Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uruchamianie windowsa??? |
witam. Wiem że jest jakiś sposób na uruchamianie i zamykanie windowsa jednym klawiszem z klawiatury???Wiecie jak to zrobić???? Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uruchamianie windowsa??? |
Tak na klawiaturze, chociaż nie na wszystkich jest taki przycisk POWER !!!
|
|
Moj kumpel w 6 podstawowce mówił ze się enterem włacza... No ja mam na klawie, taki przycisk ale niestety nie działa...(jest Power, księzyc? i słoneczko?) xD
|
|
w opcjach zasilania wlacz : wylacz komputer gdy wnisniety klawisz zasilania :) powinno pomoc
|
|
a która to taka opcja? ja mam:Zaawansowane zarządzanie energią(APM) Zasilacz UPS schematy zasilania zaawansowane i Hibernacja ??
|
|
haha wlacz kompa za pomoca klawiatury ? =D
|
|
jest takie coś jak POWER BY PASSWORD lub cos podobnego W BIOSIE AWARDA, włączasz wyłączony komputer wpisaniem kodu na klawiaturze, fajna sprawa :) kiedyś tego używałem.
|
|
Tak w laptopie masz klawisz on/off :-)
|
|
hahahah ludzie ale wy macie problemy! Kochane dzieci neostrady: pragne was poinformowac, iz w ninternecie istnieje niemal nieograniczone zrodlo informacj. Nazywa sie GOOGLE. Potem macie jeszcze drugie zrodlo: Wikipedia. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
no i trzecie zrodlo nazywa sie 4lomza.pl ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |