Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wspomnienia przedmałżeńskie |
Wiem, że większość ludzi z tego forum ma to jeszcze przed sobą ale czytają to także ludzi dojrzali. Napiszcie coś z cytowanego onet-u na własny temat. Nie tylko na temat nocy kawalerskiej/panieńskiej, ale także sytuacji w jaki sposób chcieliście zaimponować "swojej drugiej stronie". źródło: http://wiadomosci.onet.pl/1584040,69,item.html ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wspomnienia przedmałżeńskie |
A dlaczego sam nie napisałeś nic ze swojego życiorysu dając tym samym przykład i zachętę dla innych? Czyżbyś "tak jak większość" chciał się dowiedzieć tylko o innych, a o sobie nic nie powiedzieć? ;) Pozdrawiam. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
Ło Matko Jedyna! Toć ten Adaś musiał bidok spaść z cokołu widząc taaaaakie rzeczy! Dobrze, że tyle tych gołębi lata po Rynku to i pewnikiem któryś naszemu Wieszczowi skrzydełkiem oczyska zasłonił - chwała Bogu!
|
|
putativus: ja wstydliwy jestem, stąd też skromne oczekiwanie na wypowiedzi bardziej odważnych. Zapewne dołącze po jakimś czasie :)) ADALL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |