Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stolarz |
Szukam dobrego stolarza, ktory zrobilby porzadnie kuchnie w bloku.Oczywiscie za rozsadna cene. Ciekawi mnie rowniez jaki bylby w przyblizeniu koszt takiego remontu. Kuchnia jak to w bloku ok 6m kw. Trzeba by bylo polozyc jeszcze terakote i zapewne kawalek glazury na sciane.Moze ktos siedzi w temacie lepiej ode mnie, i moglby udzielic mi jakis informacji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stolarz |
pare tysiecy ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
raczej paredziesiąt tysięcy
|
|
chyba cie bodło... to tylko 6m ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
5-6 tys...Smugarzewski, ma punkt na Wojska polskiego.
|
|
na bema jest bardzo dobry sotolarz. nie jest ani najtanszy ani najdrozszy. na bema obok sklepu komputerowego nordkom
|
|
ze wszystkim ponizej 8 tysiecy wyjdzie ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
w drzewnej popytaj:)
|
|
a opcja szukaj jest Ci obca ? bylo tyle tematów o stojarzach...
|
|
gorąco polecam Zielińskiego na Senatorskiej - w podwórku dawnego "Mechaniaka". Doradzi i jest otwarty na propozycje i "zachcianki" z Twojej strony. Mnie remont wyniósł ok. 7,6 tys.zł. Na tą kwotę składało się: meble (4800zł)+terakota+glazura+tynk mineralny+zlewozmywak+cała instalacja elektryczna. Dodam że remontowałem 2 lata temu więc teraz ceny mogą być inne. Powodzenia slm
|
|
znam dobrego stolarza który robi świetne kuchnie i każde meble na zamówienie moge dać namiar na komórke 506664908
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |