Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
remont |
Czy możecie polecić DOBRY sklep z DUŻYM wyborem - ale nie z katalogów (bo tych mam pod dostatkiem) - glazury, terakoty... Byłam na Zjeździe i wiem, że mają nawet towar z najwyższej półki, ale gdzie jeszcze... Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: remont |
w komforcie moze ?
|
|
Komfort kojarzy mi się raczej z panelami i dywanami a ja potrzebuję COŚ na kapitalny remont łazienki i kuchni. Mimo to dzięki za odzew :)
|
|
GLAZURA KROLEWSKA i KOMAX na Pilsudskiego, w Komforcie kiedys kupilam gres do kuchni
|
|
stary net robilem ostatnio duzy remont domu!!!!! tylko przez net sciagasz wszystko od producentow koszt transportu to 30-50% tego co dodaja marze na tm towarze.te pseudo firmy z glazurami itd to kicha na resorach!!!!zaden wybor - czas realizacji do 2 tygodni hahhahahahah barany net i besposrednio producent gwarantuje zadowolenie 2-3 dni towar na miejscu pozdrawiam
|
|
no i tu sie grubo mylisz bo firmy maja duze upusty nawet dochodzace do 70% ( to zalezy jeszcze na czym) chodzi tu glownie o wielkosc zamowienia. Wiem z doswiadczenia :)
|
|
może firma OSRAM ___POLAK___TO___JA___
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |