Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy warto pisac na forum polityka |
Czy o tym samym mówimy ? Ja odnoszę się do Twojego pierwszego pytania: "Jak zamierzasz usprawnić obsługę interesantów w UM ?" Tylko i wył±cznie pierwszego. Nie b±dĽ w goracej wodzie k±pany. Na resztę przyjdzie kolej w swoim czasie. B±dĽ łaskaw teraz podj±ć konkretn± polemikę i nie chowaj się za ogólnikami. Wskaż, na czym polega moje błędne my¶lenie w stosunku do problemu obsługi interesantów w UM. Jak dot±d dowiedziałem się od Ciebie jedynie, że strategia jako¶ci TQM nie nadaje się do zastosowania w UM, że jeste¶ wstrz±¶nięty, że oczekujesz konkretów itp. uniki. B±dĽ więc tak uprzejmy i przedstaw co¶ alternatywnego - oczywi¶cie ¶ci¶le trzymaj±c się własnego pierwszego pytania. Miejsca i czasu jest wystarczaj±co dużo. PS. Proponuję także, by¶my trzymali się definicji: konstruktywny (¶.łc. constructivus ‘ zwi±zany z konstrukcj±, ) = twórczy, wnosz±cy co¶ nowego. buldożer (ang. bulldozer od bulldoze ‘niszczyć spychaczem’) tech. g±sienicowa maszyna budowlana z szerokim lemieszem z przodu, służ±ca do przepychania sypkich materiałów; spychacz. Hasło opracowano na podstawie „Słownika Wyrazów Obcych” Wydawnictwa Europa, pod redakcj± naukow± prof. Ireny Kamińskiej-Szmaj, autorzy: Mirosław Jarosz i zespół. ISBN 83-87977-08-X. Rok wydania 2001. space
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy warto pisac na forum polityka |
Ja proponuje zeby wszystkie sprawy zwiazane z wyborami i polityka przeniesc na dzial tego forum, zwane : "POLITYKA" Dziekuje za uwage! Raver
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |