Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premier Polski Donald Tusk odznaczony Międzynarodową Nagrodą Karola Wielkiego |
TO CO WYCZYNIAŁ TEN SĘDZI DZIŚ TO JEDEN WIELKI SKANDAL!!!!!!!!!!! ZERO ZYSKU DLA DRUŻYNY A NA DODATEK STRATA KALU!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premier Polski Donald Tusk odznaczony Międzynarodową Nagrodą Karola Wielkiego |
Derby w środę ale oprócz tych kontuzji i kartek to jest jeszcze gra w piłkę, a dziś średnio to wychodzilo... obrona jakaś taka niepewna... durzo strat w środku pola, w drugiej połowie jak wszedl Adamski to coś tam próbował szarpać ale tez wychodzilo to rużnie... Przeszed jednego, dwóch zawodników a na nastepnym koniec... udezyl ze dwa razy groznie na bramke, ale nic z tego, oprocz tego tez niezle stałe fragmentu w jego wykonaniu, ale trzeba przypomniec ze wszedl on dopiero w 2połowie... Ten Strugarek jakiś taki niepewny jak wrocił z tej Korei, w drogiej połowie tez posyłał tylko taki piłki na "aferę" i wyszlo z tej "afery" kontuzja Kalou. Nieukłada sie to najlepiej przed derbami;/ Ale wiadomo ze na taki mecz jest wogole inna mobilizacja i Łomża bedzie chciala wygrac ten mecz. W środę wszyscy na mecz, brać szale i śpiewac jak najgłośniej tylko sie da !
|
|
Re: Premier Polski Donald Tusk odznaczony Międzynarodową Nagrodą Karola Wielkiego |
intertor 505506326 popytaj sie, a moze i tam neta robia easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Re: Premier Polski Donald Tusk odznaczony Międzynarodową Nagrodą Karola Wielkieg |
te wstawione dialogi sa niezle xD z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Re: Premier Polski Donald Tusk odznaczony Międzynarodową Nagrodą Karola Wielkieg |
Jeśli ktos jest zainteresowany, to wpisujcie tu meile to wyślę zdjęcia. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Przeczyść ja pewnie podajnik zabrudzony
|
|
o której?
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=79349&t=75453#reply_79349
|
|
Ach ci faceci:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Aj dajta spokój, nie macie już o czym gadać? wystarczy,że jest artykuł to jeszcze szukasz sensacji debilu a nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Bello zgadzam się z Tobą. Z tym ,że kiedyś było tylko jedno liceum na Łomżę. Zawsze zajmowało wysokie miejsce w rankingach...było i jest najlepsze. Dostawali się do niego najlepsi i najzdolniejsi uczniowie. Mniemam,że teraz też tak jest. Ale LO nr II i III też są niezłe i po nich również spore grono uczniów dostaje się na studia dzienne. I nie licytowałabym się ,które z nich jest lepsze, bo to subiektywna ocena. Jeśli nauczyciele pobłażają uczniom to wtedy są super, cool itp. Jednak czy jest to wyznacznikiem wiedzy?
|
|
JAGA *****!!! Z JAGĄ TAK TRZEBA !!!!!!!!! I ZAPIERDALAC WSZYSCY W SZALIKCH NA MECZ A NIE ***** JAK CIPY SIE BAC. !!!!! I takie łajzy co sie boją niech wcakle nie przychodza !!!!!!!!! bójcie sie kurwy derby niedługo !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Śmieszny jesteś. Ja nawet na mecz nie idę :D _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
"TYLKO nie jest to ścieżka rowerowa, ale najzwyklejszy chodnik dla pieszych!!!(...)" tak właśnie wyglądają ścieżki rowerowe. zgodzę się z Tobą, że niepotrzebnie zrobili szum medialny skoro jeszcze nie dokończyli do końca inwestycji. Muszę jednak stwierdzić, iż podoba mi się ta ścieżka i miło się nią jeździ :-)
|
|
Możesz oczywiście przyjść bez wejściówki. W takim przypadku za każdy browar, kiełbache itp. będziesz bulił osobno.
|
|
sama kultura...
|
|
jaki wynik -dalej 1-1 ?
|
|
dalej
|
|
ooo leja sie???
|
|
co za gamonie, wpieprzyć takiemu jednemu i drugiemu pałą po plecach to od razu się odechce wszczynania burd, no cóz niektórzy sa ograniczeni umysłowo
|
|
co za debile, jak nam stadion zamkna..................
|
|
dobry i remis lecz ja stawialem 2:1 dla naszych
|
|
No i remis;)
|
|
Autor: kozak141 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 20-04-07 09:14 jezeli ktos chociaz odrobinke wiecej słyszał bądz wie to doskonale wie, że nie zamkną ani barbadosu ani alibi itd... Z tego co ja wiem to barbados jest na brata Pana Sławka (Zdzisława) o ile się nie myle a alibi ma jeszcze jednego właściciela a są jeszcze inne miejsca w łomży :) pozdrawiam Weź się ogarnij człowieku bo nie zabłysnąłeś, żenujące są te twoje wpiski "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Czy ktoś z Was może mi polecić dobrego gastrologa dziecięcego niekoniecznie w Łomży? Będę wdzięczna za jakiekolwiek namiary. Pozdrawiam, Kasia z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
jeszcze jedno z gw: "Dwie osoby zostały ukarane mandatami za tamowanie ruchu po meczu - informuje podinsp. Krzysztof Leończak, oficer prasowy KMP w Łomży. - Prowadzimy postępowanie, aby ustalić sprawców wydarzeń na stadionie, np. palenia szalików i zniszczeń ogrodzenia." chodzi o te drugie zdanie, interesuje mnie jak oni ustalą sprawców jeśli ci ochroniarze działali w kominiarkach, więc trudno ich będzie rozpoznać na zdjęciach i filmach. Ochrona (chociaż bardziej pasuje do nich przydomek "prowokatorzy") z delty jest głównym sprawcą zajść na Łomżyńskim stadionie, i to nie tylko w tą środę...
|
|
Hej. Na nowogrodzkiej przy Retro jest wypozyczalnia lawet i przyczep. Wynajem okolo 40 zl za dobe. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
skecz w swojej wypowiedzi nawiązałeś do wybitnego profesora. Zdążyłeś już go osądzić, po szczątkowych informacjach z mediów. Może zostawisz to historykom z IPN-u i sądom. Jak łatwo jest wydawać wyroki...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |