Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w jakim banku |
Czesc, chce załozyc konto w banku ale niewiem w jakim, chodzi o bankomaty w Łomży, zeby było ich kilka. Jestem nieletni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w jakim banku |
polecam bgz sama mam i jest ok. i jest fajnie
|
|
BPH polecam
|
|
ostatnio zaden nie zbankrutowal
|
|
kredyt bank bigi2004
|
|
kredyt bank
|
|
bph :>
|
|
Ja mam pko Inteligo i mi sie podoba
|
|
Polecam mbank. Nie zawiedziesz sie napewno. Pozdrawiam
|
|
Ja mam w BOŚ SA. Hmm. Boś nie ma w Łomży w ogóle bankomatów, ale za to można 4 razy w miesiącu wypłacać z dowolnego bankomatu za darmo. Obsługa jest ok. Wkurza mnie tylko to, że nie ma gdzie usiąść w tym baku ;/ A tak poza tym to polecam, naprawdę. Pozderko ;)
|
|
Ja polecam konto w PKO BP SA. Solidny bank a i dla młodych bardzo dobry gdyż prowizje za prowadzenie konta są niewielkie. Można sobie do konta włączyć usługę INTERNET do konta. Przelewy są wtedy po 50gr. do innych banków. Pełna wygoda i solidny BANK. Karina
|
|
kredyt bank. bph było za drogo
|
|
PKO S.A - Bankomat na Statoilu, i co więcej trzeba ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
inteligo , zalozysz bez wychodzenia z domu :)
|
|
Polsko Amerykański Bank Centralny. Nie ma co prawda bankomatów, ale fajnie brzmi nazwa. W środku jest wspaniałe wyposażenie, szkoda tylko, że nie ma gdzie usiąść. Ma same zalety, bo 4 razy w miesiącu można wypłacić z bankomatu za darmo i tylko za pozostałe 27 dni płacimy. To tylko niektóre Wasze wypowiedzi. Zamiast doradzić gdzie i ile jest pytanych bankomatów to piszecie takie pierdoły. ADALL
|
|
zenuak: dla mnie to jednak żaden argument. Dla mnie bank to placówka gdzie mogę bezpośrednio załatwić niektóre sprawy, a nie wysyłać wiadomości do obsługi i czekać bóg wie ile na odpowiedź. Co prawda inteligo należy szczęściem do pko jak się dobrze orientuję. Gorzej z mbankiem gdzie nie ma jak wpłacić pieniędzy. Chyba że się mylę
|
|
ADALL: ja w żaden dzień nie płacę za pobieranie kasy z bankomatu
|
|
kiermek: od paru lat mam konta w mBanku, Inteligo, PKO SA i PKO BP z mBanku i Inteligo jestem w pełni zadowolony, nie czekasz Bóg wie ile, wszystko jest załatwiane od ręki a jak chcesz wziąć np. kredyt to klikasz kilka razy w przyciskach i go masz, bez żadnej umowy itp. Co ciekawsze nic nie płacisz za prowadzenie konta. W bankach stacjonarnych często jest chaos i wiele zależy od widzimisi Pani za okienkiem.... a do tego kolejki i duże prowizje od różnych operacji. Z mBanku wypłacisz pieniądze w każdym bankomacie, w Łomży są minimalnie dwa mi znane bankomaty gdzie z mBanku wypłacasz bez prowizji. koziol51 : tylko mBank lub inteligo (i nie PKO INTELIGO, tylko zwykłe www.inteligo.pl)
|
|
BOŚ konto H2O
|
|
tommeknet: dobrze wiedzieć. aczkolwiek u siebie też mam taki klikalny kredyt ;)
|
|
cash4you i euronet - za darmo wyplaty dla posiadaczy konta w mbanku. W Lomzy w szpitalu i na stacji orlen - pilsudskiego. wplatomat w CH M1 w Markach najblizszy chyba, wiec z Lomzy troche daleko ;)
|
|
PS. BZ WBK dla mbanku tez darmowe wyplaty z bankomatow, w Lomzy zadnego nie zarejestrowalem :(
|
|
kredyt bank, bo można za free korzystać z bankomatów kredyt banku, baku spółdzielczego, banku polskiej spółdzielczości, euronetu, cash4you i banku ochrony środowiska a także bgż. :)) polecam jeśli chodzi o bankomaty. osobiście mam w bph, i są tylko 4 bankomaty w łomży
|
|
ADALL: Wcale nie jesteś mądrzejszy, sam nic nie napisałeś co mogło by sie przydać ; / Nie bądź taki mądry, pamiętaj, że głupi tez muszą być! Dla niepełnoletnich uważam, że jest to dobry bank, ponieważ nie siedzą tam godzinami i jak chwilę postoją to też sie nic nie stanie. Poza tym myślę, że darmowa wypłata 4 razy w miesiącu jest wystarczająca. W samym banku jest ok. Nie ma kolejek tak jak w innych. Tyle mam do powiedzenia! PZDR!
|
|
PKO S.A a co to za bank ???? chyba chodzilo o PEKAO SA POLECAM ubezpieczenie gratis, niskie oplaty i prowizje, no i duzo bankomatów he a tymbardziej na statoilu :)
|
|
ubecpieczenie jest również w Kredyt Banku w Warcie jak pamiętam na 5000zł
|
|
Tylko mBank! Darmowe prowadzenie, darmowa karta, darmowe wypłaty z bankomatów w trzech punktach w Łomży - szpital przy szatni, stacja Kurpiewskiego i stacja BP. Na subkontach konta głównego odsetki 4,0%. :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A czy ktos korzysta moze z banku WBK Bank Zachodni? zdaje sie ze jest on obok ZUS'u. Chodzi mi glownie o konto24.pl i allekarte. Czy ktos z tego korzysta? Ciekawa jestem opini na ten temat. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
jest mozliwosc wplacania gotowki do MBanku, w maszynach podobnych do bankomatow. W Łomży niestety takiej nie ma.
|
|
No bije sie pomiedzy mbank a inteligo. Ktory ma wiecej bankomatow w Łomży? Bo konto jest mi potrzebne do prowadzenia interesow na allegro. Mysle ze jakies przelewy 3-4 razy na miech.
|
|
inteligo ;))
|
|
Jezeli zalezy ci na ilosci bankomatow + dobrej obsludze polecem BPH lub PKO SA. Banki te polaczyly sie i teraz maja wspolne bankomaty. w Lomzy sa conajmniej 2 bankomaty BPH i kilka bankomatow PKO SA. Poza tym oczywiscie Euronet, ktore tez sa w Lomzy :) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Jesli wybór jest między mbankiem a inteligo to wygrywa zdecydowanie mbank.W mbanku nie płacisz za posiadanie rachunku , masz serwis sms za darmo (tzn masz informacje o kazdej transakcji smsem,tak samo jednorazowe kody)W inteligo placisz za prowadzenie konta 5 zl na miesiac jesli nie masz na nim powyzej 100zł, tak samo serwis sms jest platny 5zl na miesiac. Tylko mbank, najwygodniej i najlepiej :) Pozdrawiam
|
|
A co myślicie o alior bank? Czytałem opinie o nich https://konto-w-banku.pl/konto-alior-banku-opinie-podstawowe-oplaty/ i się potwierdziły. Dobra obsługa i nigdy nie miałem żadnych problemów. Ten serwis w ogóle jest bardzo pomocny w wyborze banku i wszelkich kwestiach finansowych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |