Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skandal! B. Komorowski mial przygotowanie oredzie o katastrofie kilka godzin prz |
http://forumjagiellonii.pl/viewtopic.php?t=5002 hehehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skandal! B. Komorowski mial przygotowanie oredzie o katastrofie kilka godzin prz |
Nie zarzucaj Strugarkowi że spowodował kontuzję Kalu. Chyba wszyscy wiemy jak było naprawde...
|
|
Re: skandal! B. Komorowski mial przygotowanie oredzie o katastrofie kilka godzin prz |
nienazucam zle to ujelem, wiemy wszyscy ze bylo to po wykopie bramkarza
|
|
,,Atrakcje łazienkowe" mogły się zdarzyc w każdej szkole . To był czysty przypadek, że akurat tam się to stało . Byli to małolaci, którzy zaczynali dopiero tę szkołę . Zostali usunięci . Błędem byłoby kierowac się tym przy wyborze szkoły, więc naprawdę nie ma sensu kontynuowac tego tematu i odwoływac się do czegoś,na co nie miałaby wpływu żadna szkoła . III-ci i tak wtedy bardzo dobrze z tego wybrnął . W tej szkole na pewno już więcej się to nie powtórzy . Z tego, co słyszę jest tam duży nacisk na nadzór i uczniowie czują się bezpiecznie .
|
|
Niestety.....Kalu na 98% nie zagra w derbach. Ze złamaniem nie da się grać..
|
|
|
|
http://www.futbolnet.pl/news/rafal_boguski_specjalnie_dla_futbolnet_pl_24768.html wywiad z Rafałem
|
|
hahahah kto tu sie zniza do poziomu kretynki chcac oddac niewinne stworzonko do schoroniska moze Ciebie czas oddac do adopcji albo na dworzec centeralny zzreszto nie chce mi sie z takimi jak Ty pisac i znizac do twojego poziomu bo przykra jestes
|
|
dziewczyno jestes nie powazna daj 30 zl i uspij go **** nie opiekunka z ciebie mial byc rasowy a wyszedl mieszaniec, co???
|
|
666 wiem że jest ich 10 w Łomży ale ramę 22" miałem tylko ja. Dlatego łatwiej mi go będzie znaleźć. Osobiście to powiem Ci, że widziałem tylko raz taką meridę w Łomży a jeżdżę dużo (a raczej jeździłem - 8 miesięcy - 2000km). Jeśli ktoś może widział jakiegoś podejrzanego typa na moim rowerze to proszę pisać tutaj na forum. Każda informacja jest dla mnie bardzo ważna.
|
|
InMyDreams jak dla mnie to troszkę za mały. Potrzebuje dużego psa, który będzie potrafił odgryźć rękę, kiedy jakis idiota (jakich wielu na tym forum) będzie mi chciał niepostrzeżenie znowu zwinąć coś z podwórka. Nie przejmuj się tymi "dziwnymi" ludźmi co na Ciebie skaczą, najczęściej to małolaty, co muszą sie w internecie rozładowywać, bo na realu by nawet słowa bały się powiedzieć. Życzę Twojemu psiakowi jak najlepiej:) Ps. Mieszańce sa fajniutkie sama mam takiego :)
|
|
Proponuję, aby na środowy mecz ci kibice, którzy są przeciwko budowie obwodnicy przez Rospudę przypięli zielone wstążeczki. Będzie to protest sprzeciw władzom tzw. woj. podlaskiego dot. budowie obwodnicy jak i polityce w stosunku do Łomży.
|
|
Ciekawi mnie pewien problem mieszkań zarówno tych własnościowych jak i spółdzielczych. Co się stanie, gdy te bloki nie będą się już nadawały do eksploatacji i trzeba będzie je wyburzyć? Gdzie pójdą mieszkać ci ludzie? Czy spółdzielnia wybuduje nowe mieszkania dla nich? Nie mam pojęcia jak przedstawia się ta sytuacja. Gdy ma się działkę na której stoi dom, to można go zburzyć i postawić sobie nowy, jak to zrobić w sytuacji gdy kilkudziesięciu mieszkańców ma pieniądze na wybudowanie bloku w tym samym miejscu po zburzeniu starego, a reszty nie stać na to (nawet jeśli wszyscy wykupili mieszkania na własność).
|
|
Van_Loosen: to jutro jak Adas bedzie zbieral kase nie zapomnij mu sie przedstawic. Dam Ci szanse osobiscie zalozyc mi kondona na glowe. Jarek
|
|
uchwalili "poslowie " ta ustawę o spoldzielczosci czy nie?Chyba nie ---a ja zaczynam podejrzewac ,ze prezesi "figury" )))) jak cholera chyba wynajeli kogos od brudnej roboty -poniewaz ta ustawa ciagnie sie jak flaki z olejem! HUmmm ale czego ja moge sie spodziewac po Sejmie ,, chyba oszalalam!!!!!!!!! easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Trochę to co tu napisłaś jest moim zdaniem naciągane. Po pierwsze nie rozumiem poczucia humoru twoich kolegów. Nie uważam ażeby podpisanie się nie swoim imieniem i nazwiskiem było śmieszne, jednak wiem jedno, że jest to nie legalne. Zdaję sobie sprawę że wynika to w tym przypadku z braku szacunku dla księdza, co dało zauważyć sie w twoim poście. Po drugie nie widzę nic dziwnego w działaniach dyrekcji, bo jeżeli nie szanujecie księdza to dlaczego mieli byście być szanowani przez niego ? jeżeli wam nie odpowiada sposób prowadzenia lekcji to możecie przecież z nich zrezygnować, w końcu religja nie jest obowiązkowa.
|
|
Re: skandal! B. Komorowski mial przygotowanie oredzie o katastrofie kilka godzin |
zgadzam sie z wujaszkiem samo zło:D ps. powinienes byc wujek DOBRA rada:P
|
|
Tak się składa, ze mam już lat ...dzieści kolego peter. Na meczach zawsze siadam na trybunie od rzeki i będę tam siadał, niezależnie od wieku. Widać, że przyzwyczaiłeś się do wsiowej atmosfery na ŁKSie i nie wiesz co to znaczy doping całego stadionu jak to ma miejsce np. na Legii. Tam drą się wszyscy, niezależnie od wieku i stażu wizyt na stadionie, bo na takiej Legii, Lechu, Jadze itd. liczy się też podejście do atmosfery wokół meczu a nie sama obecność na meczu. I tak jest wszędzie na największych arenach piłkarskich świata. Ja uważam, że my do czegoś takiego jako kibice ŁKS-u powinniśmy dążyć. Powoli nasza publika zaczyna to rozumieć, świadczy o tym coraz częstszy (choć daleki od tego czego oczekuje) doping całego stadionu, np. odpowiedz pikników, kto wygra mecz. Tu się nie ma czego wstydzić, ale nie wszyscy jeszcze to rozumieją jak widać.
|
|
czepianie się szczegułów. Ptysiu. Szczegułów. To tak jakbyś mi kazał usiąść na krzesełku normalnie. Tam gdzie jest siedzisko. Przecież nam łomżyński zwyczaj nakazuje usiąść tyłkiem na oparciu, a nogi na siedzisku. Przecież nawet obiad jak się je w domu to taka najwygodniejsza pozycja. A napluć na ziemię, nacharkać, nogą rozmazać, no miód malina. Przecież nam młodym, silnym łomżyniakom najlepiej jest w brudzie, w tonie łupin po pestkach, w petach po pas i na to nacharkane i naplute (swoją drogą podziwiam niektóre osoby za nadprodukcję śliny).
|
|
Tak, potępiam wandali i chuliganów. Tylko cały czas twierdzę, że na meczach ŁKS-u są oni w śladowych ilościach od kilkunastu lat. Z niektórych wypowiedzi wynika, że na meczach ŁKS dzieje się sodoma i gomora, a to nieprawda. Ok, to moj ostatni post w tym temacie, ja wiem swoje, a taki peter wie swoje. Może chodzimy na inne mecze...
|
|
Wombat - dlaczego obrażasz tą dziewczynę? Skąd wiesz jak wygląda? Może wcale nie jest taka solarniana jak myślisz? A może ma chorobe skóry które ulge może przynieść tylko solarium. Zastanów się TY zanim cos napiszesz. Karatyda starała sie ostrzec innych przed poparzeniem, korzystała z usługi i miała prawo do tego żeby ona była wykonana dobrze. I nie sądzę żeby zamówiła sobie seans na godzinę albo dwie. Co inni zrobią z tą informacją to ich sprawa. Ale po co odrazu wyzywać innych od kretynów?
|
|
A co Ptysiu myślisz że tylko jednosezonowi kibice (jak to określiłeś w tytule) dłubią pestki i palą fajki ?? Czemu nie zrobisz zdjęć np.butelek i puszek po piwach zostawianych przez stałych bywalców??
|
|
Ok gc - super, że wreszcie stwierdziłeś iż potępiasz wandali i huliganów na naszym stadionie. Piszesz, że: cyt: "Z niektórych wypowiedzi wynika, że na meczach ŁKS dzieje się sodoma i gomora, a to nieprawda." Ja nigdy tak nie twierdziłem. Mamy wspaniałych kibiców i jestem z nich dumny. Zresztą - sam jestem jednym z nich. Nie akceptuję tylko huligaństwa na trybunach. Nigdy też nie pisałem, że rozróby to chleb powszedni łomżyńskiego stadionu. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
gilu hehee :) to nie mialo byc zlosliwe :) dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Na każdym stadionie tak robią czy to orange ekstaraklasa, czy angielska premiership czy bundesliga. Tak było i będzie więc nie wiem o co ci chodzi ptysiu ??
|
|
Pontifex Mal ! Jeżeli Twoją metodą dyskusji jest obrażanie poprzez przypisywanie komuś choroby to świadczyć może tylko o tym, że brak Ci racjonalnych argumentów i o tym, że sam cierpisz na chorobę wywołaną wirusem, roznoszonym przez kler, o nazwie "homokatolikus". Twoje poglądy są, być może, efektem funkcjonowania w naszym kraju "bolszewizmu religijnego". A poza tym nie chce mi się z Tobą gadać. Ludzie! Myślcie - to nie boli.
|
|
Zgadzam się z wujkiem samo zło!!! Dlaczego chcesz być szanowany jak sam kogoś nie szanujesz. Wielki ku**a bohater się znalazł!!!! A myślałem, że aż takiej głupiej młodzieży to u nas nie ma. Niestety znowu się myliłem :/:/:/
|
|
paplik to bardzo powazne oskarżenie i potrzeba argumentów by je poprzeć! Mam pytanie: Co rozumiesz pod stwierdzeniem "Czarna siła" -mozesz wyjaśnić?? Uznałeś ten "incydent" jako żart/krytykę ?? Koleś zwaliłeś mnie z nóg.... Pewnie myślisz że lekcje religii są od tego żeby se poodpie...lać jaja,ponabijać się z katechety itp ale jeżeli uważasz oszustwo (podpisanie się nie swoim imieniem i nazwiskiem) za żart to mylisz się i to bardzo! Krytyka,żarty,Konstytucja!?Co Ty wiesz o Konstytucji!? Należy się Wam porządny wpier..l !! Następnym razem gówniarzu siedziałbyś spokojnie na dupie i na myśl by Ci nawet nie przyszło żalenie się na forum! Może zrób jakis protest pt."Nie chcemy Policji,nie chcemy szkoły,nie chcemy lekcji religii!Chcemy gorzały,fajek,narkotyków i dziwek z najwyższej półki,lecz mamy dopiero 15-16 lat" Pzdr
|
|
Już drugi temat załozony jest o takim samym tytule! Malenka czytaj posty i tematy zanim napiszesz nowy! dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Czy w Łomży lub najbliższej okolicy jest jakiś klub kolarski? Jeśli ktokolwiek posiada informacje na ten temat, proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję.
|
|
Re: skandal! B. Komorowski mial przygotowanie oredzie o katastrofie kilka godzin |
http://4lomza.pl/forum/profile.php?f=2&id=1792 ten pan wszystko wie i poradzi jak to zrobić, mówię pełny profiesjionalizm, z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |