Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wakacje |
Wakacje w karju wcale nie sa tak drogie jak to podają w prasie. Noclegi w górach nie kształtuja się od 80 zł - a od 13zł (schroniska młodzieżowe) - warto o nich przypomnieć. Wiem bo byłam, nocowałm w Krakowie i w Beskidach - wrunki super za b. niska cenę. A jeśli ktoś wymaga gwiazdek - może wieczorem popatrzeć w niebo - ja miałam ich całe mnóstwo i darmowy koncert świerszczy:) / Pozdrawiam i polecam schroniska młodzieżowe- tanie wakacje - i cudowne bazy wypadowe dla tych - którzy chcą zwiedzać :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wakacje |
a może jakieś numery kontaktowe,www??
|
|
Tatry i beskid Śądecki ; www.zakopane.pl-trasy, www.pkl.pl, www.e-tatry.pl, www.beskid-sadecki.agrowczasy.com, www.studenews.pl, SUDETY; www.zdroje.sudety.info.pl, Beskid Żywiecki i Śląski; www.e-nocleg.pl, www.wczasywpolsce.pl, www. gory-swietokrzyskie.pl, www.wisla.pl, www.trojwies.pl Mam nadzieję że wiele osób jeszcze w tym roku skorzysta z tej pomocy. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
|
|
Autor: matka2005 pisze: cyt: "wakacje w karju wcale nie sa tak drogie jak to podają w prasie" Nie są drogie?? Są zaje*iście drogie. Za połowę kwoty jaką muszę wydać w polskich górach lub nad morzem mogę wypocząć w Afryce. Oczywiście, jeżeli mówisz tu o namiocie to tam takiej opcji nie ma. ADALL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |