środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy orange pop

Co to za pic na wode?? ;/ Malo tego,ze stracilem wszystkie pakiety to jeszcze na aktywacje nowych czekam juz kilka godzin i nic...
Mozecie podzielic sie wrazeniami odnosnie tego planu taryfowego??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy orange pop

Jak to straciłeś wszystkie pakiety?

A więc tak:

Pakiet sms:
- 1200 sms-ów, ważny przez 7 dni. Treść Sms-a - SZAL, pod numer 767 cena 6 zł.
- 600 sms-ów, ważny przez 30 dni. Treść Sms-a - GROSZ, pod numer 767
cena 6 zł.

Pakiet minut:
- 120 minut do Orange i na stacjonarne, ważny przez 7 dni . Treść Sms-a - SZAL, pod numer 646, cena 6 zł.

O ile się nie mylę to właśnie takie są komendy, ale w celu weryfikacji prosze wchodzić na stronę Orange i tam szukać dokładniejszych informacji.

Gorąco Pozdrawiam [...Ciekawski...]

Saddam w starym popie mialem aktywowane pakiety minut i smsów.... po przejsciu na Orange Pop tamte pakiety zostaly po prostu uniewaznione... nie pisalo o tym nigdzie ani o tym ze w Nowym Popie czas realizacji zamówienia na pakiet wynosi az kilkanascie godzin!W starym popie pakiet jest aktywowany od razu.... wrrr

a nowy pop jakie mial poczatki ? nie pamietasz ? :)

Sluchaj dostalem smsem reklame nowej taryfy i wygladala na bardzo atrakcyjną.... sms po 0,5 gr zamiast 1 gr tanie minuty itp ,jednak w reklamującym smsie nie bylo napisane że 1200smsów musze wykorzystac przez 7dni ! Musialbym chyba calymi dniami nawalac smsy do kazdego w kólko a to bezsens... po 7 dniach smsy niewykorzystane przepadają...
Wszystko byłoby ok i nie miałbym do nikogo pretensji jezeli można byłoby powrócic do starej taryfy,niestety to niemozliwe :)
Moim zdaniem zwykly bezsens i oszustwo tak jak z reklamą neostrady za 1zł ;)

takie rzeczy tylko w orange :)

orange to syf podobnie jak stuningowane bmw 316 hehehe na blmah

;)

Jesteście dziwni.
Oczywistą oczywistością jest, że zmiana taryfy pociąga za sobą zmianę dostępnych usług i promocji. W nowym Orange Go nie ma pakietów, które występują w starym Orange Go. Kto nie wiedział, wystarczyło napisać e-maila do Orange. Ja tak zrobiłem i odpowiedź uzyskałem. Informacji można zasięgnąć było także na stronie firmowej. Możecie mieć pretensje tylko do siebie, że podpisujecie coś czego nawet nie czytaliście. W tym wypadku podpis był równoznaczny z wysłaniem SMS z prośbą o zmianę taryfy.

Dla mnie stara oferta wydaje się lepsza, ale to indywidualna sprawa każdego z was.

W Orange POP jest kilka promocji.
Nowe:
-Szał Minut (5 gr za min, 120 min do wykorzystania przez 7 dni, cena 6 zł),
-Szał SMS-ów(0,5 gr za SMSa, 1200 SMSów do wykorzystania przez 7 dni, cena 6 zł).
Oraz stare (takie same jak w POPie):
-POPGadane (20 gr za min, 30 min do wykorzystania przez 30 dni, cena 6 zł)
-Grosz za SMS (1 gr za SMSa, 600 SMSów do wykorzystania przez 30 dni, cena 6 zł).
Ja wczoraj zamówiłem POPGadane oraz Grosz za SMS. Pakiety aktywowały mi się po około 2 godzinach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org