Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łzy małego Patryka |
Po przeczytaniu w wiadomościach prasowych o małym Patryku ze Stawisk to chyba nie ma normalnego człowieka ,któremu by łzy nie poleciały strumieniem z oczu. Proszę mi powiedzieć bo ja tu czegoś nie rozumiem jak można tak postąpić,z dzieckiem to skandal,draństwo i brak wogóle słów . Gdzie jest właśnie Liga Polskich Rodzin ,nasz pan prezydent odpowiedzialny za oświatę,pan Choiński .Naprawdę jestem zbyt zbulwersowana żeby wymienić innych dobrodziei szczycących się tak swoją miłością i oddaniem dla dobra rodziny dzieci .Szczególnie dla takich dzieci jak mały Patryk, który tak potrzebuje tej pomocy .Mam nadzieję ,że ktoś roztropny pomoże małemu Patrykowi i dziecko wróci do upragnionego przedszkola.Trzymam mocno kciuki za Patryka i jego rodziców .Jeśli nikt nie pomoże z władz lokalnych to pomożemy nagłośnic sprawę na Polske .,jesteście chyba takiego samego zdania nasi lokalni formułowicze .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łzy małego Patryka |
Właśnie przeczytałam artykuł o Patryku i podobnie jestem niemile zaskoczona, że dochodzi do takich sytuacji!! Zamiast umożliwić chłopcu dalszy rozwój, to zamykają przed nim tę drogę...Aż brak mi słów.... Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
tesciowa A jakie to kompetencje do działania w Stawiskach ma pan Choiński?? I dlaczego tylko LPR? A inne partie już nie? Widzę, że choroba Patryka to też dobry powód żeby dopiec komuś nielubianemu. Współczuję synowej.
|
|
Bardzo dobra nazwę sobie wybrałeś własnie bardzo pasującą do ludzi bezdusznych zaślepiony.Naprawdę teraz widać po twojej wypowiedzi .Jeden z tych ponoć gorszych.Takie wredne nieludzkie działania są wizytówka tego ludzi twego pokroju i działaczy wcześniej wymienionych i ugrupowań jakie reprezentujesz .Nigdy nie stosuje działań na ludzkim nieszczęsciu.Synowej nie musisz współczuć bo ona gdyby cię dorwała to chętnie za takie poglądy jakie głosisz wysłala w kosmos.,jeśli mieszasz poglądy polityczne z ludzkim nieszczęściem i bezdusznością oszołomów i karierowiczów to rób to sam dla siebie i nie zabieraj głosu wypowiadajac takie brednie jak napisałeś.
|
|
Spokojnie. Przecież na końcu artykułu jest napisane że Patryk wroci do przedszkola w przyszłym tygodniu. Błąd pracowników przedszkola, że nikt nie zawiadomił mamy o chwilowych kłopotach. Mogli zaoszczędzić łez i rozczarowania.
|
|
tesciowa Gdzie Ty tu widzisz głoszenie moich poglądów? Zwróciłem tylko uwagę że władza wiceprezydenta Łomży nie sięga Stawisk. I że nie należy z tego robić afery politycznej. Czy tak ciężko czytać ze zrozumieniem? Oczywiście że współczuję Patrykowi i jego mamie.
|
|
tesciowa a tak przy okazji... Zechcesz wyjaśnić co znaczy "lokalni formułowicze"? To z Twojej pierwszej wypowiedzi.
|
|
Do jednego z tych najgorszych daruj sobie dalszą polemikę bo widzę ,że masz kłopoty z logicznym myśleniem,jeśli nie rozumiesz moich wypowiedzi to juz twój problem.Ja szanuję ludzi i pozdrawiam ,życząc miłego popołudnia,nawet tych którzy poczuli się dotknięci moimi wypowiedziami.
|
|
Łomża to Łomża. Stawiski to Stawiski. Łomża ma swojego prezydenta, Stawiski swojego burmistrza. wiec o co chodzi ?
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
,,lokalni formulowicze,, ... a w innym poscie jedziesz komus za bledy otrograficzne... trzeba samemu byc w porzadku,zeby wytykac bledy innym... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |