Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miłośnicy blizniaków i amerykańców dostali to co im przeznaczone |
Witam, no i h.... z wiz do ameryki. Wyniki głosowania ich "parlamentu" dają Polakom ostrtzeżenie, aby nie podskakiwali i dali więcej "mięsa" oraz kasy na popier..... wojnę busha. Pozdrawiam MirekO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miłośnicy blizniaków i amerykańców dostali to co im przeznaczone |
święta racja a swoją drogą w Europie Polacy coraz częściej potrafią zabłysnąć ( mowa o wykształconych rodakach a nie niedouczonych partaczach) . więc przy tak niskim kursie dolara lepiej zabrać swoje wojska z Afganistanu oraz Iraku i sobie za przeproszeniem d..py nie zawracać tą ich Ameryką oraz wizami bigi2004
|
|
Ciekawi mnie czemu do Iraku i Afganistanu "pozwalają" nam jeździć bez wiz. Zawsze uważałem ich za tumanów choć nie wiem kto teraz jest większym My czy Oni. Czyżby "wazeliniarstwo" wobec Ameryki było naszą cechą narodową ( F-16,Irak,Afganistan,wiecznie służalczy stosunek do Nich...itd)
|
|
to i tak jeden wielki lol. tu sie toczy walka o wizy turystyczne max 12mc ktore polaki-cfaniaki wykorzystuja do dostanie sie do usa moze mniej hipokryzji "turysci" to wiecej by sie Was tam dostawalo zreszta przy tym przeliczniku to zadna rewelka na zmywaku/budowie w usa dzialac
|
|
Przepraszam, Czechom odpuścili wizy. Bo nie są popierdoleni i zgogdzili się tylko na radary. A debile nie muszą wydawać zgody, jest to z góry ustalone. Do "set" , osobiście jeżeli chcę jechać do kraju buszmena, to mam wizę biznesową. Mój post miał zasignalizować "partnerskie" stosunki oszołomów z debilami. Pozdrawiam MirekO
|
|
ja nie mam problemu z tymi co chca jechac ich zycie, jak chca niech jada - choc paru dobrych kumpli odpadnie mnie po prostu mierzi sytuacja ze chcemy cos za nic
|
|
Nasi 'rzondzoncy' zawsze byli słuzalczy wobec innych państw, a to ZSRR teraz USA. Ciekawe kiedy wreszcie realnym będzie hasło 'Teraz Polska' ?. ________ Malachit
|
|
Do autora tematu: Moze masz slabe okulary, wiec cie powiadomic musze: Istnieja 2 glowne dzialy forum, z czego pierwszy to forum ogolne a drugi forum polityczne. Na tematy polityczne wypowiadamy sie na... Forum politycznym! Dziwne nie? Ale takie reguly tu panuja. Tak zebys wiedzial na przyszlosc... ;) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Czemu chcecie wiz za Irak. Polska w Iraku czy Afganistanie to poparcie militarne dla USA, co pozwala miec nadzieje, ze mozemy liczyc na wzajemnosc. A co do wiz to chyba maja jasne krytenium. Obnizyli je. Gdyby nie tyle Polakow nielegalnie emigrujacych do USA, to bysmy podobnie do Czechow problemow nie mieli. Po prostu i tak nielegalnych imigrantow maja tam od groma i nie chca tak po prostu jeszcze wiecej z Polski ich zaprosic. Ja tez jestem za brakiem wiz, wtedy bedzie mniej formalnosci gdy zechce znowu odwiedzic USA. Ale spojrzcie obiektywnie. To uwlacza godnosci jesli cena za zabijanie irakijczykow przez Polskie wojska jest przepustka do "raju na ziemi". Na pocieszenie: Nic nie zwiastuje, ze dolar podrozeje, a w Polsce powoli pensje rosna, coraz wiecej ludzi wyjezdza do europy zachodniej, wiec mozna liczyc ze za pare lat zmiescimy sie w tych 10%
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |