piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wspomnienia przedmałżeńskie

Wiem, że większość ludzi z tego forum ma to jeszcze przed sobą ale czytają to także ludzi dojrzali. Napiszcie coś z cytowanego onet-u na własny temat. Nie tylko na temat nocy kawalerskiej/panieńskiej, ale także sytuacji w jaki sposób chcieliście zaimponować "swojej drugiej stronie".
źródło: http://wiadomosci.onet.pl/1584040,69,item.html

ADALL

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wspomnienia przedmałżeńskie

A dlaczego sam nie napisałeś nic ze swojego życiorysu dając tym samym przykład i zachętę dla innych? Czyżbyś "tak jak większość" chciał się dowiedzieć tylko o innych, a o sobie nic nie powiedzieć? ;)

Pozdrawiam.

Ło Matko Jedyna!
Toć ten Adaś musiał bidok spaść z cokołu widząc taaaaakie rzeczy!
Dobrze, że tyle tych gołębi lata po Rynku to i pewnikiem któryś naszemu Wieszczowi skrzydełkiem oczyska zasłonił - chwała Bogu!

putativus: ja wstydliwy jestem, stąd też skromne oczekiwanie na wypowiedzi bardziej odważnych. Zapewne dołącze po jakimś czasie :))

ADALL

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org