Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy jest w Łomży jakaś organizacja wspierająca ochronę praw ojca?? |
Może ktoś z Was oriętuje się czy istnieje w Łomży lub w woj. podlaskim, mazowieckim, warmińsko-mazurskim jakaś organizacja wspierająca ochronę praw ojca?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy jest w Łomży jakaś organizacja wspierająca ochronę praw ojca?? |
W Łomży raczej nie, nie słyszałam, ale może to coś pomoże http://www.csopoid.pl/ http://www.slsopo.org.pl/ -powodzenia
|
|
|
Dzięki Kochani
|
|
Biess(pieczny) muszę przyznać, że Twoja postawa jest rzadko lub nawet bardzo rzadko spotykana. Nurtuje mnie jednak (od jakiegoś czasu) wątpliwość o głębsze przesłanki takiego działania. Czy to rzeczywiście wielka miłość do dzieci dyktuje Ci walczyć o NIE? (do czego i ja również nieskromnie namawiałam) Czy jest to tylko (nie daj Boże!!!!) chęć odegrania się na żonie (bo przecież Ona też stawia Ci warunki "tylko w Stanach będzie dobrze") i pokazania się na co CIĘ stać? (bo to jest raczej najczęstszy przypadek). Jesli jednak rzeczywiście popycha Cię instynkt ojcowski - to ukłon w Twoją stronę, bo w tym swoim działaniu, na tym polu tzn. rozpad małżeństwa i rodziny i jednoczesna chęć walki o dzieci, jesteś wymierającym gatunkiem... Niestety polskie prawo i w tej dziedzinie ma jeszcze kilka ALE... i rzadkością jest przyznawanie władzy rodzicielskiej tylko ojcu (niestety smutna dla Ciebie prawda) i to nie zależnie od tego czy ta matka jest prawdziwą matką stawiającą dobro własnych dzieci ponad wszystko. ... Dopóki jednak nie złożysz podpisu pod wnioskiem o paszport to TEORETYCZNIE dzieci możesz widzieć w praktyce wszystko (lub niestety większość) zależy od twojej żony - az do roztrzygnięcia sprawy w sądzie. Pozdrawiam
|
|
a ja mam pytanie czy jest jakas organizcja ochraniajaca matke tzn. sciaganie alimentow ze starego h*** i jest fajnie
|
|
nikt przypadkiem nie jest poinformowany czy mozna nakazac placenie alimentow nowej zonie ojca gdyz on jest nie wyplacalny?? i jest fajnie
|
|
A gdybyś ty była tą nową żoną, to chciałabyś płacic na czyjeś dzieci ? Zastanów się ! Nigdzie tak nie ma i raczej nie będzie . Świat by już całkiem stał do góry nogami, ludzie !
|
|
Kry 12 a grdybys ty mialbyc tym dzieckiem ktore nie ma za co zyc i sie uczyc?>? patrze w temacie sie wogule nie orietujesz bo mozliwe jest ze za dluznika alimentacyjnego moga placic jego rodzice, rodzenstwo lub dorosle dzieci tylko nie wiem czy zona tez!! i jest fajnie
|
|
Owszem te osoby mogą, nie jest to takie proste jednak , jak ci się wydaje . Ale na pewno nie nowa żona . Co ona ma wspólnego z tym dzieckiem ? Opanuj sie ! Pytaj gdzie chcesz, wszędzie ci to samo powiedzą . Radzę popracuj nad pisownią !
|
|
nie musze pracowac nad pisowania z powodu zrobienia bledu w jednym wyrazie nie lubie ludzi przemadrzalych i jest fajnie
|
|
A ja nie lubię analfabetów. Twoja świadomosc, że to jest tylko jeden błąd, mnie rozśmiesza. Jeżeli nie chcesz pracowac nad ortografią, to przynajmniej nad ładem i składem w swoich wypowiedziach . Naprawdę warto . Kto wie , może uda ci się kiedyś znaleźc dzięki temu lepszą pracę, aby utrzymac swoje dziecko, czego ci oczywiście życzę, a nie liczyc tylko na alimenty . I to jeszcze od kobiety, która najmniej ma z tym wspólnego. Jesteś poprostu zgorzkniała . O zazdrości i zawiści nawet nie wspominam .
