sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pan Olbryś fachowiec od służby zdrowia

No i wyszło szydło z worka czyli cała prawda o fachowości pana Olbrysia z zakresu służby zdrowia .Ludzie jak długo jeszcze będziemy niewolnikami nieudaczników i karierowiczów.Zgodnie z kierunkiem wykształcenia pana miejsce przy świnkach i krówkach ,a nie mącenie i podejmowanie bzdurnych decyzji odnośnie służby zdrowia .Potwierdza to sie niestety we wszystkich pana działaniach pana brakiem jakiejkolwiek wiedzy w tej dziedzinie .Człowiek z honorem po takich krytykach powinien już dawno podwinąć ogonek i pójść tam gdzie jego miejsce.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pan Olbryś fachowiec od służby zdrowia

Ja jestem za Panem Olbrysiem i jestem wstanie przyjąć krytykę jego osoby, w ogóle nie dziwię się , oburzenia środowiska medycznego Białegostoku, bo wreszcie ktoś robi zmiany w tym układzie. Dzięki Panu Olbrysiowi doszło do porozumienia w Łomżyńskim szpitalu! Białystok by najchętniej pozamykał wszystkie byłe szpitale wojewódzkie, dlaczego szpitale w Białymstoku nie przyłączyły się do strajku? Tylko patrzyły jak szpital w Łomży i Suwałkach generuje długi!

Co ma wspólnego strajk w łomżyńskim szpitalu z kompetencją Pana Olbrysia. Facet po prostu nie ma zielonrgo pojęcia o służbie zdrowia i tyle. Zresztą jako związkowiec był cienki Bolek.

O niczym nie ma pojęcia. Wybrali go mieszkańcy bloków komunalnych żeby czynsz nie podrożał.ha ha ha

Olbryś jest od nas i miesza w beczce ze śledziami. Dlatego zaczęli szczerzyć pyski. Dobrze , niech zrobi tam porządek , wtedy zajmą się własnymi sprawami i nie będą pchać łap do Łomży. Teściowa , może i Ty słonolubna ? O Fance nie wspomnę.

Zrobi porządek??? podaj przykład co dobrego zrobił w Łomży??? na 1 pozytywny mogę ci podać 10 negatywów.

Nie tylko na służbie zdrowia, ale na niczym się chyba nie zna! Ostatnio zamącił w oświacie (podobno sterowany konkurs na dyrektora placówki). Pisały o tym Kontakty.

Zbych

Szkoda słów co do działan pana Olbrysia .Szczera rada skończ pan z publicznymi wystąpieniami ,albo niech panu ktoś wcześniej napisze mądre i prawdziwe wypowiedzi.Na wszystkich imprezach i uroczystościach popełnia pan takie gafy, które kompromitują pana do poziomu brukowych wypowiedzi.

Powinniście przenieść się z tym postem do działu polityka, bo przecież było to polityczne namaszczenie, za co, a za to, że to swój chłop, a nie za kompetencje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org