Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HOTEL |
czy ktos orientuje sie moze ile kosztuje noc w jakims z lomzynskich hoteli?? np w fadomie?? i jest fajnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HOTEL |
A co chlopak nie ma mieszkanka?:) hotelik to wydatek około 100-150 zeta
|
|
ile bierzesz za godzinę
|
|
w samochód i do lasu
|
|
a to sie dowiedzielam ze na tym farum same zboki.. nie wiem czy wiecie ale hotel sluzy takze to spania jesli ktos jest przejazdem.. i jest fajnie
|
|
No to dla gościa nie ma miejsca w domu? :D Co sie porobiło :D ehh :D nie no żarcik ;) , cos w granicach 100-150 złotych :) pozdrawiam
|
|
no ciekawe znam cię Madziu Spiżarna chłoptas nie ma lokum dla was co nie?????? nie pytaj sie bo i tak ci nie powiem kim jestem sya
|
|
a ja wcale nie chce wiedziec kim jestes, nie interesuj sie po co mi informacja o hotelu a na przyszlość pisze sie CYA! i jest fajnie
|
|
co sadzicie o hotelu zacisze w piatnicy?? ja uwzam ze jest bardzo dobry. miesci sie on na ulicy stawiskowskiej 51 w piątnicy, nr tel to 0-86 219-27-77, 0-86 219-28-88, apartamenty imprezy okolicznosciowe zapraszamy i jest fajnie
|
|
Polecam Retro na Nowogrodzkiej (wylot na Nowogród, Olsztyn) przyzwoite ceny i standard i można dobrze zjeść
|
|
a czy w tym retro sa jakies znizki dla dzieci? i jest fajnie
|
|
buehehe dobre pytanie :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
No co się tak polewasz normalne pytanie zadała a ty jakieś polewy walisz LoL
|
|
madziusmadzius nie lepiej zadzwonic do hotelu i się dokładnie spytać??
|
|
madziusmadzius: piszesz, że jakiś tam hotel w Piątnicy jest bardzo dobry. Czy Ty wiesz cokolwiek (masz doświadczenie) na temat klasy, standardu i wyposażenia hoteli?? Coś, co jest bardzo dobre dla uchodźców z Afganistanu, dobre dla robotników sezonowych z Białorusi i średnie dla kierowców TIR-ów nie musi przypaść do gustu przejeżdżającemu turyście z Wawy. Zastanów się zanim zaczniesz pisać bzdury na tematy, o których nie masz pojęcia. ADALL
|
|
A co powiecie na Hotel Baranowski w Piątnicy???Pokój 1-osobowy 180 zł, 2-osobowy 240 zł, apartament 360 zł. Jak się ładnie uśmiechniecie do recepcjonistki, macie szansę na 10 % rabatu :)
|
|
Ja polecam mój własny hotel w piwnicy jak dziewczyna nie ma gdzie spać . Zapraszam wszelki kontakt kom . 511467885
|
|
madziusmadzis. wpierwsię pytasz o hotele. kilka postów dalej zaczynasz reklamować jedego z nich. reklamę robisz tak od siebie czy Ci za to płacą?
|
|
na fadomie 1-osobowy około 75-80, 2-osobowy 95-100 jakoś tak, pensjonat łks 1-osobowy to 50 złotych kiedys było, jednakl i tak najtańszy hotel pks -25 złotych hehe z dowozem pod drzwi hehe :)
|
|
w konarzycach można sie przespać za 30-40zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |