Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
napisy |
Witam. Skąd można pobrać polskie napisy do filmów. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: napisy |
Z komisariatu ;) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac - ale ty dowcipny!! jak wkładka do mac....y ściemka wszystkim
|
|
z google szybko i łatwo
|
|
napisy.info
|
|
to jest legalne?
|
|
Czuubek, jesteś tak YNTELYGENTNY jak moje wkładki do butów. Tommeknet, ściąganie jest legalne, udostępnianie już nie... Teraz można wymieniać sie filmami przez E-mail. Jak wiadomo korespondencja jest chroniona i bez nakazu prokuratora policja nie może mieć do niej dostępu :-) Polak mądry, wszystko obejdzie. To kiedy na...? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
a ma ktoś pocztę gdzie można przesłać 1GB w jednym mailu?
|
|
kiernek, chyba tylko gmail, p2m.
|
|
Chcesz? Moge podac linka do napisow do wszystkich filmow na swiecie : www.google.pl Znajdziesz wszystko, wystarczy poszukac. A dokladniejszy adres to np. jak juz ktos napisal napisy.info lub napiprojekt.pl, (niestety moje ulubione napisy.org zamkneli!!)
|
|
gmail skromnie 10MB
|
|
Kiernek, tu nie chodzi o to, żeby wysyłać komuś filmy e-mailem... a o wysłanie linków z lokalizacją jego części. Potem odpowiednie oprogramowanie składa to w całość. Niestety nie mam już linku do tej informacji. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac - w ostatnim chip'ie opisane jest to dokladnie pozdrawiam
|
|
lol linków do części filmów... trzeba mieć pewnie w pewnych miejscach pewne loginy i hasła... hyhy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |