Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
,,Łomżyński'' Kamiński na meczu w Finlandii |
http://fakty.interia.pl/galerie/fakty/premier-na-meczu/zdjecie,550560,5
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ,,Łomżyński'' Kamiński na meczu w Finlandii |
niestety o ile słysze wzmainke na temat:(jesteś z łomżyńskiego wybierz kamińskiego)zaras dostaje nerwicy żołądka, jak można być aż taką marionetką tak kpić sobie z ludzi przecież przez tego człowieka znienawidziłem to miasto ten cały kraj jego wyjazdy zagraniczne zabawy z z dziewczynami lekkich obyczajów (zresztą już w związku małżeńskim)bardzo obrazowo ukazane w dzienniku fakt obserwuje czasami jego zachowanie drwiny cynizm niestety ja z tego kraju uciekam mam już dosć przygladania się jak mozna manipulować ludzmi drwić sobie z nich i co???kolejne wybory zapraszam do urn,, jesteś z łomżyńskiego wybierz kamińskiego panie kamiński mam przed sobą obietnice wyborcze jakie pan nam obiecywał spełnić po wygranych wyborach powołująć sie na wszystkich swiętych... słucham chociaż tylko jeden punkt???? masz chłopie tupet niema co,,,, już czas zmienic ugrupowanie wybory niebawem .....która to już bedzie partia z kolei?????/ niewszyscy mogą z brać 20 tyś,co miesiąć..za nic,,,jezdzić na mecze i bezkarnie drwić sobie z ludzi...
|
|
jeżeli wszyscy z PISuaru są jak kamiński to jak tu wierzyć w ten popieprzony PIS
|
|
Już pisałem to wcześniej, dla tego cyca nie ma miejsca na arenie politycznej demokratycznego państwa. I nie wiem dlaczego inni politycy , to tolerują. Kamiński popierał dyktature Pinocheta, z Markiem Jurkiem ( i jeszcze tam z kimś, nie pamietam) latali do Londynu z wyrazami poparcia dla bandyty. Chyba , ze jak czerwonych mordują to jest dobrze , a jak czarnych to straszne świństwo. Kamiński out . " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Ale spójrzcie jakie podobieństwo pomiędzy tymi Panami, hm może mają się ku sobie ???
|
|
Co chodzi o podobienstwo to widać że jeden z nich jest mniej zmęczony zmaganiem się z Finlandią (butelkową).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |