Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZY KTOS WIDZIAL CZY KTOS WIE???? |
WLASNIE JUZ NIEDLUGO SIE ZACZNIE POSZUKIWANIE TEJ JEDYNEJ ...... TEN DAWNEJ I NAJWAZNIEJSZEJ ...JUZ NIEDLUGO POWYZEJ METRA OSIEMDZIESIECIU Z NIEBIESKIMI PELNYMI OCZAMI I WLOSEM BLAD :) DLUGIE NOGI BARDZO DLUGIE I TA BUZIA PELNA SWIATLA :) MOZE KTOS WIDZIAL TAKA POSTAC W NASZYM MIESCIE ...????????? MOZE KTOS WIE GDZIE MIESZKA ?????? ...juz niedlugo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZY KTOS WIDZIAL CZY KTOS WIE???? |
No ja codziennie widzę takie wystarczy ze się obejrzysz wokół a ja na pewno spotkasz ją .Ja wczoraj np spotkałem taka co za ciało i wygląd twarz po prostu wszystko wymieniliśmy się wzrokiem
|
|
Świr?????????????
|
|
Regulamin forum wyraźnie mówie, że nie piszemy dużymi literami.
|
|
"Regulamin forum wyraźnie mówie, że nie piszemy dużymi literami." a co tu jakis admin jest? hahaha %-) dobry żart
|
|
Trzeba tylko miec oczy otwarte bo wokół się kręci tyle lasek???????????? waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
pewnie studniowka sie zbliza koledze...
|
|
Jedz na wiochę pełną dziewczyn blondynek i nie tylko z ładnym wyposażeniem ;) i dobrze zabujasz to ciuciu ruciu ... ;D
|
|
I WLOSEM BLAD :) to jaka kobyła że ma włos? pisze się chyba włosami jeśli się to tyczy ludzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |