Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bardziej do dziewczyn |
Hej mam pytanie gdzie najlepiej wybrać sie do kosmtyczki. Mam problem z łuszczącą sie skórą na twarzy. Domowe peelingi niestety nie pomagają, moze wiecie jaki zabieg byłby najlepszy na poprawienie kondycji mojej skóry. Pozdrawiam serdecznie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bardziej do dziewczyn |
zabieg...przeszczep skory powinien pomoc...nie zasmiecaj forum takimi pytaniami... pozdro
|
|
Gulash. forum i tak jest już zaśmiecone...
|
|
idz najpierw do dermatologa
|
|
forum jest od tego aby każdy uzyskał informacje takie jakie chce i nie gadajcie o jakims zaśmiecaniu forum bo one od tego jest
|
|
Gulaszu czy jak Ci tam temat skierowany do dziewczyn wiec czego sie pchasz... Idz lepiej na spacer
|
|
dermatolog za bardzo Ci nie pomoze.. w sprawach opryszczki czy przetluszczajacej sie skory przepisuja jakas recepte i dalej masz domowe peelingi :P najlepiej przejdz sie sam do kosmetyczki i popytaj "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
Przerombana sprawa ..... idz na solarium moze skora odpadnie w koncu ;) To tak zartem.....mysle ze cos co wysusza skore pomoze 4lomza.pl
|
|
^Gulash^ : niestety zawsze_ja nie zaśmiecił forum swoim postem ale zrobiłeś to Ty bo ten post nic nie wniósł! zawsze_ja : Na kosmetyczkach się nie znam ale dermatolog (dobry) na pewno coś poradzi!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |