Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...Pomóż prezesowi... |
...Witam... Wszyscy narzekamy na kiepską sytuację w klubie...na brak zaangażowania zarządu w pozyskiwanie nowych sponsorów...Proponuję zrobić ranking firm z naszego regionu które byłyby wstanie udźwignąć finansowanie naszego klubu. Wpisujcie swoje propozycje...może ktoś z zarządu to przeczyta... ... może trio spożywcze ---> Browar Łomża+OSM Piątnica+JBB - smacznie i zdrowo...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...Pomóż prezesowi... |
Można rzucać nazwami firm, tylko że one nie są zainteresowane sponsorowaniem piłki nożnej... wolą wydawać pieniądze na profesjonalne kampanie reklamowe co przynosi znacznie lepsze efekty marketingowe...
|
|
wędliny z Łysych (nie wiem czy łysi są z tego zadowoleni), spółelnia MIŚ, stacja paliw "Ryś" i jesteśmy w Orange (jak wypijemy "bolka" z Piątnicy). ściemka wszystkim
|
|
Łysi juz sponsorują !!!!!!!! ___POLAK___TO___JA___
|
|
a spółdzielnia niech mi lepiej blok ociepli ___POLAK___TO___JA___
|
|
Mleczarnia z piątnicy-> Browar Łomża->Biedronka-> i wiele wiele innych można dodawać
|
|
może radni sklepikarze coś dolożą hehe
|
|
A moze Banki cos dadza na piłke nozna,a nie tylko od nas ciagle zdzieraja. Pozdrawiam: Grey
|
|
Mi się wydaje że miasto i Łomżyńscy przedsiębiorcy mają w dupie ten klub i tą całą drugą ligę. Jakby ŁKS obchodził władze miasta, to przecież oni by się wzięli, za poszukiwanie nowych sponsorów, zwiększyli by wydatki z budżetu miasta na klub. Przecież ŁKS najbardziej promuje to miasto. Moim zdaniem to jest jedyna promocja miasta, na tą chwile obecną, więc powinni pomóc w jeszcze lepszym promowaniu. Ale chyba niektórym na rękę jest to, że Łomża ciągle będzie nierozpoznawalną przez nikogo dziurą, bez perspektyw. Pozdrawiam !!
|
|
łysi sponsoruja teraz czas na długo włosych :D denne pytania denne odpowiedzi myslisz ze piszac na forum cos zdzialsz pochodz po firmach sie popytaj bedzie lepiej
|
|
[]-[]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |