sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szansa dla ŁKS!

Przyspieszone wybory do parlamentu są szansą dla ŁKS, poprzez rozgrywki ligowe mogą na koszulkach reklamować jakąś partię polityczną, która niemałą kasę ma na kampanię wyborczą! Lepsza jest to reklama niż wystawianie, co poniektórych polityków samochodów po Łomży z bilbordami?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szansa dla ŁKS!

nowe koszulki z nowymi reklamami kosztuja i nie oplaca sie takie cudo. wiesz, jak tak czytam ten post to mnie nachodzi pewna mysl
mam ochote poprzegryzac kable od internetu wszystkim uzytkownikom neostrady tp !!!!!

nie kompromituj sie , chłopie . Już widze śmiechy kibiców , którzy zobacza np. napis na koszulce PiS , PO , SLD lub jakieś tam , klub to nie firma od wizerunku partii . Ten pomysł nie ma więc szans na realizacje . Zanim wymyślać głupie pomysły rozejrzyj sie za jakims sponsorem typu przedsiebiorstwo , firma , pomozesz dzięki temu ŁKS .

___POLAK___TO___JA___

Jesli to nie prowokacja to masz chlopie ostro w bani poorane...

Dla czego Jacek KURSKI identyfikuje się z LECHIĄ !
Bo są tam wyborcy!
A nasze baranki siedzą i jedzą pestki, lub czekają na piwo po meczu:)
Może i mam w bani poorane, ale nie mam zamiaru zastanawiać się czy moja drużyna jedzie na mecz, czy nie!

Jacek Kurski identyfikuje się z Lechią ponieważ jest jej kibicem od jakiegoś tam czasu.Co do Twojego pomysłu to nie jest on za dobry ale przynajmniej miałeś dobre chęci, lepsze to niż ciągłe narzekanie jak to jest zle.

...nasi lokalni politycy też w pewien sposób identyfikowali się z klubem...pamiętam jak przed ostatnimi wyborami niejaki Pan poseł z PiS ufundował grill składany za 12 zł jako nagrodę dla najlepszego gracza meczu...inny z szalikiem na szyi obiecywał szybką modernizację stadionu...myślę, że reklama na koszulkach, choć ciekawy, to chyba zbyt daleko idący pomysł...swoją drogą zobaczymy kto tym razem pojawi się przed wyborami na trybunach ŁKS-u i jakich trików użyje aby zaskarbić sobie głosy i sympatie kibiców...

(...)

...mocno napisane...

Obawiam się , że niedługo będziesz płakał i przepraszał. Niestety nikt nie jest do końca anonimowy.

przepraszam ale to nie ja pisalem!! prosze o moderatora o usuniecie mojego postu

bueheheh :) musisz wpasc do redakcji 4lomza zanim wpadnie tam Pan Brunon :)

Prosibym moderatora o usuniecie mojego konta, nie ma tutaj opcji zmien haslo co bardzo utrudnia uzytkowanie.

[]-[]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org