sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
,,Łomżyński'' Kamiński na meczu w Finlandii

http://fakty.interia.pl/galerie/fakty/premier-na-meczu/zdjecie,550560,5

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ,,Łomżyński'' Kamiński na meczu w Finlandii

niestety o ile słysze wzmainke na temat:(jesteś z łomżyńskiego wybierz kamińskiego)zaras dostaje nerwicy żołądka, jak można być aż taką marionetką tak kpić sobie z ludzi przecież przez tego człowieka znienawidziłem to miasto ten cały kraj jego wyjazdy zagraniczne zabawy z z dziewczynami lekkich obyczajów (zresztą już w związku małżeńskim)bardzo obrazowo ukazane w dzienniku fakt obserwuje czasami jego zachowanie drwiny cynizm niestety ja z tego kraju uciekam mam już dosć przygladania się jak mozna manipulować ludzmi drwić sobie z nich i co???kolejne wybory zapraszam do urn,, jesteś z łomżyńskiego wybierz kamińskiego
panie kamiński mam przed sobą obietnice wyborcze jakie pan nam obiecywał spełnić po wygranych wyborach powołująć sie na wszystkich swiętych... słucham chociaż tylko jeden punkt????
masz chłopie tupet niema co,,,, już czas zmienic ugrupowanie wybory niebawem .....która to już bedzie partia z kolei?????/ niewszyscy mogą z brać 20 tyś,co miesiąć..za nic,,,jezdzić na mecze i bezkarnie drwić sobie z ludzi...

jeżeli wszyscy z PISuaru są jak kamiński to jak tu wierzyć w ten popieprzony PIS

Już pisałem to wcześniej, dla tego cyca nie ma miejsca na arenie politycznej demokratycznego państwa. I nie wiem dlaczego inni politycy , to tolerują.
Kamiński popierał dyktature Pinocheta, z Markiem Jurkiem ( i jeszcze tam z kimś, nie pamietam) latali do Londynu z wyrazami poparcia dla bandyty.
Chyba , ze jak czerwonych mordują to jest dobrze , a jak czarnych to straszne świństwo. Kamiński out .

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Ale spójrzcie jakie podobieństwo pomiędzy tymi Panami, hm może mają się ku sobie ???

Co chodzi o podobienstwo to widać że jeden z nich jest mniej zmęczony zmaganiem się z Finlandią (butelkową).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org