Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pan Filipkowski |
Panie Filipkowski, mam pytanie (chociaż i tak Pan nie przeczyta i nie odpowie, więc jest to głos wołającego na puszczy): Czy piłkarze mówią nieprawdę? Czy oczerniają klub, w którym się dobrze dzieje? Bo jeśli tak nie jest, to za przeproszeniem - idź się Pan... Podpisano: kibic z 20-letnim stażem, który prawdopodobnie więcej zapłacił za bilety przez te lata, niż Pan przekazał na klub, Wielki Sponsorze. Robert Świderski ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pan Filipkowski |
Zła atmosfera? Taka atmosfera jest przez was, bo nie płacicie zawodnikom za ich solidnie wykonywaną robotę!!! Jestem ciekaw jak Pan Filipkowski by zareagował, gdyby nie płacili mu za prace, w którą Pan by wkładał całe serce ???!!!
|
|
musimy jakos zareagowac na sytuacje w klubie , nie strajkiem , ale np. jakmś transfarentem ___POLAK___TO___JA___
|
|
Pana Roberta Swiderskiego na prezesa klubu! Na pewno naznajduje sponsorów i wszystkim będzie się żyło długo i szczęśliwie...
|
|
Transparent? Reakcje , akcje? Coraz bardziej nudne to się staje u nas. Piłkarze robią aferę o pieniądze a zaraz kibice biegną z transparentami i strajkami mimo iż nikt ich o to nie prosił i ani słowem o nich nie wspomniał w jakimkolwiek artykule. Cała afera z kasą się kończy a kibice wiedzą tylko tyle co dowiedzą się z artykułów , nikt kibicom nie podziękował ani nie pochwalił, tylko następuje sytuacja, że to kibice muszą przepraszać zarząd na swojej stronie ponieważ kibice przedstawili sytuacje jak im to piłkarze pokazali. W mediach zawsze to było by wszystko upiększyć dodać trochę pikanterii by ludzi poruszyć , ale wszystko trzeba na spokojnie i zobaczycie, że niebawem sytuacja się ustabilizuje a wasze transparenty to trzymajta na pochody pierwszomajowe. Za piłkarzy wiele razy się nadstawiało karku, a np. taki wyjazd do Gdańska, mimo zakazu melduje się ok 40 kibiców, nawet nie podeszli, część tylko poklaskała ... I nich ktoś dalej wierzy , że piłkarze grają dla kibiców :D
|
|
Czy tu chodzi o Pana Artura Filipkowskiego z TV Łomża?
|
|
PROSTE PODSUMOWANIE PANÓW DYREKTORÓW ITD..... Ludzie ubieracie sie na mecze jak cioty! Macie po 28 lat zakladacie jesionki, garnitury, pantofle !!! Idziecie na impreze sportowa a nie grac Paniczów .... ! kazdy kto widzi dwoch liderow Pana F i Pana K (chociaz ten chodzi w dresach) smieje sie sam do siebie. Poprostu jestescie idiotami co mysla ze jak sa w zarzadzie ŁKSu to sa kims wielkim. Bzdura. Pozdrawiam 4lomza.pl
|
|
scanning: znam kilka takich osób, co nawet w zarządzie kółka różańcowego nie jest, a też myślą, że są kimś wielkim i się ubierają jak pajace mając dwadzieścia parę lat... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Mozliwe....ale to przesada zeby sie tak ubierac na mecze :D 4lomza.pl
|
|
Wzbudzają tzw "gangsterkę" :D
|
|
Panie Janie Serce: Przykro mi, że wypowiada się ironicznie na mój temat, mimo że nie potrafi Pan zrozumieć mojej wypowiedzi, ale to zapewne wyłącznie moja wina, gdyż najwyraźniej źle ją sformułowałem i nie wszyscy są w stanie ją pojąć. Bo czy w którymkolwiek miejscu zarzuciłem Zarządowi złą pracę w kwestii pozyskiwania sponsorów i pieniędzy? Chyba nie, a Pan to tam widzi. Więc radzę skorzystać z istniejącego już na tym forum tematu o optyku i porad internautów tam zawartych. I jeszcze wytłumaczę Panu swoją powyższą wypowiedź. Otóż zarzucam w niej Panu Filipkowskiemu nie nieudolność w pracy, tylko brak odpowiedniego szacunku do słusznych roszczeń pracowników klubu, jakimi są piłkarze. Jak każdy pracownik mają oni konstytucyjne prawo do wynagrodzenia, którego nie otrzymują. Pan Filipkowski i reszta członków Zarządu Łomżyńskiego Klubu Sportowego powinna w tym momencie powiedzieć publicznie że jest źle, przedstawić powody zaistniałej sytuacji (szacunek dla P. Puławskiego, który jako jedyny z tego gremium miał odwagę tak postąpić na forum lks.4lomza.pl) i swoją wizję rozwiązania kryzysu. Co uczynili? Zagrozili rozwiązaniem kontraktów z najgłośniej dopominającymi się o swoje zawodnikami i postanowili zamknąć im usta aneksami do umów. A wyrazicielem tej decyzji stał się Pan Filipkowski. I to mnie właśnie oburza, Panie Serce. Poniał? A? ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Poroponował 300zł za powieszenie bilboardu reklamowego na plocie stadionie ze mozna sie dogadac z nim. Wiec do kogo idzie ta kasa ze bannery itd? 4lomza.pl
|
|
PANIE SUMO sformował pan wszystko zrozumiale, a ze bywają jednostki ze znacznymi odstępstwami i maja kłopoty ze zrozumieniem, lub piszą po to tylko by zaistnieć to juz inna bajka. A pomysł z prezesem nie jest taki zły. Temid
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |