Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś z 4lomza, mógłby wyjaśnić dlaczego skasował mój post ? |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś z 4lomza, mógłby wyjaśnić dlaczego skasował mój post ? |
Podejrzewam, że chodziło o to iż, takie posty to raczej w ogłoszeniach na 4lomza trzeba pisać a nie na Forum.
|
|
przecież chodzi tu o pomoc. Wiele osób studiuje w Wawie. Autor liczy na życzliwość takich właśnie osób. Jak można dać takie ogłoszenie do działu ogłoszeń 4lomza, kiedy dotyczy ono lokalizacji w Warszawie??? Przecież nie ma ono żadnych oznak komercji !! Wszyscy piszemy na tych stronach: gdzie na kawę, gdzie na pizzę, gdzie do klubu, gdzie na dancing?? Czym różni się zapytanie: gdzie zamieszkać w Wawie?? Gdybym dał post typu: wynajmę stancję studentkom, tel: 000 000 000 to rozumiem, ale tu chodzi o rady życzliwych dla osoby, która nie zna Wawy, prosi o podpowiedź jak szukać, gdzie, etc. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Choć nie umiem Ci pomóc to przynajmniej sie zgadzam
|
|
a dla mnie jest to równoznaczne z ogłoszeniem: wynajmę pokój w Warszawie. a po dzwonić na tel jak można przecież na forum. Co innego jakbyś się pytał w jakich cenach rozsądnie brać w Wawie, w jakiej dzielnicy, o standardy (woda, gaz itp) tam panujące A jak się pytasz o namiary to mówię: dział ogłoszeń
|
|
Zgadzam się z tobą Peter. Również wiadomo, że jeśli wchodzisz na 4lomza to najpierw rzuca ci się w oko tytuł postu na forum a nie wchodzenie w ogłoszenia. Ale tam też daj ogłoszenie:)
|
|
Umiesz liczyć,licz na siebie,admin Twojego (posta badz ogloszenie:P) i tak wyjeb** :D . To co trzeba to wyrzuca ,a tego co nie - niewyrzuca , coż za Admin ;)
|
|
kiernek, a ile wg Ciebie osób z Warszawy czyta to forum, żeby traktować to jako ogłoszenie kierowane w celach komercyjnych do mieszkańców stolicy ? Dlaczego nie są kasowane posty typu: jadę do Poznania w dniu xx xx xx, zabiorę 3 osoby ?? Jest ono skierowane wybitnie do mieszkańców naszego grodu. Mało tego autor zakłada sobie pewien zwrot kosztów podróży. Nie dajmy się zwariować, należy odróżnić post z prośbą o pomoc od zwykłego szwindlu i próby naciągania ustalonych reguł. Pozdrowienia. ADALL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |