sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sieć PLEY ???

Witam!

Chce się zorietować co myślicie o Pley który mieści się w Stokrotce i czy opłaca się wziąć u nich tel. na abonament?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sieć PLEY ???

tak

tylko ERA najlepsza jest!

orange;D

i jest fajnie

po praz pierwszy slyszę o sieci PLEY...... ten post to chyba jakis zart!

oki nie sięć masz racje tylko salon sprzedaży tel.

a z jakiej choinki ty się urwałeś?

o salonie PLEY to i ja nawet nie słyszałem :/

a chcesz mieć u nich komórkie? a może chlewik?

hahahahah

PLAY!!!

Era... najbogatsza, najwięcej abonentów i największy zasięg...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

tak podobno tak jest ale nie można się tego dowiedzieć w Łomży przynajmniej w salonie przy rondzie kiedyś jak byłem i pytałem o ofertę to jakaś baba powiedziała mi cytuję: "tam leżą ulotki przecież" wiadomo że może nie mieć ochoty gadać tego enty raz dzisiaj a może po prostu ten facet w garniaku co był za mną był ważniejszy? a w orange się z tym nie spotkałem plusa omijam od paru lat

ja się za to spotkałem z tym, że u znajomych w Orange czasem coś szumi podczas rozmowy i często tam, gdzie ja (era) mam chociaż dwie kreski zasięgu, oni nie mają go wcale...
poza tym nie podoba mi sie logo Orange i przebrandowanie polskiej Idei na jakiś syf z Francji...
T-Mobile Ery nie przebrandował i bardzo dobrze...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

no ja na zasięg nie narzekam no może czasami. logo? mi się ani podoba ani nie podoba telefon służy mi do dzwonienia a nie szpanu i mała ikonka orange na telefonie mi nie przeszkadza chociaż niedługo pewnie się wytrze.

osobiście polecam Erę, korzystam z jej usług 8 lat i nie miałem nigdy kłopotów

nie PLEY tylko PLAY

www.playmobile.pl

jestem ich abonentem od marca i jestem bardzo zadowolony. moze tylko mogliby podniesc poziom telefonicznego biura obslugi kllienta, bo w erze mialem lepiej. cala reszta na 5. minuta rozmowy wychodzi mi za 32 gr do kazdej sieci, a sms/mms po 10 gr. dodatkowo za kazde 2 minuty przychodzaca do mnie mam jedna darmowa na kazda siec. no i telefonik 3G ( samsung z 370).

pozdro

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

ja nie znosze ery dwa razy mialam od nich telefn i dwa razy oszukiwali na rachunkach .....h.....jak sie patrzy

Tak, jeżeli dzwonisz różnie, do wszystkich sieci po trochu to PLAY jest najlepszym rozwiązaniem w tej chwili. Dziś byłem w salonie, do końca sierpnia Samsung Z370 i LG KU800 (Chocolate) po 1 zeta w każdym abo. Musze przyznać, że mnie miło zaskoczyli :)

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

loveley: jak się dałaś oszukać to Twoja sprawa...

loveley : jak widzidzisz błąd na rachunku i to faktycznie jest błąd to kontaktuj się z erą, ja kiedyś też miałem błąd to go naprawili i jako rekompensatę zwrócili mi za niego pieniądze i dali 20 minut gratis jednorazowo!

Cleric. Ale za 1zeta. czy 1zł + 100zł(za sam tel.)+12 mesiace abonament po np. 50 zł?

Nie no umowa na 24 miesiące i telefo za 1 zł, a abo jaki Ci pasuje.

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Ja mam playa od miesiąca, oferta bardzo ciekawa, problemów z zasięgiem głównie za granicą już nie ma, jedyny ich problem to fakt, że są spore opóźnienia w dostarczaniu faktur, a mimo to blokuj telefon z racji nieopłaconej faktury. Mój znajomy miał już taką przygodę, coś czuję, że i mnie to teraz spotka, bo jeszcze faktury nie dostałem :/ Reszta jak najbardziej ok :)

SaneOne: zasięg zależy również od telefonu.
Weź 2 telefony różnych marek w tej samej sieci i umieść w punkcie gdzie jest dość słaby zasięg. Wtedy widać znacznie różnicę. Jeden ma 1 "kreskę" a inny 4 z 7

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org