Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sieci radiowe w łomży. |
Hej ludzie. Ciekawe jestem czy technologia WiFi jest popularna w łomży? Wpisujemy swoje sieci podajac w przyblizeniu ulicę. Osobie hmmm..... setnej stawiam piwo ;P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sieci radiowe w łomży. |
w łomży jest ich kilkaset ;)
|
|
Własnie, wystarczy sie rozejrzeć :P
|
|
To za rozpoczecie listy z drugą setką sieci ja też osobiście stawiam kolejne dwa wieeeelki piwa jako napój prawdziwech WLAN-Manów!!! H.
|
|
Przebijam HekTora i stawiam dwa piwa z biedronki... MOCARZE.. Jak widać nikt sie nie kwapi ;) Buziaczki ;D
|
|
Za trzecią setkę daję mojego WEPA :)
|
|
To dorzucę jeszcze coś............. oddam moje pasmo radiowe za NIEWIELKĄ opłatą 2.417Ghz (2 kanał). Cena 1gr/1Hz ;)
|
|
sprzedaja takie wykryacze sieci wifi w postaci np. pendrive'a. Niektore telefone maja juz nawet wbudowane taka opcje. Wiec nie trzeba z laptopem latac. poza tym juz tutaj na forum kots juz zalozyl kiedys taki temat, wiec czegos wiecej moze sie dowiesz jeszcze (jeden z ciekawszych tematów na forum brzmiał : wardriving lub vardriving ...) . pzdr
|
|
Carmello zgadza się;-) zamiast "latać" z laptopkiem,można użyć wykrywacza , rozmiar? tak jak pendrive;)) spokojnie do 150zł można kupić dobry
|
|
dyskutujecie i dyskutujecie zamiast przejść do czynów, jeśli dziś każdy z nas wyłaczy swojego WEPA to na pulpicie wyskoczą mu ciekawe (nowe) ikony
|
|
Ja proponuję inaczej. Wyłączcie WEPA i inne zabezpieczenia dziś o godzinie 23.15. A WTEDY ZDARZY SIĘ CUD!! TO NIE ŻART. TO DZIAŁA!!!! Wyślij to 10 osobom a spełni sie Twoje życzenie. wyślij to 15 osobom..................... Jeśli nie prześlesz tego do nikogo znaczy, że jesteś bez serca ;)
|
|
Ok to dziś wszyscy o 23:15 wyłączają swoje WEPY i inne zabezpieczenia, dodatkowo kazdy na forum podaje swojego MACA
|
|
WEP off , MAC 00-FF-0A-55-4A-AD ;) jazda chłopaki :) Zapraszam :)
|
|
Dzięki Marcin. Twoja odwaga wymaga nagrody!!!! MASZ U MNIE POWKO godne WiFimanniaka ;)
|
|
Z tym wylaczaniem WEP'a to nie jest taki glupi pomysl. Bo tak naprawde taki biedny user mysli sobie ze ma WEP i jest bezpieczny. To juz lepiej nic nie miec - przynajmniej sprawa jasna. Jak nie macie WPA(najlepiej WPA2 z AES'em) to najlepsze co mozna zrobic to wylaczyc access pointa ;-) -- no roots
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |