piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Groteskowa kampania

Cytat:

Ryszard Tarasiewicz, Jagiellonia: Nikt nie lubi przegrywać, ale po naszym ostatnim meczu [porażka 0:1 na własnym boisku z Górnikiem Polkowice - red.] frustracja jest szczególna. Nasi zawodnicy przez 90 minut grali z ogromnym zaangażowaniem, próbowali odmienić niekorzystne losy meczu, ale się nie powiodło. Górnik nam nie odpowiada, podobnie gra na własnym stadionie i na wyjeździe - muruje bramkę. Jak uda się im wyprowadzić kontrę, to jest super; jak nie, jest remis i też są szczęśliwi. Niestety, po tym spotkaniu mamy problemy kadrowe. Jackowie Chańko i Markiewicz muszą pauzować za kartki, a Mateusz Cieluch pojechał na konsultację kadry. Mimo to jedziemy do Łomży po trzy punkty. W meczu z ŁKS-em tylko kwestią czasu będzie to, kiedy strzelimy bramkę. Oczywiście szanujemy rywali, ale nie wyobrażam sobie, żebyśmy nie wygrali. Jeżeli nie uda nam się grać dobrze technicznie, to rywali razem z piłką wrzucimy do bramki. Nie możemy sobie pozwolić, żeby łomżanie chodzili w krótkich koszulkach po centrum Białegostoku i kozaczyli, że pokonali Jagiellonię. Niech wygrywają z takimi rywalami, jak dajmy na to Unia Janikowo. To im da utrzymanie w II lidze.

ŁKS-ie pokaż na co cię stac by takim ,,osobom'' jak Tarasiewicz zamknąc jadaczke!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Groteskowa kampania

"ja " ty sobie na glowie nie zrobisz bo wygląda na to ze jej niemasz.

Rozpoczęcie sezonu motocyklowego odbędzie się w dniu 19.V.2007r. Impreza z muzyką na żywo, pifkiem i jadłem w Hotelu Baranowski w Piątnicy.
Wejściówki w cenie 20zł. do nabycia w sklepie MotoMirko przy. Al. Legionów 39 www.motomirko.com.pl
W miarę upływu czasu post ten będzie aktualizowany...

ZAPRASZAMY

Pytanie swoje kieruję do forumowiczek. Czy jest w Łomży jakiś salon kosmetyczny, w którym można bezboleśnie pozbyć się zbędnych włosków na nogach? Tylko mi nie mówcie, że depilacja woskiem nie jest aż tak bolesna :)

Znieczulenie ogólne pod czujnym okiem anestezjologa - to jedyna słuszna opcja...
Nooo ewentualnie to, co Indianie robili bladym twarzom...na głowie...:))

Przejdz sie do tartaku na sikorskiego. Takie rzeczy to tylko w tartaku, jaki stolarz ci deski na plot zrobi ? hehe chyba ze chcesz z płyty wiórowej w białej okleinie hehe

opal se, najpierw oczywiscie denaturat :d

gdybys byl choc troche inteligentny inaczej bys sformulowal swoje pytanie

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Kolejne spotkanie 22.04.2007 Klub 54 !!!
Wysokie nagrody :D
Zapraszamy!!

dobra Ty moze ktos nie pamieta.

Bimbo !

a ićta w chu.j, Szkoda ze nie 19 Lipca ;P, widac ze impreza w celu zarobkowym dla Hotelu baranów, jeszcze dac im pape te 20 zl za ktore bym mogł śmigac 150 km ;/ Jesli komus jeszcze sie nie podoba takie jebniete rozpoczecie sezonu to proponuje by ktos zorganizowal jakies nie koniecznie na duza skale ale darmowe rozpoczecie sezonu moto. ;)

skad ty sie wziales, za te 20pln jak bys nie doczytal ma byc wynajety zespol, kupione piwo i kielbaski, jak co roku zapewne. Nie jedz chlopie jak ci skzoda tych 20pln, zreszta jak bys dal 20 to bys pewnie sie ochlal i zezarl za 100!!! ***** szok, wlasnie tacy sa maniacy motoryzacji w Łomży, _wowo- wspolczuje wam!!! ***** ludzie nie wiedza ile sie tzreba nalatac a tu taki jeszcze wybrzydza, jak nie masz 20pln to na **** ci ten motor?? do lansu?? zapewne wiecej stoisz niz jezdzisz, wnosze po twoim komentarzu!!

1926 ŁOMŻYŃSKI KLUB SPORTOWY!

ale Tarasiewicz strzelił butną wypowiedź na konferencji.....
liczę, że jutro wygramy i mina mu zrzednie..i przestanie nas obrażać i mówić, że powinniśmy wygrywać tylko z zespołami typu Unia Janikowo

Jutro w drodze na mecz postarajcie się schować szale i inne rzeczy związane z ŁKSem ;) Kibice z Białegostoku mogą w Łomży być o wiele wcześniej .

Za przeproszeniem - co ty pierdolisz ? To Jaga gra na wyjeździe i to oni mają się czuć jak na obcym terenie. Nie wpadajmy w paranoję ! Wszyscy na derby !!! Drzemy mordy aż miło !!!

chłopcze co ty możesz wiedzieć o meczach? byłeś chociaż raz w tym sezonie na stadionie ŁKS? Kiedy to na meczu ŁKS ktoś bezpodstawnie dostał kamieniem, lub gazem? Jak siedzisz na pikniku lub po bokach trybuny od rzeki nie ma szans że coś ci sie stanie. Widzę że nie wiele wiesz o tym co sie dzieje na Z18 więc się nie wypowiadaj.
ps. tak w ogóle to ciebie powinni zamknąć w klatce i odciąć dostęp do internetu bo właśnie przez takich jak ty, którzy rozdmuchują całą sytuację mogą być większe konsekwencje. Jeśli nie wiesz co sie stało na meczu to sie nie wypowiadaj. Ochrona stała się głównym prowokatorem i tyle.

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Moim zdaniem zdecydowanie polecam II Lo,
sama sie tam uczylam i nie zaluje ze akurat
do tej szkoly sie dostalam. Obecnie jestem
studentko i milo wspominam nauczycieli
i atmosfere panujaca w tej szkole,
nauczyciele byli wymagajacy, ale dopiero
z czasem sie docenia ich wysilek wlozony w
nasza edukacje :)
czyli posumowujac II LO ThE BeSt :)

Bimbo !

Z tego co widzę na stadionie, to całą zabawą kieruje pan (...), to on jako Młodzież Wszechpolska kreuje miłość wobec bliźniego swego i pięć piw proszę. W związku z powyższym zwracam się do Pana (...) i jego organizacji o zapłacenie kary nałożonej na ŁKS.

Ja rzucam palenie zawsze jak mnie zaczyna parzyć w palce:)

peter- masz coś wspólnego z Kononowiczem? "nie będzie policji, nie będzie ochrony, nie będzie gości... nie będzie niczego"

Autor: kibic0 (148.81.172.---)
cyt: "Jedno trzeba podkreślić. 99% osób, które się tu wypowiadają nie mają pojęcia o przedmiocie dyskusji".

Jestem przekonany, że te wspominane przez Ciebie 99% jednostek doskonale orientuje się w temacie i marzy o tym aby brakuący do setki - 1% huliganów, łobuzów i wandali wyplemnić ze stadionów. Może niech ten 1% założy jakąś partię neonazistowską to wtedy bliższe ciału będą ich ideały i założenia jak szowinizm, wypaczone pojęcie honoru, etc. Jak dalej będziecie się tak zachowywać to bliska spełnienia jest wizja rodem z niedalekiej przyszłości.......... Macie już swoje klatki na stadionach. Następnym elementem będzie wprowadzenie elektronicznych obroży. Jak tylko atmosfera będzie zbyt gorąca to szef Delty naciśnie guzik i porażenie prądem....... i porażenie...... i porażenie. Tak jak inteligentny człowiek panuje nad agresją dzikich zwierząt. Sami to sobie fundujecie !!

Ja na przykład pozbywam się teraz mieszkania lokatorskiego na Ks. Anny - wyjeżdżam z Łomży na stałe. Będzie zdane do spółdzielni Jedność (sprzedaż przetargiem w maju). Do końca kwietnia można obejrzeć u mnie, później tylko w spółdzielni - mój tel. 606289577 .

Przy tych cenach co są teraz to może być okazja na prawie własne tanie(!) mieszkanie.

nie zajety

Wiecznie gdy bywam u swej dziewczyny widzę że non-stop pewne komputery atakują zwykłych klientów szukając niezablokowanych portów. I o ile ktoś nie ma dobrego firewalla (nie windowsowego) to sam się staje po jakimś czasem atakującym gdyż zostaje zagrożony.

IST broni się przed takimi blokując dostęp do neta i trzeba ręcznie odblokowywać kilkając na guzik w oknie przegladarki więc jest to preceder dość krótkotrwały. I tak jest to ponad połowa ruchu w ich sieci (skorzystajcie z Ethereal by to sprawdzić)

Mam więc pytanie: czy istnieje jakiś wpis w prawie przed ochroną przed takimi włamywaczami?

***** ciebie tam nie bylo to co pierdolisz lamusie ******!!!!!!!!

berszer to miliony wirusow sama instalka wrzuca juz kilka trojanow
zmien ten program

jak ostatnoi go zainstalowalem to wyskoczylo mi 32 alarmow hehe

wiec znow musialem system od nowa zrobic

ogolnie nie polecam go

DC++

TRzeba zrobić podpuchę:

Kilka osób siedziw aucie z dala , a jedna na roweżyku pod sklep podjedzie i zostawia roweżyk pod sklepem, spokojnie robiąc zakupy w sklepie.

W tym czasie jakiś ktoś kradnie roweżyk , no to wyskakują chłopaki z autka i dalej już nie trzeba opowiadać :)

Są dwa warianty : 1) Do samochodu gnoja i wpie.........l 2) Tel na policję.

Akcję należy przeprowadzić w okolicach gdzie zaginał Twój roweżyk.

Pare lat temu miałem podobną akcję i tak właśnie uczyliłem. Wybrałem wariant nr 1 . Roweżyk się odnalazł bez policji

Ares

Dziś w radiu zachęcali do kupowania mieszkań nad morzem. W Świnoujściu idą lokale jak ciepłe bułeczki po 10.000,- za metr! Ceny windują Niemcy, chętnie u nas kupujący mieszkania.
Ciekawe nie?
Jeśli ten trend się utrzyma, już wkrótce u nas będą ceny powyżej 4 tysięcy.

Cytat:

Najbardziej mnie w K........iło to jak osoby, które nie chodzą na mecze i maj cały nasz lokalny patryjotyzm w poważaniu, czyli głęboko w D...ie się wypowiadają

czyli kto nie chodzi na mecze i nie pali szalików nie jest lokalnym patriotą i co gorsza nie może się wypowiadać?

PS

prawdziwy POLAK I PATRIOTA, który szanuje swój KRAJ , JĘZYK i TRADYCJĘ nigdy nie napisał by "patryjotyzm" tylko poprawnie PATRIOTYZM

niestety zamiast uczyć się OJCZYSTEGO języka niektórzy wolą niszczyć swój miejski stadion i jeszcze mają coś do powiedzenia

NO COMMENTS....

Jakos zle mi sie kojarzy nick "Fakt" , z jakas gazeta codzienna ktora juz dawno zyskala przydomek "FUCKT". Biorac pod uwage ilosc postow czyzby prowokacja??:>

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

A ja dziś w białym widziałem mieszkanie do sprzedania (po remoncie) w centrum po 2900 za metr i po negocjacjach pewnie by jeszcze taniej poszło.

Ot i spiskowa teoria dziejów. Kup se słownik i przetłumacz komunikat serwera.

No i jeszcze troszkę ortografii by się przydało nauczyć. Na klawiaturze (tam przed ekranem jest taka deseczka, z literkami i cyferkami - służę słowniczkiem ortograficznym, a i instrukcją obsługi klawiaturki) , a nie pyszczyć. Już się położyłem na podłodze, w piwnicy, aby zniżyć się do waszego poziomu.

Zbych

Witam chciałbym się zapytać gdzie najlepiej pojechać na ryby aby coś złapac bo w Narwi sądzę że mało ryb teraz jest.

Ja np wybieram się na Jezioro Śniardwy a dokładnie do Karwiku i tam na seksty .Jak dla mnie to bardzo dobre miejsce przynajmniej jak pojadę to coś zawsze złapię .Fajna zatoczka i niezłe miejsca .A bliżej polecam Biebrze w okolicach Jedwabnego

a ja bym polecił jak na gruntówke to do siemianówki, zawsze się tam coś łapało :)

Fin piszesz bzdury, naprawdę nic wcześniej o nim nie wiedziałeś?

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

dzieci - SPAĆ!

hmmm bliżej może Krzewo tam to na plotki noo można i na szczupaka

co masz do człowieka ?

-co pan zrobisz nic pan nie zrobisz ...

annamira, to jest po prostu wolnosc slowa, a ze ktos wykorzystuje ja w zly sposob... no coz. pomimo wszystkiego uwazam, ze jakiekolwiek ocenzurowanie tego forum bedzie fatalnym bledem. Mnie po prostu krew zalewa, gdy piszac np. na wp.pl czekam godzine, az ktos tam przeczyta moja opinie i laskawie zezwoli na jej ukazanie sie. Odpowiedzialnosc za slowa - tak, cenzura - nie.

skoro jestes takim Patryioto to pochwal sie co zrobiles dla kraju, łomży pisac kazdy moze gorzej z czynami

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org