sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie sprzedac telefon?

siema! chcialbym sprzedac telefon i chcialbym sie poradzic w ktorym komisie w lomzy nalepiej placa? z gory dzieki

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie sprzedac telefon?

przejdz i zapytaj w Wortelu przy 4+

Nie zawsze komis... zawsze możesz jakiegoś kolesia namowić na kupno...tylko, cieżko znaleźć takich teraz;p

A jaki masz telefon ? Nowy czy używany? Podam Tobie zbliżoną cene w komisach. Doradze Tobie o obracam sie w tych kręgach.

diabel z dusza aniola- a wiesz moze ile moglabym dostac za siemensa A65? i w ktorym komisie najbardziej by sie oplacalo?czy w ogole jeszcze takie skupuja?:P

Na allegro można dobrze spredać kome .

@Łukasz- wlasnie slyszalem ze w wortelu daja najmniej w calej lomzy ( bynajmniej kiedys dochodzily mnie takie sluchy/ teraz nie jestem na bierzaco dlatego zalozylem temat na forum)

@Pawcio- allegro nie wchodzi w gre, chcialbym sprzedac od reki( nie chce mi sie bawic w wysylki, obserowanie akucji itp) a pozatym troche mi sie spieszy:P

tak czy owak przejde sie po komisach i popytam

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

sprzedaj na alledrogo.

aha, alledrogo odpada. to idz do komisu i sprzedaj za polowe tego ile bys dostal na alledrogo.

ew wstaw ogloszenie do bezcennej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org