sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
serwis aparatów cyfrowych

Mógłby ktoś polecić jakiś serwis aparatów cyfrowych w Łomży? Mam jakieś problemy z obiektywem w swojej cyfrówce;/

Dowiedz sie kim jestes i pozostan soba...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: serwis aparatów cyfrowych

obawiam się że w Łomzy nie ma żadnego serwisu, w Białymstoku jest chłopaczek który robi aparaty cyfrowe

A propo aparatów...
Nie mogę w żadnym komisie dostać kabla USB do Olympus q 600 Digital.
Na allegro też patrzyłem.

poszukaj w google, czy jakies inne aparaty nie maja takiego samego kabla ( usb jest tylko kilka typow) i mozliwe ze kupisz go jako kabel do innego aparatu. Co do serwisu, jesli chcesz profesjonalnie ( co czasami wychodzi nieoplacalnie, bo taniej wyrzucic i nowa cyfrowke kupic) to sprawdz liste serwisow na stronie producenta i tam slij.

Zapytaj się u "Wrzosa" albo u "Kodaka" przy szk. muzycznej- oni wożą do naprawy aparaty fotograficzne więc pewnie wiedzą gdzie.

Zbych

W Łomży nic konkretnego nie ma.Już szukałam. co do kabla do olimpusa wejdz na stronę firmową i tam w akcesoriach znajdziesz co i gdzie kupić.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org