Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zakonnik pyta: czy samoloty wywołały ulewy? |
Zurcio ma rację. Miałem napisać ten sposób. Trasę na lotnisko robiłem pare razy.. ta chyba najprostrza....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zakonnik pyta: czy samoloty wywołały ulewy? |
ja ostatnio byłem na KJSach w Łomży... fajna zabawa, ale próby tak rozrzucone po mieście, że niestety ciężko obejrzeć wszystkie starty... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
|
"dlaczego mówimy że w Łomży coś tylko było dlaczego niczego nie ma??" tomek z lomzy: "Kolej osobowa, kolej wąskotorowa w Łomży - wasze wspomnienia" Wspomnienia, ktorych takie dzieciaki jak my nie mamy, a mamy okazje je poznac. Czytaj i nie zadawaj glupich pytan.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jerzy K. Kmicic Dlaczego taki temat poszukujesz dziewczyny ? :>
|
|
daje takie rady jak wiekszosc na tym forum;poszukaj w google a pozatym to sie robi forum muzyczne pomału a takowe sa ale nie tu
|
|
Panie Kmicic - proponuję wydepilować się po pępek, założyć stringi (co by niegustowne majty nie odciskały się przez ubranie) i przejść się wichrową porą po ulicy...Na lekkim obcasiku. Wsiąść do autobusu i to nie niskopodłogowego, usiąść na paru krzesełkach lub ławeczkach. Takie doświadczenie z pewnością zmieni postrzeganie na modę, szczególnie spodniową :)))
|
|
Od 3groszy do 30groszy zależy dla kogo roznosisz czasami dostajesz ulotki które musisz pospinać, pogumkować oczywiście najpierw zwinąć w rulonik ;)))
|
|
ee? kurcze... na stronie wyświetla mi się że jest w tym temacie 6 wiadomości... a jak wejdę to widzę tylko 2(Jurka i nHu)
|
|
a tak poza tym... te forum jako muzyczne mi wcale nie przeszkadza ^^
|
|
płaci sie ok 5 gr za jedna
|
|
Ja zdecydowanie polecam Pana Marka Przybyszewskiego z Konarzyc. Moje zwierząta leczy już od paru lat i wszystko jest ok. Ceny owszem ma troche większe, ale naprawde warto ! :)
|
|
Największy mankament łomżyńskiej stacji kolejowej to wcale nie brak elektryfikacji ale po prostu zly stan torów. Niestety brak remontów na trasie Łomża - Śniadowo - Ostrołęka skutkuje dzisiaj tym, że mamy zawrotną prędkość szlakową - 30 mk/h. Jednak stan torów jst na tyle dobry, że można z powodzeniem puścić autobus szynowy lub jakiś lekki pociąg (np. taki jakim jeżdżą "Koleje Mazowieckie" do Ostrołęki). Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
"sześć stóp pod ziemią" "twin peaks" "dexter" to tak na szybko Zbych
|
|
Sam to piszesz? Czy kopiujesz? Jeżeli kopiujesz to weś podaj lepiej link str. i każdy będzie mógł poczytać.
|
|
nie jesteście sprawiedliwi ani obiektywni, a moze popiszmy odwrotnie np: "Nieuczciwi pracownicy, znacie takich którzy oszukuja pracodawców" ???? Nie staje w obranie pracoiwdawców ani ich nie usprawiedliwiam, ale niestety przyznajcie prawda jest taka, że my pracownicy bardzo czesto tez nie jestesmy wporządku wobec pracodawcy. Ciężko jest dostać pracę w łomzy ale jeszcze trudniejsze jest znalezenie uczciwego pracownika. chociazby chłopak pati2168 "pracował" 5 dni a pisze ze miesiąc, ma gość poczucie czasu .. no i wyobraznie. hej pati a moze on ma jakąś laske na boku i tylko mowił Ci ze chodzi do pracy??? Hmmm ...
|
|
Znam też pewną Pania,u której pracowałam,a właściwie miałam pracować-zadałam jej podstawowe pytanie-czy będę pracowała na umowę-a Ona do mnie-a co do emerytury już zbierasz?!Zaczęła śmiać mi sie prosto w oczy i powiedziała,zebym sie wynosiła bo ona takich cwaniaczek jak ja nie szuka.A co ja takiego zrobilam?Zadałam podstawowe i słuszne pytanie.A szkoda gadać-wykorzystuja ludzi jak chcą,a ludzie boją sie powiedzieć-bo wiedzą,ze oni mają wszędzie chody i gdzie taki biedny człowiek znajdzie już pracę?NIGDZIE! Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Pierwsza miłość:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Hi! Wyniki X turnieju: 1. Turok 20 2. Ke 16 3. Qbas 13 4. Lee 11 5. Buła 9 6. Markiz 7 7. Grzesiek 6 8. Artek 5 9. Łupiniak 4 10.Peter 3 11.Jagiel 2 12.Lajkers 1 Klasyfikacja generalna po X turniejach: (ilosc turniejów-Wynik do poprawienia) 1 Qbas 114 (10-4) 2 Ke 106 (10-6) 3 Artek 90 (9-1) 4 Markiz 81 (10-6) 5 Grzesiek 74 (10-4) 6 Lee 70 (10-2) 7 Fido 64 (7) 8 Buła 62 (6) ........................ 9 Jagiel 58 (9-1) 10 Marcin 56 (8) 11 Ra 56 (4) 12 Sissko 33 (5) 13 Peter 30 (4) 14 Joshi 22 (1) 15 Spawn 22 (2) 16 Turok 22 (3) 17 Łupiniak 21 (4) 18 Lajkers 19 (5) 19 Długi 9 (2) 20 Bartoszek 9 (2) 21 Bomba 9 (1) 22 Jacek 6 (1) 23 Thomas 5 (1) 24 Mały 32 2 (1) 25 Armen 1 (1) Masters: 1748 XI turniej jutro(sroda) o godzinie 19 w KLub 54 Pzdr
|
|
Autor: br1 napisał: cyt: "W dużych firmach mało płacą a dużo oszukują," Może jakieś konkrety ??
|
|
7 lipca (sobota) 2007 19.00 – Drozdowo, kościół parafialny „Klasyka na jazzowo” - Trio Lipscy to Trio Lipski-Starachowski-Lipski Paweł Lipski- instrumenty klawiszowe Przemysław Starachowski- instrumenty perkusyjne Marek Lipski- gitara basowa serdecznie i to polecam jak każdy inny koncert Dni Drozdowo-Łomża :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |