sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bardziej do dziewczyn

Hej mam pytanie gdzie najlepiej wybrać sie do kosmtyczki. Mam problem z łuszczącą sie skórą na twarzy. Domowe peelingi niestety nie pomagają, moze wiecie jaki zabieg byłby najlepszy na poprawienie kondycji mojej skóry. Pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bardziej do dziewczyn

zabieg...przeszczep skory powinien pomoc...nie zasmiecaj forum takimi pytaniami... pozdro

Gulash. forum i tak jest już zaśmiecone...

idz najpierw do dermatologa

forum jest od tego aby każdy uzyskał informacje takie jakie chce i nie gadajcie o jakims zaśmiecaniu forum bo one od tego jest

Gulaszu czy jak Ci tam temat skierowany do dziewczyn wiec czego sie pchasz... Idz lepiej na spacer

dermatolog za bardzo Ci nie pomoze.. w sprawach opryszczki czy przetluszczajacej sie skory przepisuja jakas recepte i dalej masz domowe peelingi :P najlepiej przejdz sie sam do kosmetyczki i popytaj

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

Przerombana sprawa ..... idz na solarium moze skora odpadnie w koncu ;)
To tak zartem.....mysle ze cos co wysusza skore pomoze

4lomza.pl

^Gulash^ : niestety zawsze_ja nie zaśmiecił forum swoim postem ale zrobiłeś to Ty bo ten post nic nie wniósł!

zawsze_ja : Na kosmetyczkach się nie znam ale dermatolog (dobry) na pewno coś poradzi!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org