sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
...Pomóż prezesowi...

...Witam...

Wszyscy narzekamy na kiepską sytuację w klubie...na brak zaangażowania zarządu w pozyskiwanie nowych sponsorów...Proponuję zrobić ranking firm z naszego regionu które byłyby wstanie udźwignąć finansowanie naszego klubu.
Wpisujcie swoje propozycje...może ktoś z zarządu to przeczyta...

... może trio spożywcze ---> Browar Łomża+OSM Piątnica+JBB - smacznie i zdrowo...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ...Pomóż prezesowi...

Można rzucać nazwami firm, tylko że one nie są zainteresowane sponsorowaniem piłki nożnej... wolą wydawać pieniądze na profesjonalne kampanie reklamowe co przynosi znacznie lepsze efekty marketingowe...

wędliny z Łysych (nie wiem czy łysi są z tego zadowoleni), spółelnia MIŚ, stacja paliw "Ryś" i jesteśmy w Orange (jak wypijemy "bolka" z Piątnicy).

ściemka wszystkim

Łysi juz sponsorują !!!!!!!!

___POLAK___TO___JA___

a spółdzielnia niech mi lepiej blok ociepli

___POLAK___TO___JA___

Mleczarnia z piątnicy-> Browar Łomża->Biedronka-> i wiele wiele innych można dodawać

może radni sklepikarze coś dolożą hehe

A moze Banki cos dadza na piłke nozna,a nie tylko od nas ciagle zdzieraja.

Pozdrawiam:
Grey

Mi się wydaje że miasto i Łomżyńscy przedsiębiorcy mają w dupie ten klub i tą całą drugą ligę. Jakby ŁKS obchodził władze miasta, to przecież oni by się wzięli, za poszukiwanie nowych sponsorów, zwiększyli by wydatki z budżetu miasta na klub. Przecież ŁKS najbardziej promuje to miasto. Moim zdaniem to jest jedyna promocja miasta, na tą chwile obecną, więc powinni pomóc w jeszcze lepszym promowaniu. Ale chyba niektórym na rękę jest to, że Łomża ciągle będzie nierozpoznawalną przez nikogo dziurą, bez perspektyw.
Pozdrawiam !!

łysi sponsoruja teraz czas na długo włosych :D
denne pytania denne odpowiedzi myslisz ze piszac na forum cos zdzialsz pochodz po firmach sie popytaj bedzie lepiej

[]-[]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org