Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NOKIA 9210i COMUNICATOR |
Czy miał ktos okazje uzytkować tenże sprzęt?Z tego co wyczytałem to posiada on symbiana,i tutaj nasuwa mi się pytanie-czy mozna do niego instalować aplikacje typu divx,mp3,tak jak to miało w przypadku innych telefonów z symbianem?Dziekuje z góry
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NOKIA 9210i COMUNICATOR |
Symbian serii 90. Jest na niego mniej aplikacji niż na tego zwykłego (s60). Ale divixa lub mp3 napewno znajdziesz
|
|
ja sie tym bawilem. mozna zainstalowac divix i odtwarzacz mp3 ;)) wszystko dziala :))
|
|
Łukasz... bez obrazy ale nie wkurwiaj... załóż jeden temat o telefonach, tam wypowiedz wszystkie pytania na co tam kolwiek chcesz...a nie piszesz 4 tematy...ehhh
|
|
[]-[]
|
|
Tyku,masz rację przepraszam wszystkich forumowiczów że zasmiecam forum ..........................................
|
|
[]-[]
|
|
Czy zna ktos jakies linki,do sprawdzonych aplikacji na nokia 9300 ?
|
|
a ja przy okazji dorzucam swoje pytanie... jak można zdjąć simlocka z nokii 6630? Chodzi mi ofc prtzez neta, nie komisy, itp:)
|
|
http://www.programosy.pl/simlockk.php Tutaj zerknij,tylko wcześniej poczytaj o zdejmowaniu .Pozdro
|
|
6630 to będzie drogo (bb5)
|
|
[]-[]
|