Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Popieram Babiela |
Masz racje Babiel z tym strajkiem lekarzy ,poprostu nieprzemyslane decyzje ,mysleli ,ze dyrektor ustapi i co?Teraz tylko zla atmosfera wokol nich i niesmak a takze utrata i tak slabego zaufania spolecznego.Musi teraz ciekawie pracowac sie z panami doktorami a propo jak lekarze odnosza sie po strajkach do pacjentow moze ktos wie????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Popieram Babiela |
Bardzo mile - noszą na rękach, najlepiej przekonaj się sam.
|
|
Proponuję wejsc w profil Iza28. Liczba postow az za bardzo sugeruje ze to autoreklama. Mógł sie pan bardziej wysilic panie Babiel
|
|
Wszystkich, którzy czytają moje teksty zachęcam do uważnego czytania tekstów, w całości... http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=12986 Jacek Babiel
|
|
pierre: a niby po co Panu Jackowi był a by (auto)reklama? :)
|
|
...z pewnych źródeł wiem, że atmosfera w szpitalu nie jest zbyt dobra i nie mówię tu o relacjach pacjent lekarz...a o relacjach lekarzy z personelem i pielęgniarkami...niestety ciężko jest im zapomnieć teksty z prześcieradeł...
|
|
Wspolczuje teraz wspolpracy z ''panami doktorami'',i wiadomosc dla pierre wodole nie znam Babiela to tylko moja odpowiedz na jego artykul.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |