Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tłumaczenia |
Jakie jest zapotrzebowanie na tłumaczenia z i na języki obce w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tłumaczenia |
:) Odpowiedz na Twoje pytanie zapewne wymaga przeprowadzenia ankiety poza forum. Tlumacze sprzysiegli sa w Lomzy od lat, co oznacza, ze prawdopodobnie maja z czego sie utrzymac :) Rzuc okiem na moj portal multislownika (22 jezyki), link na dole. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
a dlaczego pytasZ??? chcesz otworzyc biuro ? 4lomza.pl
|
|
Najtanszym i najlepiej obslucujacym biurem w Łomży jest Translatica i Express obydwa działają przy ul. Nowogrodzkiej 65c i z tego co jest mi wiadomo robią tłumaczenia wszystkich języków obcych w szybkim terminie i przy okazji za niską cenę. 4lomza.pl
|
|
mam ofertę od pkb grot(tłumaczą wszystkie języki)
|
|
a co to jest pkb grot 4lomza.pl
|
|
a to nie jest reklama?
|
|
biuro tłumaczeń z Trójmiasta,które na zasadzie franszyzy daje licencje na tłumaczenia
|
|
nie znam sie.....Holenderski, Belgijski, Włoski, Francuski itd tlumacza na Nopwogrodzkiej z tego co wiem wszystkie jezyki swiata,. 4lomza.pl
|
|
to nie jest reklama
|
|
To zależy od specyfiki tekstu. Jeżeli język potoczny lub dokumenty auta to zapewne wiele łomżyńskich firm i tłumaczy przysięgłych to potrafi. Gorzej, kiedy zaczniemy tłumaczyć tekst techniczny lub technologiczny. Wtedy najczęściej klapa i trzeba szukać poza Łomżą. ADALL
|
|
powwiem Ci ze jestem klientem tego biura od 3 lat.cala moja rodzina tlumaczy tam wszystkie dokumenty, samochodowke, akty zgonu, akty urodzenia termin to 1 dzień przy dokumentach tzw. SPECJALISTYCZNYCH 4lomza.pl
|
|
"Autor: scanning505 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-09-07 14:18 Najtanszym i najlepiej obslucujacym biurem w Łomży jest Translatica i Express obydwa działają przy ul. Nowogrodzkiej 65c i z tego co jest mi wiadomo robią tłumaczenia wszystkich języków obcych w szybkim terminie i przy okazji za niską cenę. 4lomza.pl " A aramejski, afrikaans, Abenaki, Cebuano, Chamorro, Chechen, Cherokee, Chewa, Ekegusii, Emakua, Eskimo tez? W koncu napisales: "z tego co jest mi wiadomo robią tłumaczenia wszystkich języków obcych" ;P lubie sobie pojajcarzyc ;) bez urazy :P -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
:) ARMEŃSKI MAJĄ,TURECKI,CHIŃSKI,JAPOŃSKI A RESZTA NIE WIEM :D LOL 4lomza.pl
|
|
loosac,co to są tłumacze sprzysięgli?
|
|
"Autor: graboś (---.sol2.cable.ntl.com) Data: 24-09-07 19:10 loosac,co to są tłumacze sprzysięgli?" Nie moglem napisac "tlumacze wprzysiegli" bo to w temacie o GPS obowiazuje ;) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
To teraz zaczynasz seplenić zamiast weplenić?
|
|
Należy przyznać, że jak najbardziej tłumaczenia są nam bardzo potrzebne ale również warto wiedzieć, że sam tłumacz również powinien mieć smykałkę do pisania. Jak dla mnie bardzo fajnie na stronie https://turbotlumaczenia.pl/blog/sprawdz-pisownie-i-publikuj-dobre-teksty/ właśnie o tym napisano i taka wiedza może się każdemu z nas przydać.
|
|
Ja tam najtaniej ;))) US UK na polish za 3 dyszki za strone...expresowo ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |