środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co kręci facetów?

Słucham uważnie...;;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co kręci facetów?

Czuję, że ten wątek będzie bardzo ciekawy, hehe...

Właśnie na to liczę;)...

3 rzeczy: gołe baby, samochody, piwo/wódka/alkohol pod inną postacią :))

Ot i męska skomplikowana natura;)
Mikan ale czy wszystkie gołe baby kręcą?;)
A poza tym dla was kupujemy wymyślną bielizne, czyżby niepotrzebnie?;)

potrzene potrzebne ;) i reszta jak napisał mikan hehe

Aja jestem inego zdania charakter przede wszystkim,wygląnd, i no sposób jak kobieta sie porusza i czy jest odpowiendia hehe

Wnętrze:)))

nie wygląd jest najważniejszy.. ale każda kobieta ma to coś w sobie

Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością

Przede wszystkim to co kręci facetów to figura dziewczyny jak wygląda z twarzy .Naukowo stwierdzone jest gdzie facet sie patrzy jak ujrzy kobietę nie pośladki nie nogi tylko piersi tam mężczyźni kierują swój wzrok

Achh jacy romantycy;) jeszcze mi powiecie może, że poezja;)

jak Ci sie nie podoba to po co sie pytalas ?

a kolega powyżej to chyba ma problem z kobietami bo jakiś nerwowy;):)

pilka nozna, zimne piwo i kobiety

Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
Data: 07-10-07 17:15

Wnętrze:))

heheheh... no tak... zawsze musi mieć nerkę na przeszczep albo taką samą grupę krwi xDDD

Krótkie spódniczki ;P

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

piekne i gorace kobiety:) wiadomo :D

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

przyjdź na ulicę Zjazd w którąś sobotę albo w tę niedzielę na Plac Niepodległości ,gdzies o 3-4 rano.Dowiesz się wtedy.

Piłka nożna, samochody, alkohol, muzyka...

Dziewczyny / kobiety to dopiero na 5 miejscu. Chyba.

Niestety o tej porze ja śpię;) i śnię o tym co kręci;) hehe

A tak na marginesie liczyłam na nieco pikanterii;)

W kobiecie wcale nie są najważniejsze długie, zgrabne nogi... tylko serce... które bije miedzy nimi ;)))))

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

No dobrze..więc pójdźmy nieco dalej;)...Jeżeli jest już ta jedna jedyna..co kręci wtedy...gdy..;)

gdy mowi czule:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

"Autor: tatiana (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 07-10-07 16:43

Ot i męska skomplikowana natura;) "

Ciesz sie, gdybysmy mieli tak skomplikowane wymagania jak wy to ludzkosc by wyginela :P

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Oczywiście, że pierwszą rzeczą na którą patrzy "facet" jest wygląd kobiety, wymieniane w tym temacie: pośladki, piersi etc... Jednak w rzeczywistości jest to problem bardziej złożony, gdyż "to co kręci facetów" jest sprawą indywidualną. Kobieta musi mieć to coś- wrodzoną subtelność, zapach, coś takiego co przyciąga mężczyznę, a jednocześnie zatrzyma go przy sobie. Oczywiście mówię tu tylko i wyłącznie o sobie i choć żyję już na tym świecie kilka lat to sam nie wiem jaka jest na mnie recepta, a może po prostu jej nie ma. Mogę tylko dodać w tym temacie, że zawsze obejrzę się za "laską" w białej mini... i nic dodać nic ująć... ;-)

loosac tak myslisz?hahahha

Gdy ma się 40 lat skończone (+VAT i +akcyza ) - no to zapewne wszystko kręci, cała anatomia, wszystkie nierówności w profilu, przymioty ducha łącznie z wysoką emeryturą takiej panienki!)... Ładnych a biednych jest pełno w Łomży!

H.

Zadziwia mnie fakt, że w tej dyskusji głosu nie podjęła ani jedna kobieta. panowie czyżby Panie się waszymi potrzebami nie interesowały, a może tak dobrze was znaja?;)

Kobiety z natury są egoistkami i myślą tylko o sobie...

