Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świętej Pamięci Pani Dyrektor Barbara Lenart... |
Ludzie "tak szybko odchodzą"... Pani Dyrektor Barbara Lenart nie żyje... W grudniu 2004 roku skończyłaby 45 lat... Została Dyrektorem przedszkola nr 1 przy ulicy Wyzwolenia w Łomży 1 września 2004 roku z, wówczas, 22-letnim stażem pracy pracownika pedagogicznego. Pani Dyrektor była magistrem pedagogiki edukacji wczesnoszkolnej z podyplomowymi studiami w zakresie marketingu i zarządzania w oświacie oraz w trakcie podyplomowych studiów w zakresie edukacji artystycznej. Prowadziła jako nauczyciel grupę 3- i 4-latków... Wszyscy, którzy w Łomży z życzliwością wspierali Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy, zapamiętają Jej energię, entuzjazm i oddanie sprawie niesienia pomocy potrzebującym. Basiu, Orkiestra miała grać o jeden dzień dłużej, pamiętasz...? Kochaliśmy Cię i będziemy o Tobie zawsze z wdzięcznością pamiętać... MirRobDer
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świętej Pamięci Pani Dyrektor Barbara Lenart... |
Ale kiedy? Dlaczego...? Jej optymizm był niezastąpiony...
|
|
Szkoda tylko, że tak szybko odchodzą ci najlepsi...a byliby nam tak bardzo potrzebni. Zbych
|
|
Ale dlaczego zginęła?? : (
|
|
[*]
|
|
|
najlepsze sa komentarze tych osob ktore pisza glupoty nie znajac wogole osob jeden z rozmowcow pisze dlaczego tak szybko odeszla pomimo tego ze zajscie mialo miejsce rok temu
|
|
ona sie powiesila zostawiajoc 3 dzieci strasznie modra a pozatym miala duzo dlugow na miescie i juz se z tym nieradzila prubowala sie pokazac publicznie ze taka dobra a sama nieumiala sobie poradzic z wlasnym zyciem jej facet jo zostawil bo nierowno pod sufitem miala i przestancie tu sie wypowiadac jaka ona dobra byla bo tu **** prawda
|
|
Widze ze oceniasz ludzi po grubosci ich portfela, jest mi ciebie naprawde zal ,wypowiadac sie o zamarlej osobie w taki sposob, sadzisz za dlugi...widze ze musiales ja niezle znac i jej meza tez skoro tak sie wypowiadasz...jesli jestes choc troche podobny do niego to powinienes sie wstydzic i zapasc pod ziemie...mam nadzieje ze po twojej smierci znajdzie sie osoba co o tobie w taki sposob napisze.... szczyt chamstwa i brak jakiegokolwiek dobrego wychowania....zal mi ciebie...
|
|
nie należy czcić samobójców to godne potępienia
|
|
my sie chyba nie rozumiemy....chodzi o pamiec zmarlej osoby i dobre wychowanie a tego tutaj zabraklo...
|
|
Basia miała słaby charakter, ale była osobą wielkiego serca i ducha. Nie będę opowiadał o przyczynach jej desperackiego kroku. To by było plotkarstwo. Ale widzę, że najwięcej wiedzą ci, którzy pewnie nawet o Niej nie słyszeli. Przypomnijcie sobie tylko, kto organizował w Łomży koncerty WOŚP. Nie powinna była szarpać się na swoje życie, ale to mi nie przeszkadza szanować Jej pamięć. Zapalmy świeczkę.
|
|
Jestem w szoku, znałam tą osobę ,aż nie moge w to uwierzyć co sie stało . Moorgan
|
|
widze ze nic o Niej nie wiesz...jest mi bardzo przykro,że ludzie,którzy najmniej powinni się wypowiadać o mojej Mamie mówią o Niej i to w taki sposób...powinieneś się wstydzić,że piszesz takie rzeczy o takiej osobie skoro gówno o Niej wiesz...to świadczy jedynie o Tobie i o kulturze,której wyraźnie Cię nie nauczono...ale to już nie mój problem:/
|
|
ej spiero,gwarantuje ci że za sposób w jaki wypowiadasz się o zmarłych osobach,w dodatku o których nic nie wiesz, spotka cie coś niemiłego.....zamów sobie wizyte u chirurga plastycznego i miejsce na chirurgii szczękowej;-] obraziłeś moją przyjaciółkę która jest córką zmarłej....wiesz nie jestem na tyle prymitywny żeby kierować sie przemocą i agresją ale dla ciebie gnoju zrobie mały wyjątek ....jesteś zwykłym śmieciem którego trzeba posprzątać ''Jestem nikim....wyrywam tylko chwasty...''
|
|
eeee... chwila moment a o czym tu wogle jest mowa czemu oruszacie taki temat!!! o ta osoba wam zrobiła?? Jak zauważyłeś już nie żyje a więc czego od niej chcesz?? Nie wiem czy wiesz ale o ludziach zmarłych źle się nie wypowiada!! A następnie pomyśl tym swoim pustym łbem że taka rozmowa po pierwsze do nieczego nie prowadzi a po drugie przysparzasz komuś dużo przykrości komuś kogo ta osoba tu zostawiła a więc jeśli wszyscy możecie zostawcie ten temat bo nie jest to ani interesujące ani ciekawe dla nikogo i ta rozmowa do niczego nie prowadzi!!! Czarek :)
|
|
Do : SPIERO Nie znam nawet tej osoby, nie mam pojęcia, dlaczego stało się z Nią tak a nie inaczej, ALE!!!!!!!!!!!! Jak sam zauważyłeś: zostawiła 3 dzieci. I wyobraź sobie, że któreś z nich czyta Twoją wypowiedź!!! ( a wiem, że tak się stało ). Jesteś totalnym imbecylem, skoro coś takiego napisałeś!!! Poza tym nie wierzę w to, że akurat jednej kobiecie przytrafiło się wszystko, co najgrosze: "nierówno pod sufitem", "zostawił mąż", "długi na mieście"?!?! Bardzo łatwo rzucać takie oskarżenia. Niestety każdy, kto MA MÓZG, wie, że koloryzujesz i wyrabia sobie własne zdanie. Jeśli chciałeś popisać się kontrowersyjną wypowiedzią, poszukaj szczęścia gdzieś indziej. Nie znoszę takiego kretyństwa, jakie sobą reprezentujesz - jesteś żenujący, a Twoje wypowiedzi niesmaczne. Dziękuję za uwagę. ---------------------------------------------------------------------------- Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka
|
|
Spiero, wez morda w kubel, bo ja znalem te pania i znam jej dzieci wiec milcz i uszanuj pamiec zmarlych! Po ch... ten temat wskrzeszac? Sensacji za malo? Zostawcie te sprawy jej rodzinie i nie wpier..ajcie sie w nie swoje zycie. Jeszcze raz wyrazy wspolczucia dla rodziny... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |