Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rydzyk... |
http://wiadomosci.wp.pl/kat,8171,wid,9151570,wiadomosc.html co o tym myslicie....? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rydzyk... |
Każdy orze jak może...
|
|
Nie ma nic za darmo - kampania wyborcza w RM kosztuje... -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
określe to tak : kompromitacja Polski , Rydzyk na fali . ___POLAK___TO___JA___
|
|
Rydzyk... zly_człowiek :p
|
|
teraz to sie popisales yntelygencjom... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
jak kasa za darmo to brać i brać
|
|
Jeden z nielicznych, którzy poprawnie potrafią wypełnić unijne dokumenty. Krytykanci mieli albo zły pomysł, amatorsko sporządzony biznes plan, albo jedno i drugie. ADALL
|
|
Zgadzam sie z ADALL'em w całej rozciągłości... Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
buhehehe... Smiac sie czy plakac? :P Z dwojga zlego -przynajmniej w Polsce wyda te pieniadze :P (chociaz czesc) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Tylko, że tej kasy nie da się otrzymać bez zgody i polecenia naszego rządu! A ta "uczelna" znajeduje się na 65 miejscu z 70 uczelni krajowych.... Zbych
|
|
Po prostu PIS potrzebuje do swego komanda nowego narybku. Za komuny najlepszych speców szkolono w Moskwie, teraz w Toruniu. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
wośp staral sie tez o dofinansowaniez unii, ale rydzyk je dostal... na nowego maybacha... przepraszam... teraz bedzie exelero... lub bugatti veyron...bo ten juz stary jest ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
a niech ma i 10 tych maybachów. ja ich nie wspomagam a zauważyłem ,że w naszym kraju na ludzi którzy doszli do większej kasy zaraz się szykanuje. ma chłop łeb na karku i tyle. przecież na siłę z kieszeni nie wyciąga. Adall ma całkowitą rację. w kraju ,gdzie więszkości się najbardziej opłaci siedzieć w domu Rydzyk robi dobrą kase:P hehe ja mu życzę jak najlepiej w tym jego biznesie:P a gamonie niech dalej siedzą na dupskach i zazdroszczą:P bigi2004
|
|
Proponuję aby z tym tematem przenieśc się do działu polityka.Nie zasmiecajmy naszego forum takimi sprawami.Pozdrawiam
|
|
ja mu nie zycze... bo ktos by inaczej spozytkowal te pieniadze...na lepszy cel... a pieniadze na stocznie? rozplynely sie? chyba nie ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ja tez niepopieram jego działań ale uwazam ze umial siegnac po kase i tyle,
|
|
rydzyk chcial 15 mln na swoja uczelnie...taki wniosek poszedl dalej...przed ministerstwo edukacji z uwczesnym ministrem edukacji ...romanem giertychem... wniosek wośp nie zostal rozpatrzony...a pieniadze na wośp mialy isc na uczenie ludzi pierwszej pomocy i wszystkiego co pomogloby w utrzymaniu zycia osoby poszkodowanej... skad maja wziac? teraz juz z nikad... nie koniecznie, ze tylko on umie wypelniac wnioski... bo wszyscy potrafia...ale jak ktos nie chce... zeby poszly dalej to juz inna bajka... pozdrawiam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |