Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy kebab na Rycerskiej |
Co sadzicie o tym oryginalnym Tureckim kebabie?Jadłem go wczoraj i powiem,że mieso jest zupelnie inne niz wszedzie w Łomży(bardzo dobre),ale reszta taka standardowa...Co wy sadzicie o tym kebabie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy kebab na Rycerskiej |
gdzie on jest? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Na ks. anny 22a, a nie Rycerskiej.
|
|
aha... to te nowe bloki ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
reklama........
|
|
a w jakiej cenie sa te oryginalne kebaby?
|
|
wydaje mi sie, ze to nie reklama...a poprostu klient:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
no ale jakie sa ceny?????
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
tommek ale jaka reklama, jak koles nie wie jaka to ulica nawet.. ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
jakie ceny ??
|
|
Njalpesze kebaby i tak s przy dworcu w barze GrillBar mieso same sie rozpusza. Bajka w gebie i tylko 5 ziko hehe;PP a tu pewnie turki w H**** bedo cioc:P Ale PukI co najblizszy kebab na pludniu orpocz sofry!
|
|
zadna reklama lubie dobrze zjesc a do tej pory to nie bylo zadnego dobrego kebaba a Łomży jedynie co byl w tych okolicach dobry to w Białymstoku w sphinxie,ale juz tam nie da rady kupić...kebab jest na przeciwko hali sportowej . Rozbraja mnie polowa forumowiczow tutaj bo jak sie pojawi jakikolwiek temat to wiekszosc wypowiedzi to wytykanie najmniejszych wad i szukanie "dziury w całym"a nie skupienie sie na danym temacie,wiem,że teraz bedzie mi pojechane(jak zwykle na tym forum),ale mam wrazenie,że co nie ktorzy na tym forum sa zakopleksieni i wyładowuja swoje emocje własnie na tym forum,bo w inny sposob nie potrafia(żałosne) To nie jest zadna reklama chce po prostu znac opinie na temat tego kebaba bo mam mieszane uczucia co do niego,ale ogolnie jest dobry.
|
|
Sam jeszcze nie jadłem, ale słyszałem do znajomych że nie jest zbyt rewelacyjny ten kebab. Podobno nie umieją go dobrze zrobić. Duży kosztuje 7zł, a mały 5 ale jest w bułce od hamburgera. Więc tak do końca to nie jest prawdziwy turecki kebab. Ale to i tak zależy wszystko od gusta, jednym będzie smakował innym nie, ja nie oceniam bo sam jeszcze nie jadłem, napisałem tylko jakie są wrażenia moich znajomych. Pozdrawiam !!!
|
|
na dworcu oszczędzają klimy i śmierdzi tam (oba bary) więc odradzam
|
|
aha zarcie na dworcu jest dobre dla ludzi co przyjezdzają do "łomźe" :)
|
|
Ja też lubię kebaba z dwprca, ale czasami w tych barach jest taki syf, że sie jeść odechciewa.... Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Narzekacie na nasze,dworcowe-bary? :D to zapraszam do naszej "Kochanej"Stolicy tam to dopiero jest syf,że sie odechciewa :D,wiadomo nie każdy nauczony,jje jak świnka przysłowiowa i niezły chlewik zostawia:P
|
|
eee kebab z bulka od hamburgera??;/ to nie kebab...
|
|
Byłem dziś. Lokal nic specjalnego, ale czysty, obsługa miła. Co do samego kebabu, jadłem lepsze, ale nie jest zły. Co prawda mięso było zimne, ale możliwe że zanim się do niego dokopałem przez warstwę kapusty zdążyło wystygnąć. Nie polecam sosu łagodnego chyba, że ktoś lubi kebab z majonezem.
|
|
najlepszy kebab jestw saharze na swietokrzyskiej/ krolewskiej w warszaiw i nie pier dolta ze nie ... maly chyba 6lub 7 zl ale to jest kebab i prawedziwy allah-akhbar go sprzewdaje :P
|
|
Bardzo dobry kebab jest w Ostrolece, bar nazywa sie GYROS. Polecam.
