piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Premier Polski Donald Tusk odznaczony Międzynarodową Nagrodą Karola Wielkiego

TO CO WYCZYNIAŁ TEN SĘDZI DZIŚ TO JEDEN WIELKI SKANDAL!!!!!!!!!!!
ZERO ZYSKU DLA DRUŻYNY A NA DODATEK STRATA KALU!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Premier Polski Donald Tusk odznaczony Międzynarodową Nagrodą Karola Wielkiego

Derby w środę ale oprócz tych kontuzji i kartek to jest jeszcze gra w piłkę, a dziś średnio to wychodzilo... obrona jakaś taka niepewna... durzo strat w środku pola, w drugiej połowie jak wszedl Adamski to coś tam próbował szarpać ale tez wychodzilo to rużnie... Przeszed jednego, dwóch zawodników a na nastepnym koniec... udezyl ze dwa razy groznie na bramke, ale nic z tego, oprocz tego tez niezle stałe fragmentu w jego wykonaniu, ale trzeba przypomniec ze wszedl on dopiero w 2połowie... Ten Strugarek jakiś taki niepewny jak wrocił z tej Korei, w drogiej połowie tez posyłał tylko taki piłki na "aferę" i wyszlo z tej "afery" kontuzja Kalou. Nieukłada sie to najlepiej przed derbami;/ Ale wiadomo ze na taki mecz jest wogole inna mobilizacja i Łomża bedzie chciala wygrac ten mecz. W środę wszyscy na mecz, brać szale i śpiewac jak najgłośniej tylko sie da !

Re: Premier Polski Donald Tusk odznaczony Międzynarodową Nagrodą Karola Wielkiego

intertor 505506326
popytaj sie, a moze i tam neta robia

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

Re: Premier Polski Donald Tusk odznaczony Międzynarodową Nagrodą Karola Wielkieg

te wstawione dialogi sa niezle
xD

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Re: Premier Polski Donald Tusk odznaczony Międzynarodową Nagrodą Karola Wielkieg

Jeśli ktos jest zainteresowany, to wpisujcie tu meile to wyślę zdjęcia.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Przeczyść ja pewnie podajnik zabrudzony

o której?

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=79349&t=75453#reply_79349

Ach ci faceci:)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Aj dajta spokój, nie macie już o czym gadać?
wystarczy,że jest artykuł to jeszcze szukasz sensacji debilu a nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem!

< wieczne im odpoczywanie >

Bello zgadzam się z Tobą. Z tym ,że kiedyś było tylko jedno liceum na Łomżę. Zawsze zajmowało wysokie miejsce w rankingach...było i jest najlepsze. Dostawali się do niego najlepsi i najzdolniejsi uczniowie. Mniemam,że teraz też tak jest. Ale LO nr II i III też są niezłe i po nich również spore grono uczniów dostaje się na studia dzienne. I nie licytowałabym się ,które z nich jest lepsze, bo to subiektywna ocena. Jeśli nauczyciele pobłażają uczniom to wtedy są super, cool itp. Jednak czy jest to wyznacznikiem wiedzy?

JAGA *****!!! Z JAGĄ TAK TRZEBA !!!!!!!!! I ZAPIERDALAC WSZYSCY W SZALIKCH NA MECZ A NIE ***** JAK CIPY SIE BAC. !!!!! I takie łajzy co sie boją niech wcakle nie przychodza !!!!!!!!!

bójcie sie kurwy derby niedługo !!!!!!!!!!!!!!!

Śmieszny jesteś. Ja nawet na mecz nie idę :D

the thruth tracker

"TYLKO nie jest to ścieżka rowerowa, ale najzwyklejszy chodnik dla pieszych!!!(...)" tak właśnie wyglądają ścieżki rowerowe.

zgodzę się z Tobą, że niepotrzebnie zrobili szum medialny skoro jeszcze nie dokończyli do końca inwestycji.
Muszę jednak stwierdzić, iż podoba mi się ta ścieżka i miło się nią jeździ :-)

Możesz oczywiście przyjść bez wejściówki. W takim przypadku za każdy browar, kiełbache itp. będziesz bulił osobno.

sama kultura...

jaki wynik -dalej 1-1 ?

dalej

ooo leja sie???

co za gamonie, wpieprzyć takiemu jednemu i drugiemu pałą po plecach to od razu się odechce wszczynania burd, no cóz niektórzy sa ograniczeni umysłowo

co za debile, jak nam stadion zamkna..................

dobry i remis lecz ja stawialem 2:1 dla naszych

No i remis;)

Autor: kozak141 (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 20-04-07 09:14

jezeli ktos chociaz odrobinke wiecej słyszał bądz wie to doskonale wie, że nie zamkną ani barbadosu ani alibi itd... Z tego co ja wiem to barbados jest na brata Pana Sławka (Zdzisława) o ile się nie myle a alibi ma jeszcze jednego właściciela a są jeszcze inne miejsca w łomży :) pozdrawiam

Weź się ogarnij człowieku bo nie zabłysnąłeś, żenujące są te twoje wpiski

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Czy ktoś z Was może mi polecić dobrego gastrologa dziecięcego niekoniecznie w Łomży? Będę wdzięczna za jakiekolwiek namiary.

Pozdrawiam,
Kasia

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

jeszcze jedno z gw:
"Dwie osoby zostały ukarane mandatami za tamowanie ruchu po meczu - informuje podinsp. Krzysztof Leończak, oficer prasowy KMP w Łomży. - Prowadzimy postępowanie, aby ustalić sprawców wydarzeń na stadionie, np. palenia szalików i zniszczeń ogrodzenia."
chodzi o te drugie zdanie, interesuje mnie jak oni ustalą sprawców jeśli ci ochroniarze działali w kominiarkach, więc trudno ich będzie rozpoznać na zdjęciach i filmach. Ochrona (chociaż bardziej pasuje do nich przydomek "prowokatorzy") z delty jest głównym sprawcą zajść na Łomżyńskim stadionie, i to nie tylko w tą środę...

Hej. Na nowogrodzkiej przy Retro jest wypozyczalnia lawet i przyczep. Wynajem okolo 40 zl za dobe.

skecz w swojej wypowiedzi nawiązałeś do wybitnego profesora. Zdążyłeś już go osądzić, po szczątkowych informacjach z mediów. Może zostawisz to historykom z IPN-u i sądom.

Jak łatwo jest wydawać wyroki...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org