Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
namiot |
nie orintujecie sie gdzie mozna w lomzy kupic tanio namiot jakies promocje itp.. i jest fajnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: namiot |
bernatowicza?
|
|
sie zobaczy:) i jest fajnie
|
|
allegro?
|
|
allegro zdecydowanie najtaniej, uniknij marży (duużych) w sklepach
|
|
bernatowicza to ostatni sklep w jakim się robi zakupy. Wywalone w kosmos cenyyyy!!!!!!
|
|
właściciel z czegoś musi żyć.... :) tak z ciekawości powiem, że ceny na allegro to około 40% ceny hurtowej a w sklepach np w Łomży prowizja robi się nawet kilkakrotnie większa ;)
|
|
na sponsora. I taniej, nie trzeba dźwigać, a i za pole zapłaci. Czysty zysk. ściemka wszystkim
|
|
sklep 'Eskapada' przy Piłsudskiego... obok restauracji "Cztery porty roku" pis998
|
|
Tanie namiociki ( 30-50 zł) widziałem w Pepko-Stokrotka). Zbych
|
|
Autor: Zbych (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 31-07-07 21:41 Tanie namiociki ( 30-50 zł) widziałem w Pepko-Stokrotka). wytrzyma toto wiecej niz dwie godziny rozlozone? ;)
|
|
|
dajcie spokoj bylam wczoraj w sportowym na bernatowicza i najtanszy namiot dwojka kosztowal 200 zl... jak sie wkurwie to pojade do bialego. a na allegro nie za bardzo chce kupie jakies gowno ktore bedzie przeciakalo i co wtedy?? i jest fajnie
|
|
makro w białymstoku. www.makro.pl ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
szkoda ze na tej strone jeszcze cen nie ma:) i jest fajnie
|
|
Miałem taki sam kłopot, w Łomży nigdzie nie kupisz tanio namiotu:/ Eskapada to drogi sklep:/ i w zasadzie chyba jedyny gdzie kupisz namiot:/ w makro w białym jest duży wybór i tanio :) a namioty są dobre:) namioty są porozstawiane na zewnatrz i mozna je obejrzeć :)
|
|
Mam do sprzedania namiot 4-osobowy( 2 sypialnie,korytarz po środku i przedsionek) dwa razy rozkładany(Super-idealny stan. tel.086-215-21-15
|
|
a ja kupilem na allegro... nie potrzebny mi campus za 300 zl. jak chcesz podziele sie wrazeniami jak dojdzie namiot. pozdrawiam zenuak
|
|
O, tu jesteś ! Pod namiocik się wybierasz ? Fajnie ! Ale nie używaj wulgaryzmów !To już nie jest fajne .
|
|
Tani namiot to gorsze niż spanie pod drzewem.... Bierz Campusa, dasz z 500 i masz na lata bez wiązanek rzucanych... ________ Malachit
|
|
Kry12 niech Cie nie interesuje gdzie ja sie wybieram.odczep sie odemnie i jest fajnie
|
|
Jakoś nie mogę .
|
|
madziusmadzius : kup na Allegro, masz takie same ryzyko że coś będzie nie tak jak w sklepie a cena niska i obsługa lepsza!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |