Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
maturrrra |
ma ktoś może jakąś wiedze na temat matur.ja bede pisał za rok i chyba nic do tego czasu sie nie zmieni wiem tylko ze matma wchodzi obowiązkowa od 2010 ale mnie to na szczescie nie dotyczy.chciałbym wiedzieć jakie teraz są obowiązkowe i co jeśli sie jednego przedmiotu niezda jak to jest.mozna jednego niezdac?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: maturrrra |
no ty nie zdasz*) patrz pisownia i nie czekaj na 2010 (ort. gram. słow. już oblałeś) ściemka wszystkim
|
|
obowiazkowy jest jezyk ojczysty i jeden jezyk obcy (angielski, niemicki,rosyjski itp.) co do tego czy jaksię nie zda z jednego przedmiotu - nie zdajesz matury... amnestia byla tylko do tego roku =/
|
|
Chłopie nie zapędzaj się tak!Zmieni się rząd-zmieni sie matura :)
|
|
niesadze zeby w ciagu2 latdorzucili jakis nowyprzedmiot. po pierwsze on juz sie uczy i jest w 2/3 klasie (liceum/technikum) a jakby wprowadzilizmiany to od 1 klas.
|
|
nowy przedmiot może i nie, ale zmienić się może jeszcze dużo, tak jak to było z amnestią...
|
|
"Prawdziwy" ty się lepiej zapisz na jakiś kurs maturalny i napewno do matury się przygotujesz, ja tak zrobiłem i poszło lepiej niż myślałem Hellou
|
|
ja mam wiedze na temat matur bo w tym roku ja zdawalam:)obowiazkowy jest jezyk polski jezyk obcy i jakis przedmiot ktory sam sobie wybierasz.Amnestii juz nie bedzie -ostatnia byla w moim roczniku-na szczescie niewykorzystana;]a Ty moze zamiast sie pytac czego mozesz nie zdac moze lepiej wez sie do nauki zeby na swiadectwie dojrzalosci byly same 100% i tego Ci zycze:)
|
|
No to kolejny humanista:-) Tylko o gramatyce nie słyszał. Powodzenia. Masz jeszcze rok... ______________ Zaryzykowałbym, że nawet gibki.
|
|
stara matura była gicio
|
|
Prawdziwy1 -gratulacje dla Twoich nauczycieli. Twierdzisz że za rok matura a pojęcia o niej nie masz... Powinszować...
|
|
Cytat: To jest nowy termin pisania matur we wrzesniu?
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
[]-[]
|
|
wez skoncz z tymi swoimi debilnymi znaczkami~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
[]-[]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |