piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wakacje

Wakacje w karju wcale nie sa tak drogie jak to podają w prasie. Noclegi w górach nie kształtuja się od 80 zł - a od 13zł (schroniska młodzieżowe) - warto o nich przypomnieć. Wiem bo byłam, nocowałm w Krakowie i w Beskidach - wrunki super za b. niska cenę. A jeśli ktoś wymaga gwiazdek - może wieczorem popatrzeć w niebo - ja miałam ich całe mnóstwo i darmowy koncert świerszczy:) / Pozdrawiam i polecam schroniska młodzieżowe- tanie wakacje - i cudowne bazy wypadowe dla tych - którzy chcą zwiedzać :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wakacje

a może jakieś numery kontaktowe,www??

Tatry i beskid Śądecki ;
www.zakopane.pl-trasy, www.pkl.pl, www.e-tatry.pl, www.beskid-sadecki.agrowczasy.com, www.studenews.pl,
SUDETY;
www.zdroje.sudety.info.pl,
Beskid Żywiecki i Śląski;
www.e-nocleg.pl, www.wczasywpolsce.pl, www.
gory-swietokrzyskie.pl, www.wisla.pl, www.trojwies.pl
Mam nadzieję że wiele osób jeszcze w tym roku skorzysta z tej pomocy. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.

Autor: matka2005
pisze:
cyt: "wakacje w karju wcale nie sa tak drogie jak to podają w prasie"

Nie są drogie?? Są zaje*iście drogie. Za połowę kwoty jaką muszę wydać w polskich górach lub nad morzem mogę wypocząć w Afryce. Oczywiście, jeżeli mówisz tu o namiocie to tam takiej opcji nie ma.

ADALL

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org