Nie będę się wypowiadał ogólnie, ale powiem co mnie kręci, że tak się wyrażę...
Takich rzeczy jest wiele, bardzo dużo, które w efekcie finalnym składają się na tak zwany 'całokształt'. Myślę jednak, że przy tym pytaniu należałoby jednak postawić pewne rozgraniczenie jeśli chodzi o kobiety, te docelowe, w których właśnie 'coś' ma nas kręcić.
A - myślę, że mogą być tu określone kobiety, jako kobiety typu: znajoma, koleżanka, kochanka, itp.
B - ktoś o kim myślimy 'poważnie', więc, kobieta jako nasza 'dziewczyna' lub 'żona'
Jeśli chodzi o 'A' to lubię gdy kobieta: nie zadaje za dużo pytań, jest na tyle inteligentna, że wie o co może zapytać, o co powinna, a o co nie wypada. Powinna też być w pewnym stopniu 'powściągliwa' to znaczy nie narzucać się za bardzo, ale za to tak zachowywać aby cały czas mężczyzna się nią interesował, to znaczy być zalotną, kokieteryjną, różnego rodzaju aluzje, niedopowiedzenia, itp. jednym słowem flirt. Ale dziś już (chyba) rzadko która dziewczyna to potrafi... to tak pokrótce...
Jeśli chodzi o 'B' to oprócz tego co wypisałem powyżej powinna być opiekuńcza, można to odczytać również jako 'rodzinna'. Powinna kochać dzieci, swojego męża, kochać go w taki sposób aby on również kochał ją, być dla niego taką, żeby on nie chciał się obejrzeć za żadną inną... Powinna być doskonałą partnerką dla niego na co dzień, dobrą powierniczką, przyjaciółką, w chwilach tak zwanych 'trudnych' oraz ciepłą, namiętną kochanką... gdy zachodzi taka potrzeba...
Są oczywiście również takie rzeczy, które dotyczą równo tak samo kobiet 'A' jak i 'B', mianowicie: uroda, wiadomo, rzecz względna, ale każda kobieta powinna być zadbana, delikatna, subtelna, zarówno sposób zachowania, jak i styl ubierania się powinny nosić wszelkie znamiona tego, o czym mogłaby 'tym' powiedzieć: "jestem kobietą... kochaj mnie, bo ja tego potrzebuję..."...
A tak w ogóle, jeśli mam być szczery to najbardziej...:
Lubię gdy kobieta omdlewa w mym objęciu
Gdy w lubieżnym przez ramię zwisa przegięciu
Gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie
I wargi się wilgotne rozchylają bezwiednie...

- a kto chce wiedzieć kto to napisał, ten sobie poszuka -

Pozdrawiam.

pawel44 oj oj oj to wszytsko dla was, sukieneczki, pończoszki, fryzurki, ;) by "...baw mnie, zepsuj lub zbaw mnie" haha

droga tatiano!
jeżeli nie wiesz co kręci facetów to napisz do BRAVO :)
jeżeli mało ci pikanterii polecam papryczkę chili, a jak ją wykorzystasz to twoja sprawa;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Właśnie tak bardzo zajmują się sobą "sukieneczki, pończoszki, fryzurki", że w tym wszystkim zapominają o nas... A niby to wszystko dla nas... W rzeczywistości to nie jest ważne... trzeba dbać o to co w środku...

drogi fufu!
czyżby temat był zbyt kłopotliwy, doświadczenia zbyt mało, a może jakieś przykre doświadczenia;)?
a tak na marginesie to gdbyby ludzie na codzień pytali o takie rzeczy własnych partnerów nie byłoby tylu rozwodów.

Taaaak, tylko jak się dostać do tego "środka"... :-)
Coby się i nie umęczyć, i nie wykosztować i porażki nie doznać?

H.

Aby dostać się do środka polecam Akademie Medyczną...

tatiana: "a tak na marginesie to gdbyby ludzie na codzień pytali o takie rzeczy własnych partnerów..."

Więc dlaczego nie zapytasz o to swojego partnera, co jego, konkretnie jego kręci? A pytasz o to 'wszystkich' facetów? Czyżbyś....?
W sumie to i tak jeszcze 'się taki nie urodził co by każdemu dogodził' ;)

Pozdrawiam.

putativus hahha ja poprostu ciekawska jestem :) możesz to nazwać babską naturą...albo zboczeniem zawodowym;)

Zaraz... zaraz... chcesz kręcić każdego faceta... i nazywasz to zboczeniem 'zawodowym'... hmmmm..... ;)

dla mnie nie ma kłopotliwych tematów. a tak na marginesie jestem dziewczyną. poza tym, żebym pytała codziennie mojego partnera co go kręci to by chyba zwariował i na pewno mnie zostawił. i na odwrót
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie nie nie...zdobywam poprostu informacje;):) a poza tym chyba lepiej wpuścić się w tematy damsko męskie, które jak świat światem były, są i będą nieodgadnioną zagadką, aniżeli katować się polityką:)

fufu: O właśnie! Kobiety powinny zachowywać się (między innymi) dokładnie tak jak to masz w swojej stopce ;)

fufu no cóż nie każdy ma coś do powiedzenia na każdy temat:) to jest domena ludzi inteligentnych:)

tatiana: Mam nie pytać w jaki sposób będziesz te 'zdobyte informacje' wykorzystywać? ;)

heheh wiesz czytam tez Michnika, co nie znaczy, że chcę być politykiem;)

tatiana: Może - choćby podświadomie - chcesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz ;)

putativus: już ja dobrze wiem czego chce;) możesz mi wierzyć, choiaż nie musisz;)

Hmmm... to powiedz mi, tak w tajemnicy.. tylko mi... ;)
O czym... marzy dziewczyna, gdy dorastać zaczyna, kiedy...? ;)

Data: 07-10-07 19:12

loosac tak myslisz?hahahha"

Pewnie :)

"
Autor: tatiana (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 07-10-07 19:17

Zadziwia mnie fakt, że w tej dyskusji głosu nie podjęła ani jedna kobieta. panowie czyżby Panie się waszymi potrzebami nie interesowały, a może tak dobrze was znaja?;)
"

najczesciej tak wlasnie jest. Kobiety nie daly by rady spelnic takich wymagan jakie same stawiaja.

Facet potrzebuje 3 rzeczy: seksu, jesc i spac :P

loosac: i świętego spokoju ;)

putativus tak na uszko Ci powiem w tajemnicy, że jeden z forumowiczów załozył adekwatny temat na forum;) nie lubię się powtarzać, więc zapraszam tam:)

Moze i brutalne, moze i prymitywne, ale i tak czesto kobietyu nawet z zapewnieniem tego facetowi nie potrafia sobie dac rady... :P

tiaa... mało ze świecą można szukać takiej która potrafi zaoferować tyle samo w zamian. większość tylko potrafi brać

loosac zapomniles o jednym: piwa:)

hehe, tatiana, ale wszystko poza tym co wypisalem potrafimy sobie sami zapewnic :))
Piwo tez potrafimy sami sobie kupic...

Dokladnie, mamy rece, piwo mozna kupic :>

acha tylko czemu rano jak wstajecie we wzwodzie my sie musimy spozniac do pracy, skoro sami sobie wszystko zapewniacie;)

"musimy"??? ja się bardzo chętnie spózniam...

Data: 07-10-07 20:11

acha tylko czemu rano jak wstajecie we wzwodzie" -odp -taka fizjologia, rano pechez uciska nerwy.

" my sie musimy spozniac do pracy, skoro sami sobie wszystko zapewniacie;)"
nie musicie :> te ktore musza najczesciej przestaja interesowac faceta, te ktore chca -juz nie musza. Powinnas sie cieszyc -jak facet chce ciebie kazdego dnia, to znaczy ze nadal jestes atrakcyjna dla niego

a podsumowujac:

"acha tylko czemu rano jak wstajecie we wzwodzie my sie musimy spozniac do pracy, skoro sami sobie wszystko zapewniacie;)"

-napisalem: seks, jedzenie i spanie, wszystko POZA potrafimy sobie sami zapewnic :] (chociaz ja dobry w kuchni rowniez jestem i potrafie o siebie zadbac)

To on sie powinien cieszyc ze to ja jego codziennie chce;) loosac:)

tatiana: "my sie musimy spozniac do pracy"
a kto Ci każe ?! wywalą CIę z pracy jak przyjdziesz na czas? ;)
Zawsze przecież możesz wcześniej załatwić te "sprawy" niż za pięć dwunasta.

Data: 07-10-07 20:26

To on sie powinien cieszyc ze to ja jego codziennie chce;) loosac:)"

Ojej :) To po co z nim jestes? :P

Powiem Wam dzieciaki, że o takie sprawy zawsze pytajcie się poetów- oni wiedzą najlepiej:

... "więc jesteś jesteś jesteś
daj niech sprawdzę
niech dotknę raz jeszcze dłonią i ustami
niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę
oślepłym ze zdumienia oczom

jeszcze głos twój usłyszce chcę
zapachem się zaciągnąc
pojąc cię raz i na zawsze wszystkimi zmysłami
i nigdy nie zrozumiec i ciągle na nowo
dochodzic prawdy pocałunkami'...
/Poświatowska/

Zbych

"Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć"
:)

Wszystkiemu mogę się oprzeć z wyjątkiem pokusy...

justynka: Jeśli tych 'zepsutych' będzie zbyt wiele, to też się przejedzą... ;)

i tak wiadomo, że marzycie tylko o jednym ;p
"dama na salonach a dziwka w sypialni" pod jedna postacią :)

justynka: Dobrze napisałaś 'marzycie', bo te marzenia - jak się okazuje w życiu są nie realne ;)

to tak jak marzenie o przystojnym, inteligentnym i wiernym mężczyźnie :P
ale kto powiedział, że w życiu sie dostanie wszystko czego sie pragnie:)

justynka: Ale był Taki co powiedział: "Szukajcie a znajdziecie..." a nawet "Proście a będzie Wam dane...".
Tak więc jeśli chodzi o 'takich facetów' to nie trać wiary :)

"Autor: jussstynka (---.elomza.pl)
Data: 07-10-07 22:13

to tak jak marzenie o przystojnym, inteligentnym i wiernym mężczyźnie :P"

Akurat tacy faceci istnieja :P

Aha, ale niestety, wierny=oddany, uczciwy i czesto romantyczny, dlatego taki facet odpada w waszym zyciu, bo w opinii wielu kobiet facet romantyczny i czuly jest nudny. Kobiety lubia drani mimo iz sie moga do tego nie przyznawac oraz mimo faktu iz pozniej ponosza konsekwencje swoich dziwnych upodoban :P.

Muzyka.

Kobiety bym stawiał w środku stawki.

Look behind you! A three-headed monkey!

nie wsadzaj wszystkich kobiet do jednego wora :P bo kto co lubi to rzecz gustu

Jakbyś nie zauważyła to te dwa bliźniacze tematy wsadzają obie płcie do jednych worów. Proponuję założyć jeszcze temat co kręci dzieci a może i i co kręci nasze zwierzęta domowe.

Look behind you! A three-headed monkey!

Facet musi byc draniem, inaczej kobieta najpierw sie nim pobawi a potem zuzyje i zostawi :))

Ja musialem sie nauczyc jak byc draniem czasami. Wiekszosc kobiet jest troche ubezwlasnowolniona. Facet nawet, gdy nie chce, musi czasem im cos narzucic, bo sie gubia we wlasnych potrzebach a wlasciwie w ich pojmowaniu. Same nie wiedza o co im chodzi. Czasem upieraja sie przy swoim. Czesto zrobia po swojemu a potem wychodzi, ze facet mial racje. Czasem dla odmiany facet je przekona a potem i tak przyznaja mu racje, ze ciesza sie ze je przekonal :P

Przyklad: moja kobieta upierala sie zeby isc do pracy. Wyrazilem swoja opinie, delikatnie i z szacunkiem, ze ciezko jej bedzie studiowac dziennie i pracowac jednoczesnie, ze bedzie ciagle zmeczona i nie bedzie miala dla mnie za wiele czasu. Uparla sie i zrobila po swojemu. Teraz narzeka mi ciagle ze zmeczona, ze nie chce sie isc do pracy, ze ledwo wyrabia.

Inny przyklad, zakupy: Wybylem z moja pania na zakupy. W centrum handlowym zaszlismy do obuwniczego. I rozpoczelo sie szalenstwo -ogladania. Oczywiscie, nauczony doswiadczeniem, musialem lekko wymusic, by zakupila buty, ktore jej sie podobaly. Marudzila, ze za tydzien przyjedzie sobie kupic, ze to, ze tamto i szukala roznych wymowek. Dzien pozniej pojechala w nich do pracy. Po powrocie zadowolona i rozanielona powiedziala ze cieszy sie z tych butow.

Zapewniam panie, ze taki proceder (tj. system dzialania kobiety) jest powtarzalny na wieksza skale niz jestescie sobie w stanie wyobrazic. Sam mialem w zyciu kilka kobiet. Kompletnie roznych i z roznych srodowisk a nawet regionow Polski. Swoje doswiadczenia moge uzupelnic doswiadczeniami moich znajomych, ktore dziwnym trafem okazuja sie podobne do moich. Nawet jesli uparcie wypieracie sie takich rzeczy -ktos kto was obserwuje z pewnoscia widzi podobienstwa... :)

Ale czym bylby bez was swiat... :)

I tak, jak facet potrzedbuje w domu "kobiecej reki" (prosze bez skojarzen ;) ), tak kobieta (mimo iz czesto o tym nie wie) -potrzebuje faceta, by jej uswiadamial czego ona chce.

Na tym to polega, ze uzupelniamy sie na wzajem -kobiety i mezczyzni.

Oczywiscie moje "teorie" sa w pewnym stopniu uogolniajace.

Są jaknajbardziej realne :) tyle że fakt jest faktem, że dziś torszeczkę nastąpiło przewartościowanie i czasami łatwo przesadzić...bo chociązby to co kiedyś nazwane by zostało "damą być" dziś jest raczej uznawane za wyniosłość i snobizm...to co niegdyś budziło niesmak dziś ekscytuje (np. doda) etc.

A wiesz coś w tym jest..ciągnie nas do drani, mimo że ranią, mimo że często przez nich ciepimy, to jednak ich pragniemy, a nie chcemy być z kimś ciepłym, dobrym, oddanym i romantycznym...może zbyt cukierkowo?

loosac: z moich obserwacji wynika, że faceci nie lubią uległych kobiet ani takich, z którymi idzie im zbyt prosto. Facetó kręcą kobiety, które trzeba zdobyć, wykazać, bo przecież nie chodzi o to by mieć króliczka;)...

tatiana: Trafiłaś w 10!

Dziękuję wszystkim za miłą dyskusję w miłym gronie :) Życzę sobie i wam jeszcze wielu na tyle ciekawych tematów, by zechciało się logować i wycierać literki na klawiaturze:)Pozdrawiam.

Ja również pozdrawiam.
A co do ciekawych tematów, to miło porozmawiać kiedy dyskusja jest prowadzona poważnie (lub jak ktoś woli: rzeczowo), ale jeśli tylko dla zabicia czasu, jako rozrywka to... tak ją trzeba traktować :)

Data: 08-10-07 09:13
loosac: z moich obserwacji wynika, że faceci nie lubią uległych kobiet ani takich, z którymi idzie im zbyt prosto. Facetó kręcą kobiety, które trzeba zdobyć, wykazać, bo przecież nie chodzi o to by mieć króliczka;)...
"

Oj nie do konca prawda. Faceci lubia gonic kroliczka, ale nie w nieskonczonosc. Dlatego trzeba co jakis czas miec trego kroliczka :)) Musi byc pozytywny skutek tej pogoni ;)

cyce-donice

kobieta :))

dziewczyny o wyglądzie króliczków Playboya :D

i ładne mulatki...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

SEX DRAGI RAP

myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny ? ? ?

waldek27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org