sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dorobienie klucza do skrzynki pocztowej

Czy ktoś orientuje się gdzie należy zgłosić zgubienie klucza do skrzynki pocztowej w bloku, jak długo trzeba czekać na nowy i ile to kosztuje?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dorobienie klucza do skrzynki pocztowej

Zgłoś się do urzędu pocztowego właściwego dla twego miejsca zamieszkania i tam dowiesz się wszystkiego.Pozdrawiam

Kiedyś 5 zł, teraz nie wiem. Ale tak jak wyżej napisał Nicram

niedawno dorabiałem , 4 zł z kawałkiem

___POLAK___TO___JA___

mam zgłośic się na pocztę czy do administracji spółdzielni?? w końcu spółdzielnia jest administratorem budynku

Na najbliższą pocztę w swojej okolicy np jak mieszkasz na Jantarze to idź na Słowackiego itp.

Dzięki za informacje. Póżniej istnieje możliwość dorobienia zapasówki w sklepie zajmującym sie dorabianiem kluczy mieszkaniowych i samochodowych? Jeśli tak to dorobię na wszelki wypadek.

na poczcie 1 na placu pocztowym w podwórku drzwi po lewej stronie i schodami na góre. tam jest facet który naprawia wymienia zamkio we wszystkich skrzynakach w łomży i tam szybciej załatwisz
_______________________________________-

... & vice versa!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org