|
|
dla twojej informacji durna istoto a alimenty nie sa na moje dziecko tylko powinny byc na mnie!!! debilku mam zaswiadczenie o dysortografi i inteligencje powyzej przecietnej wiec zamknij ryja a prace mam jak na razie dobra lepszej mi nie trzeba?? zazdrosc??? buhah i jest fajnie
|
|
odemnie nikt sie nie wyprowadze ani nie ucieka i to Ty jesteś chyba zazdrosny i do jeszcze dziwak i jest fajnie
|
|
Alimenty na ciebie ! Śmiechu warte !Inteligencja powyżej przeciętnej ! Też śmiechu warte ! W którym miejscu ja pisałam o jakimś wyprowadzaniu ? Naprawdę inteligencją od ciebie bije na conajmniej dwa rzuty beretem. Proszę cię, nie pisz o jej poziomie, bo się tylko ośmieszasz .
|
|
chcesz to mozemay sie spotkac i udukumentuje Ci to. zatka Cie. dales posta o tym jak sie od ciebie druga polowka wyprowadzila. Nie życze sobie zeby ktos mnie znieważał w ten sposób rozumiesz? bo gowno mnie znasz i jest fajnie
|
|
z tym wyprowadzaniem to pomylka zle spojrzalam na posta. i jest fajnie
|
|
jestes smieszny!! nie dodalam tego posta po to aby ktos ocenial moja pisowanie pod wzgldem ortograficznym i skladniowym ani watpil w to czy alimenty na mnie sa smieszne czy nie! bezczelny jestes tyle Ci moge powiedziec. i jest fajnie
|
|
No widzisz, nawet czytac poprawnie nie umiesz . Sama się już pogubiłaś i teraz rzucasz się, jak ryba w sieci . Nie chce mi się już z tobą gadac . Ale pamiętaj myślenie nie boli i ma kolosalna przyszłośc . Pa ! A może by tak trochę książek poczytac, może wrócic do lektur szkolnych . Warto, mówię ci .
|
|
czlowieku dla twojej inforamcji czytanie to moja pasja w tym roku zdawalam mature z polaka rozszeronego i takze z lektur dodatkowych wiec sie ucisz, tylu ksiazek co ja to Ty w życiu nie przyczytales i jest fajnie
|
|
Sądząc po twoim wieku, to niestety z ilością przeczytanych książek już na wstępie przegrywasz . Jednak mimo rzekomo przeczytanych i ,,ponad przeciętnej inteligencji'' muszę stwierdzic ogromne ograniczenie twojego umysłu . Ale jesteś młoda, rozwijaj się . Twoja wiedza na temat życia ma prawo byc jeszcze tak skromna . No i pamiętaj : myślenie...
|
|
nie zaprzecze ze moja wiedze na temat zycia moze byc jescze skromna ale nierozumiem Twojego zachowania bo gowno sie znasz w temacie porusonym na forum a do tego jeszcze mnie obrazasz. i nie jestem ograniczona umyslowo w porownaniu do ciebie, ja nie jade po osobach ktorych nie znam, dla mnie to jest glupota oceniac czlowieka po paru zdaniach ktore on napisal. nie ustapie Ci bo nie masz racji. Jestes pewnie starym sfilcowanym staruchem i zazdroscisz polskiej mlodziezy! i jest fajnie
|
|
Nie musisz mi ustępowac . Masz prawo do wolnego słowa, tak jak i ja . A to kim jestem pozostanie dla ciebie na zawsze zagadką . Żegnam !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |