Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaki adres |
Jaki adres internetowy ma szkoła na Legionów, która reklamuje sie w RMF MAX, ten Pan mówi go tak niewyraźnie że ni cholerki nie mogę zczaić, a na necie znaleźć nie mogę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaki adres |
Może chodzi Ci o Ośrodek Szkolenia Zawodowego w Łomży, przy Alei Legionów 49. Taki zielony budynek, na przeciw sklepu 'Gośka'. Pozdrawiam. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
ale jaka szkola napisz cos wiecej o co ci chodzi????????????? Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Jest to także ośrodek szkolenia kandydatów na kierowców..może ktoś się orientuje czy jest tam zaoczne technikum dla dorosłych?
|
|
wydaje mi się że jest tam szkoła dla dorosłych. Wiem że oprócz kursu na prawo jazdy można tam ukończyć także kursy: spawacza, obsługi wózka widłowego,...
|
|
hejo!!Liceum jest tam na stówe,ale czy Technikum to nie jestem pewna.Na pewno Technikum dla dorosłych znajduje się w mechaniaku.Pozdrawiam
|
|
aviona a nie wiesz,czy te technikum w mechaniaku jest dwuletnie czy 3-letnie? Byłbym wdzięczny za odp.
|
|
Greg12-To technikum jest 4-ro letnie dlatego iż jest chyba bezpłatne,ale raczej na pewno.Gdzieś mam więcej informacji i jak tylko zoriętuje się lepiej to dam ci znac.pozdro :)
|
|
Greg12-Sluchaj,jesli ma byc to technikum na podbudowie zawodowki to jest 3-letnie,a jesli na podbudowie gimnazjum lub szkoly pdst.to jest 4-letnie.Ksztalca tam w zawodach:Technik mechanik,Technik elektryk,Technik technologii drewna.Jest tam rowniez LO.Adres tej placowki to:Przykoszarowa 22.Wiec jesli wybierasz sie do szkoly to zycze powodzonka............. :)
|
|
na Wojska Polskiego jest liceum 2 letnie zaoczne
|
|
Chodzi mi o liceum dla dorosłych na przeciwko Farmala...
|
|
Aviona serdeczne dzięki za info,wybieram się do szkoły ale 4-letnia mi nie odpowiada,3-letnia tez nie bardzo bo za dwa lata planuję wyjazd a chce zrobić maturę:/
|
|
Greg12-w takim razie wybierz się do 2-letniej :) życzę powodzonka:):):):);):):) A,greg czy tak koniecznie musi byc technikum?na polnej jest LO 2 letnie.Miesci sie w szkole nr.5 pozdrawiam
|
|
Najlepiej byłoby technikum...ale też myślałem nad tym LO na Polnej,po szkole mam zamiar iść na awf..dzięki raz jeszcze jutro jadę załatwić sprawe,pozdrowienia:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |