Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Napad na taksowkarza |
Czy wiecie cos na temat nocnego napadu na taksowkarza? Jechałem dzis taksowka i kierowca mowił ze dzis w nocy napadli najednego z nich gdzies na Kazanskiej. Pozdrawiam: Grey
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Napad na taksowkarza |
ja cos slyszalem podobno z zielonej omegi kumple w bisie gadali bo nocke mieli tego co napadli to z mpt zielona omega chyba sagan go nazywaja antoni
|
|
ciekawe czy o na napadzie tu mowa i ciekawe kto kogo napad? Edyta
|
|
Łomza nie powinna nosic takiej nazwy nasze miasto powinno sie nazywac "Plotka",ludzie zyjacy w tym miescie nie zajma sie swoja **** tylko czyjas,i bardzo ubolewam ze jestem zmuszona jescze troche pozostac w tym miescie-ludzie mieszkajacy tu sa bezwzgledni jeden drugiemu podrzuca klode pod nogi,cieszac sie z czyjegos niepowodzenia.....wrrrrrrr----ale ja to juz szczerze w dupie mam Edyta
|
|
My szczerze ciebie też... A pozatym bardzo ciekawą nazwę znalazłaś... Sama wymyśliłaś czy ktoś ci pomagał?...
|
|
Zgadza się niby miasto a okazuje się że to typowa wiocha ze "Złotopolskich". Mniej wiesz dłużej żyjesz. Kolejny temat do kasacji. Bez odbioru
|
|
Nie tylko w Łomży tak jest chyba, co? :I
|
|
generalnie taka jest mntalnosc i czy to w Łomży czy to gdzie indziej w Polsce
|
|
Plotka nosi cechy pomówienia, raczej nieprawdy, i dotyczy zazwyczaj personalnie osoby lub osób - natomiast pogłoska to jest coś trącego i ocierającego się o jakąś tam prawdę na podstawie rzeczywistych faktów. Oczywiście, to tak na poczekaniu sobie napisałem. Ale wtedy Łomża to według nowego nazewnictwa POGŁOSKA - a to tyż piknie, jak mawiał Jontek.... A co do mentalności środowiska Miasta Łomży - hej, ile tu prawdy w tym powyższym poście.... Ale może to właśnie ten klimat kochamy? Albowiem - "Prowincja to nie miejsce na mapie a sposób myślenia". Serdeczności z Łomżycy Zachodniej! H.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |