Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
serwis aparatów cyfrowych |
Mógłby ktoś polecić jakiś serwis aparatów cyfrowych w Łomży? Mam jakieś problemy z obiektywem w swojej cyfrówce;/ Dowiedz sie kim jestes i pozostan soba...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: serwis aparatów cyfrowych |
obawiam się że w Łomzy nie ma żadnego serwisu, w Białymstoku jest chłopaczek który robi aparaty cyfrowe
|
|
A propo aparatów... Nie mogę w żadnym komisie dostać kabla USB do Olympus q 600 Digital. Na allegro też patrzyłem.
|
|
poszukaj w google, czy jakies inne aparaty nie maja takiego samego kabla ( usb jest tylko kilka typow) i mozliwe ze kupisz go jako kabel do innego aparatu. Co do serwisu, jesli chcesz profesjonalnie ( co czasami wychodzi nieoplacalnie, bo taniej wyrzucic i nowa cyfrowke kupic) to sprawdz liste serwisow na stronie producenta i tam slij.
|
|
Zapytaj się u "Wrzosa" albo u "Kodaka" przy szk. muzycznej- oni wożą do naprawy aparaty fotograficzne więc pewnie wiedzą gdzie. Zbych
|
|
W Łomży nic konkretnego nie ma.Już szukałam. co do kabla do olimpusa wejdz na stronę firmową i tam w akcesoriach znajdziesz co i gdzie kupić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |