawem skokowym. Przez jego nieudolne leczenie przez pol roku odczuwalem bol w nodze. Polecam dr.MINDE swietny specjalista.
|
|
mi pomogl ale wyjac kase z portfela :) przyjmuje na kazanskiej
|
|
minda jest strasznie nieprzyjemny... chociaz moze jak sie pojdzie prywatnie to zmienia swoje nastawienie do pacjenta... i jest fajnie
|
|
a czy ktoś z was wie gdzie przyjmuje prywatnie neurolog dr.TOLLOCH WRÓBLEWSKA? narazie niema jej w poradni
|
|
Ponawiam pytanie, ma ktoś namiary na doktora Siwika pryw. wizyta
|
|
W internecie mic nie znalazłam ?Dość ważne coś? Ktoś?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |