sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pan Filipkowski

Panie Filipkowski, mam pytanie (chociaż i tak Pan nie przeczyta i nie odpowie, więc jest to głos wołającego na puszczy):

Czy piłkarze mówią nieprawdę? Czy oczerniają klub, w którym się dobrze dzieje? Bo jeśli tak nie jest, to za przeproszeniem - idź się Pan...

Podpisano: kibic z 20-letnim stażem, który prawdopodobnie więcej zapłacił za bilety przez te lata, niż Pan przekazał na klub, Wielki Sponsorze.
Robert Świderski

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pan Filipkowski

Zła atmosfera? Taka atmosfera jest przez was, bo nie płacicie zawodnikom za ich solidnie wykonywaną robotę!!! Jestem ciekaw jak Pan Filipkowski by zareagował, gdyby nie płacili mu za prace, w którą Pan by wkładał całe serce ???!!!

musimy jakos zareagowac na sytuacje w klubie , nie strajkiem , ale np. jakmś transfarentem

___POLAK___TO___JA___

Pana Roberta Swiderskiego na prezesa klubu! Na pewno naznajduje sponsorów i wszystkim będzie się żyło długo i szczęśliwie...

Transparent? Reakcje , akcje? Coraz bardziej nudne to się staje u nas.
Piłkarze robią aferę o pieniądze a zaraz kibice biegną z transparentami i strajkami mimo iż nikt ich o to nie prosił i ani słowem o nich nie wspomniał w jakimkolwiek artykule.
Cała afera z kasą się kończy a kibice wiedzą tylko tyle co dowiedzą się z artykułów , nikt kibicom nie podziękował ani nie pochwalił, tylko następuje sytuacja, że to kibice muszą przepraszać zarząd na swojej stronie ponieważ kibice przedstawili sytuacje jak im to piłkarze pokazali.
W mediach zawsze to było by wszystko upiększyć dodać trochę pikanterii by ludzi poruszyć , ale wszystko trzeba na spokojnie i zobaczycie, że niebawem sytuacja się ustabilizuje a wasze transparenty to trzymajta na pochody pierwszomajowe.
Za piłkarzy wiele razy się nadstawiało karku, a np. taki wyjazd do Gdańska, mimo zakazu melduje się ok 40 kibiców, nawet nie podeszli, część tylko poklaskała ...
I nich ktoś dalej wierzy , że piłkarze grają dla kibiców :D

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Czy tu chodzi o Pana Artura Filipkowskiego z TV Łomża?

PROSTE PODSUMOWANIE PANÓW DYREKTORÓW ITD.....

Ludzie ubieracie sie na mecze jak cioty! Macie po 28 lat zakladacie jesionki, garnitury, pantofle !!!

Idziecie na impreze sportowa a nie grac Paniczów .... !
kazdy kto widzi dwoch liderow Pana F i Pana K (chociaz ten chodzi w dresach) smieje sie sam do siebie.

Poprostu jestescie idiotami co mysla ze jak sa w zarzadzie ŁKSu to sa kims wielkim.

Bzdura.
Pozdrawiam

4lomza.pl

scanning: znam kilka takich osób, co nawet w zarządzie kółka różańcowego nie jest, a też myślą, że są kimś wielkim i się ubierają jak pajace mając dwadzieścia parę lat...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Mozliwe....ale to przesada zeby sie tak ubierac na mecze :D

4lomza.pl

Wzbudzają tzw "gangsterkę" :D

Panie Janie Serce:

Przykro mi, że wypowiada się ironicznie na mój temat, mimo że nie potrafi Pan zrozumieć mojej wypowiedzi, ale to zapewne wyłącznie moja wina, gdyż najwyraźniej źle ją sformułowałem i nie wszyscy są w stanie ją pojąć. Bo czy w którymkolwiek miejscu zarzuciłem Zarządowi złą pracę w kwestii pozyskiwania sponsorów i pieniędzy? Chyba nie, a Pan to tam widzi. Więc radzę skorzystać z istniejącego już na tym forum tematu o optyku i porad internautów tam zawartych.

I jeszcze wytłumaczę Panu swoją powyższą wypowiedź. Otóż zarzucam w niej Panu Filipkowskiemu nie nieudolność w pracy, tylko brak odpowiedniego szacunku do słusznych roszczeń pracowników klubu, jakimi są piłkarze. Jak każdy pracownik mają oni konstytucyjne prawo do wynagrodzenia, którego nie otrzymują. Pan Filipkowski i reszta członków Zarządu Łomżyńskiego Klubu Sportowego powinna w tym momencie powiedzieć publicznie że jest źle, przedstawić powody zaistniałej sytuacji (szacunek dla P. Puławskiego, który jako jedyny z tego gremium miał odwagę tak postąpić na forum lks.4lomza.pl) i swoją wizję rozwiązania kryzysu. Co uczynili? Zagrozili rozwiązaniem kontraktów z najgłośniej dopominającymi się o swoje zawodnikami i postanowili zamknąć im usta aneksami do umów. A wyrazicielem tej decyzji stał się Pan Filipkowski. I to mnie właśnie oburza, Panie Serce.

Poniał? A?

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Poroponował 300zł za powieszenie bilboardu reklamowego na plocie stadionie ze mozna sie dogadac z nim.

Wiec do kogo idzie ta kasa ze bannery itd?

4lomza.pl

PANIE SUMO sformował pan wszystko zrozumiale, a ze bywają jednostki ze znacznymi odstępstwami i maja kłopoty ze zrozumieniem, lub piszą po to tylko by zaistnieć to juz inna bajka. A pomysł z prezesem nie jest taki zły.

Temid

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org