Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy orange pop |
Co to za pic na wode?? ;/ Malo tego,ze stracilem wszystkie pakiety to jeszcze na aktywacje nowych czekam juz kilka godzin i nic... Mozecie podzielic sie wrazeniami odnosnie tego planu taryfowego??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy orange pop |
Jak to straciłeś wszystkie pakiety?
|
|
A więc tak: Pakiet sms: - 1200 sms-ów, ważny przez 7 dni. Treść Sms-a - SZAL, pod numer 767 cena 6 zł. - 600 sms-ów, ważny przez 30 dni. Treść Sms-a - GROSZ, pod numer 767 cena 6 zł. Pakiet minut: - 120 minut do Orange i na stacjonarne, ważny przez 7 dni . Treść Sms-a - SZAL, pod numer 646, cena 6 zł. O ile się nie mylę to właśnie takie są komendy, ale w celu weryfikacji prosze wchodzić na stronę Orange i tam szukać dokładniejszych informacji. Gorąco Pozdrawiam [...Ciekawski...]
|
|
Saddam w starym popie mialem aktywowane pakiety minut i smsów.... po przejsciu na Orange Pop tamte pakiety zostaly po prostu uniewaznione... nie pisalo o tym nigdzie ani o tym ze w Nowym Popie czas realizacji zamówienia na pakiet wynosi az kilkanascie godzin!W starym popie pakiet jest aktywowany od razu.... wrrr
|
|
a nowy pop jakie mial poczatki ? nie pamietasz ? :)
|
|
Sluchaj dostalem smsem reklame nowej taryfy i wygladala na bardzo atrakcyjną.... sms po 0,5 gr zamiast 1 gr tanie minuty itp ,jednak w reklamującym smsie nie bylo napisane że 1200smsów musze wykorzystac przez 7dni ! Musialbym chyba calymi dniami nawalac smsy do kazdego w kólko a to bezsens... po 7 dniach smsy niewykorzystane przepadają... Wszystko byłoby ok i nie miałbym do nikogo pretensji jezeli można byłoby powrócic do starej taryfy,niestety to niemozliwe :) Moim zdaniem zwykly bezsens i oszustwo tak jak z reklamą neostrady za 1zł ;)
|
|
takie rzeczy tylko w orange :)
|
|
orange to syf podobnie jak stuningowane bmw 316 hehehe na blmah ;)
|
|
Jesteście dziwni. Oczywistą oczywistością jest, że zmiana taryfy pociąga za sobą zmianę dostępnych usług i promocji. W nowym Orange Go nie ma pakietów, które występują w starym Orange Go. Kto nie wiedział, wystarczyło napisać e-maila do Orange. Ja tak zrobiłem i odpowiedź uzyskałem. Informacji można zasięgnąć było także na stronie firmowej. Możecie mieć pretensje tylko do siebie, że podpisujecie coś czego nawet nie czytaliście. W tym wypadku podpis był równoznaczny z wysłaniem SMS z prośbą o zmianę taryfy. Dla mnie stara oferta wydaje się lepsza, ale to indywidualna sprawa każdego z was.
|
|
W Orange POP jest kilka promocji. Nowe: -Szał Minut (5 gr za min, 120 min do wykorzystania przez 7 dni, cena 6 zł), -Szał SMS-ów(0,5 gr za SMSa, 1200 SMSów do wykorzystania przez 7 dni, cena 6 zł). Oraz stare (takie same jak w POPie): -POPGadane (20 gr za min, 30 min do wykorzystania przez 30 dni, cena 6 zł) -Grosz za SMS (1 gr za SMSa, 600 SMSów do wykorzystania przez 30 dni, cena 6 zł). Ja wczoraj zamówiłem POPGadane oraz Grosz za SMS. Pakiety aktywowały mi się po około 2 godzinach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |