sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łzy małego Patryka

Po przeczytaniu w wiadomościach prasowych o małym Patryku ze Stawisk to chyba nie ma normalnego człowieka ,któremu by łzy nie poleciały strumieniem z oczu. Proszę mi powiedzieć bo ja tu czegoś nie rozumiem jak można tak postąpić,z dzieckiem to skandal,draństwo i brak wogóle słów . Gdzie jest właśnie Liga Polskich Rodzin ,nasz pan prezydent odpowiedzialny za oświatę,pan Choiński .Naprawdę jestem zbyt zbulwersowana żeby wymienić innych dobrodziei szczycących się tak swoją miłością i oddaniem dla dobra rodziny dzieci .Szczególnie dla takich dzieci jak mały Patryk, który tak potrzebuje tej pomocy .Mam nadzieję ,że ktoś roztropny pomoże małemu Patrykowi i dziecko wróci do upragnionego przedszkola.Trzymam mocno kciuki za Patryka i jego rodziców .Jeśli nikt nie pomoże z władz lokalnych to pomożemy nagłośnic sprawę na Polske .,jesteście chyba takiego samego zdania nasi lokalni formułowicze .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łzy małego Patryka

Właśnie przeczytałam artykuł o Patryku i podobnie jestem niemile zaskoczona, że dochodzi do takich sytuacji!! Zamiast umożliwić chłopcu dalszy rozwój, to zamykają przed nim tę drogę...Aż brak mi słów....

Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.

tesciowa
A jakie to kompetencje do działania w Stawiskach ma pan Choiński??
I dlaczego tylko LPR? A inne partie już nie?
Widzę, że choroba Patryka to też dobry powód żeby dopiec komuś nielubianemu.
Współczuję synowej.

Bardzo dobra nazwę sobie wybrałeś własnie bardzo pasującą do ludzi bezdusznych zaślepiony.Naprawdę teraz widać po twojej wypowiedzi .Jeden z tych ponoć gorszych.Takie wredne nieludzkie działania są wizytówka tego ludzi twego pokroju i działaczy wcześniej wymienionych i ugrupowań jakie reprezentujesz .Nigdy nie stosuje działań na ludzkim nieszczęsciu.Synowej nie musisz współczuć bo ona gdyby cię dorwała to chętnie za takie poglądy jakie głosisz wysłala w kosmos.,jeśli mieszasz poglądy polityczne z ludzkim nieszczęściem i bezdusznością oszołomów i karierowiczów to rób to sam dla siebie i nie zabieraj głosu wypowiadajac takie brednie jak napisałeś.

Spokojnie. Przecież na końcu artykułu jest napisane że Patryk wroci do przedszkola w przyszłym tygodniu. Błąd pracowników przedszkola, że nikt nie zawiadomił mamy o chwilowych kłopotach. Mogli zaoszczędzić łez i rozczarowania.

tesciowa
Gdzie Ty tu widzisz głoszenie moich poglądów?
Zwróciłem tylko uwagę że władza wiceprezydenta Łomży nie sięga Stawisk.
I że nie należy z tego robić afery politycznej.
Czy tak ciężko czytać ze zrozumieniem?
Oczywiście że współczuję Patrykowi i jego mamie.

tesciowa
a tak przy okazji... Zechcesz wyjaśnić co znaczy "lokalni formułowicze"? To z Twojej pierwszej wypowiedzi.

Do jednego z tych najgorszych daruj sobie dalszą polemikę bo widzę ,że masz kłopoty z logicznym myśleniem,jeśli nie rozumiesz moich wypowiedzi to juz twój problem.Ja szanuję ludzi i pozdrawiam ,życząc miłego popołudnia,nawet tych którzy poczuli się dotknięci moimi wypowiedziami.

Łomża to Łomża.
Stawiski to Stawiski.

Łomża ma swojego prezydenta,
Stawiski swojego burmistrza.

wiec o co chodzi ?

[]-[]

[]-[]

[]-[]

,,lokalni formulowicze,, ... a w innym poscie jedziesz komus za bledy otrograficzne... trzeba samemu byc w porzadku,zeby wytykac bledy innym... :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org