|
|
Dziś byłem znowu w tym keababie i byl za przeproszeniem do dupy!mieso w duzych kawalach i wogole nie byl dobry...predko tam nie zawitam
|
|
a kiedy tam byles ostatnio?? tam maly kebab kosztuje 7pln i jest 2 razy niejszy niz maly w Łomży na dworcu :/ to po pierwzse a po drugie dobry to on byl kiedys, teraz jest przecietny
|
|
Drodzy koledzy. Czy wiecie, co oznacza zdanie: "dobrze zjeść" ?? Dobre jedzenie to załóżmy kolacja, która trwa kilka godzin. Stopniowo są podawane dania, które wzmagają nasz apetyt. Ludzie cieszą się tym posiłkiem, nie zwracają uwagi na ceny. To swoisty pokaz sztuki kulinarnej, "noc w operze". W Waszym wypadku chodzi po prostu o zżarcie byle czego, byle szybko i byle nie przekraczało to 5-7 złotych. Jeżeli dołożymy do tego, że to mrożonki, które produkuje podrzędna łomżyńska zapewne firma to ja już tylko z politowaniem mogę współczuć. Ale dodam coś jeszcze. Żaden z Was nie wspomniał (bo może nawet nie wie) z jakiego mięsa są serwowane dania w poszczególnych barach?? ADALL
|
|
ADALL tego akurat może lepiej nie wiedziec ;)
|
|
W Olsztynie jest Najlepszy kebab jaki jadlem.maly kosztuje 7,20, sredni 9,80 a najwiekszy kolo 12 ale zapewniam ze srednim spokojnie mozna sie najesc.dodatkow full,kapusta pekinska,pomidory,ogorki,cebulka,ostra papryczka, oliwki, feta o miesie juz nie wspominajac.wszystko czego dusza zapragnie.jak wszedlem do kebaba na dworcu w lomzy babka zrobila tylko wielkie oczy gdy spytalem sie czy maja fete lub oliwki. po prostu zal dupe sciska ;P
|
|
oo w olsztynie? a gdzie ten kebab Ma@ster?bo tak sie sklada ze niedlguo wybieram sie do olsztyna i mam nadzieje ze dlugo tam zabawie wiec mialabym gdzie sie zywic:)
|
|
Słoneczko ja zawsze jadlem na Pieczewie w takich domkach tzw " domki smerfów" hehe jadac od Jarot dojezdzajac do Pieczewa po lewej stronie bedzie taki duzy neon KEBAB. na pewno zauwazysz. drugi kebab tego samego wlasciciela jest w centrum, idac od ratusza w dol w kierunku kortowa.Naprawde polecam!
|
|
o dzieki za info-pewnie bede tam czestym gosciem:P jak sobie pomysle to juz czuje sie glodna;P
|
|
a ja smialo powiem (i nie jest to tylko moje zdanie), ze najlepszy kebab jaki jadlem dostaniecie w Wawie, na skrzyżowaniu ulic Walecznych i Francuskiej. Knajpa nazywa sie bodajże 'Efes'. Nie jest najtaniej, ale rewelacyjna baranina rekompensuje wszystko. stronka dla zainteresowanych http://www.dobrykebab.pl/ Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
[]-[]
|
|
NAJLEPSZE KEBABY Są Z LAMY ORGINALNIE MOWIąC UNAS TO GO**NO SPRZEDAJą NIE KEBAB !!! A CIASTO W JAKIM KEBAB POWINIEN BYC TO JEST PLACEK UPIECZONY W PIECU NA CIEPLO !! I DO TEGO SOS ZIOLOWY ALBO OSTRY CHILLI .... KEBABY W LOMZY TO HU**** OSTWO !! TAKIE JEST MOJE ZDANIE
|
|
M@ster zgadzam się w 100% na Pieczewie są najlepsze kebaby. Siostra mnie raz zabrała i niebo w usteczkach po prostu :D Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Przyzwoitszy niż inne u nas , bo nie z wieprzowiny , ale też nie z baraniny ani cielęciny , a szkoda. Wołowy smakuje inaczej , za to jest dużo surówki , chrupiące frytki i sos do wyboru. Koszt to 10 zeta. Kebab nie może być z wieprzowiny , bo takiej w krajach arabskich i Izraelu się nie je. No chyba , że w Łomży.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |