Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
krowa na wolności |
A co to za porządki na Wesołej ??? Jade se swoim Golfem III przez Wesołą , a tu środkiem jezdni zasuwa krowa bez opieki , musiałem sie zatrzymać i kombinować , jak tu ja wyminąć . To było ok. 21.35 ___POLAK___TO___JA___
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: krowa na wolności |
jadę se? hehe czy prowadzę se krowe i golf wyskoczyl? bo troszke mi się pomieszało:P hehe a co do krowy to u rzeźnika pewnie byś ze 2 kafle dostal:) wiec bylo za leb i na handel hehe pozdro bigi2004
|
|
Jechales Golfem i spotkales krowe? I co w tym dziwnego hehe ?
|
|
I wyobraźcie sobie, że nie można w żaden sposób wyegzekwować od właścicieli tych krów, by zaprzestali praktyki chodzenia z nimi po ulicach: Wesoła, Łączna, Piłsudskiego.
|
|
Hehe no rzeczywiscie miales sporo do kombinowania :) podziel sie co zrobiles moze na przyszlosc sie przyda jak ktos z nas spotka krowe :). Po za tym co tu sie dziwic, ze krowe spotkales - w koncu byles na WESOLEJ :)
|
|
Krowy jeszcze można spotkać na Porucznika Łagody, Kazańskiej, Zawadzkiej, Sikorskiego. Cała Łomża krową idzie.
|
|
Dobrze, że podałeś tak ważny szczegół, jakim na pewno jest fakt, że jechałeś Golfem III, to wiele ułatwia w dochodzeniu ... ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
może w dodatku czerwonym?
|
|
a jaki silnik?? ladne ma felgi?? hehehe
|
|
Ja jechałem wesołą ok 23 to chodziły sobie 3 krowy
|
|
standart :D
|
|
makmarc - tez mnie to razilo w oczy :)
|
|
a może to była święta krowa???:) Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Za chwilę dojdzie do tego, że jej tam w ogóle nie było, a kolega tamtędy wcale nie jechał, a całe zdarzenie przyśniło się znajomej jego siostry, która opowiedziała to swojej koleżance podczas wieczornej libacji, na której to była masa ludzi, którzy ... No właśnie ... którzy co? Ciąg dalszy nastąpi ... ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Nie , to prawda . Obok drogi było podwórko , na którym były 2 krowy , a 3 krowa musiała wyjść na drogie przez otwarta brame i stała na środku drogi . Strach użyc sygnału dźwiekowego , bo jeszcze by mi Golfa uszkodziła . Makmarc mówię prawdę . ___POLAK___TO___JA___
|
|
to byłaby znowu jakaś żałoba narodowa jakby krowa uszkodziła golfa 3 na dodatek:P hehe bigi2004
|
|
no... bo wyszla na DROGIE! o_0 biedny biedny golf 3... :)) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a moze ona protestowala przeciwko zlemu traktowaniu
|
|
przez Golfy III
|
|
Ona nie wychodziła tylko wracała do domu , sam napisałeś że to była 21.35 więc się śpieszyła żeby zdążyć przed 22.00 A swoją drogą to mogłeś ją podrzucić kawałek.
|
|
a ja jechalem golfem 7 i sie nie chwale... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zapomniał dodać że krowa też prowadziła pojazd... FURMANKA IV
|
|
biodiesla miala ...o tym tez zapomniales hehe:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
|
Podobno miala wytatuowany napis: "Hybrid" na swoim zadzie.
|
|
Napęd hybrydowy na trawę i owies? Jak to była hybryda, to tylko model Krowa III albo nowszy...
|
|
Imo może jaki prototyp ... ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Trójkje Golfa nie każdy może mieć ... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
ile pali ten golf III
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |